Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ο ατρόμητος σκύλος...

Ένα λιοντάρι, 68 κιλών παρακαλώ, φοβήθηκε ένα μικρό Τζακ Ράσελ Τεριέ, τον Τζακ, με αποτέλεσμα να ανέβει σαν αλλοτινή μικρή γατούλα πάνω σε δέντρο με τον ατρόμητο σκύλο περήφανο να γαβγίζει από κάτω.
Το περιστατικό συνέβη στη Β. Ντακότα των ΗΠΑ, όπου το 8 κιλών μικροκαμωμένο σκυλάκι δε σταμάτησε να γαβγίζει το λιοντάρι μέχρι που ο ιδιοκτήτης του ανήσυχος βγήκε στο κήπο να δει τι συνέβαινε, φοβούμενο ότι πρόκειται για κάποιο ληστή.
Όμως η εικόνα που είδε ήταν απίστευτη με το λιοντάρι να είναι αβοήθητο πάνω στο δέντρο και τον σκύλο του να έχει γίνει έξαλλος γαβγίζοντάς του ασταμάτητα.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου αφού συνήλθε από το σοκ πυροβόλησε το λιοντάρι για πέσει από το δέντρο και μετά το κυνήγησε με τη βοήθεια του σούπερ σκύλου του και μετέπειτα το σκότωσε.
Όπως δήλωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, "ο Τζακ κυνηγάει γάτες όλη την ώρα, μάλλον νόμισε πως το λιοντάρι ήταν και αυτό γάτα!".
Σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες για να πιάσει κανείς ένα λιοντάρι συνήθως χρειάζεται δύο ή τρία κυνηγόσκυλα και μετά από κυνηγητό στα βουνά.
Μάλλον το λιοντάρι δεν πείναγε αρκετά για να φάει τον σκύλο, ενώ πιθανότατα χάθηκε από την περιοχή του.
Μάλιστα δεν θα επιβληθεί ποινή για τον ιδιοκτήτη που σκότωσε το λιοντάρι γιατί στη Β. Ντακότα έχουν το δικαίωμα να το πράττουν αφού τα λιοντάρια είναι απειλή για αυτούς.
Η σορός του λιονταριού μεταφέρθηκε στο πανεπιστήμιο της περιοχής όπου θα μελετηθεί από τους επιστήμονες.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου