Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έσωσαν μωρό με σακούλα σάντουιτς...

Η μικρή Lexi γεννήθηκε 14 εβδομάδες νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία, μόλις 396 γραμμάρια και οι γιατροί είπαν ότι είχε μόλις 1 στις 100 πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ήταν τόσο μικροσκοπική, ώστε το μόνο που θα μπορούσε να τη διατηρήσει στην κατάλληλη θερμοκρασία, ώστε να παραμείνει ζωντανή, ήταν μία σακούλα 15 εκατοστών από σάντουιτς.
Η 17χρονη μητέρα της δήλωσε: “Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν ξαναείδαν ποτέ ένα μωράκι τόσο πρόωρα γεννημένο να καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή”.





Είναι απίστευτο ότι το μόνο που θα μπορούσε να την κρατήσει ζεστή, ήταν ένα σακουλάκι σάντουιτς από το κυλικείο του νοσοκομείου.
Ακόμα και σήμερα πολλοί δεν πιστεύουν ότι μπορούσε να κρατηθεί στη ζωή.
Η μητέρα της και ο 24χρονος σύντροφός της τρόμαξαν πολύ όταν η 17χρονη υπέφερε από πόνο στο στομάχι.
Κάλεσαν το μαιευτήριο, ωστόσο, η νοσοκόμα με την οποία μίλησε η Rowberry, της είπε, να μην ανησυχεί και να ξαναπέσει για ύπνο.
Βρισκόταν στην 26η εβδομάδα.
Λίγη ώρα μετά κι αφού οι πόνοι της είχαν γίνει αφόρητοι, κάλεσαν ασθενοφόρο.
Η Lexi μεταφέρθηκε στο Birmingham Heartlands Hospital, όπου παρέμεινε για τρεις μέρες, πριν διακομιστεί στο Shrewsbury Royal Hospital και από κει στο Worcestershire Royal Hospital, όπου παρέμεινε για 11 εβδομάδες.
Η μικρούλα Lexi βγήκε από το...σακουλάκι της και κατ' επέκταση και από το νοσοκομείο στις 3 Σεπτεμβρίου και παραμένει μικρούλα, αφού είναι μόλις 11 εβδομάδων και βάρους λιγότερο από δύο κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου