Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Αρκούδα - Νίντζα...

Το όνομά του είναι Claude και είναι η πιο δημοφιλής ατραξιόν στο συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο της Ιαπωνίας. Ο λόγος είναι προφανής…
Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικό!


 Πηγή:perierga.gr

Η γάτα που τρώει με... πιρούνι

Το βίντεο τα λέει όλα. Μια γάτα τρώει με πιρούνι αλλά ακόμη και με κινέζικα ξυλάκια...

Η εν λόγω γάτα έγινε γνωστή το 2007 όταν τότε η ιδιοκτήτρια της ενημέρωσε ένα τοπικό μέσω στις ΗΠΑ για την εκπαίδευση της γάτας της. Ο ρεπόρτερ δεν το πίστευε και έτσι πήρε κάμερα και πήγε για να δει τι γίνεται.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο είναι αλήθεια 100%. Σύντομα η ιδιοκτήτρια της μαζί με την ίδια την γάτα θα είναι καλεσμένες και στην...Όπρα!
Πηγή:newsit.gr

"Κατέψυξαν" βρέφος και το χειρούργησαν χωρίς αναισθητικό

Επανάσταση στον χώρο της χειρουργικής αντιμετώπισης καρδιολογικών προβλημάτων φέρνουν Βρετανοί επιστήμονες, οι οποίοι κατάφεραν να χειρουργήσουν βρέφος χωρίς τη χορήγηση αναισθητικού, αλλά παγώνοντας το σχεδόν μέχρι θανάτου.

Η μέθοδος εφαρμόστηκε από Λονδρέζους ειδικούς και μπορεί να βάλει τέρμα σε σπάνιες καρδιακές δυσλειτουργίες που ελλοχεύουν τον κίνδυνο να οδηγήσουν τον ασθενή ακόμα και στον θάνατο. Για να γίνει επέμβαση οι επιστήμονες παγώνουν το αίμα του ασθενούς με τη βοήθεια μιας αντλίας. Στη συνέχεια σταματούν τη λειτουργία της καρδιάς με τη βοήθεια ενός φαρμάκου, ώστε ο νοσηλευόμενος να θεωρείται κλινικά νεκρός, ενώ το σώμα του έχει στεγνώσει σχεδόν ολοκληρωτικά από αίμα.

Από τη στιγμή που ξεκινά η διαδικασία οι ειδικοί δίνουν μάχη με τον χρόνο, καθώς το «παραθυράκι ασφαλείας» για να ολοκληρώσουν την επέμβαση χωρίς να κινδυνεύσει η υγεία του ασθενούς θέτει ως χρονικό όριο τα πενήντα λεπτά! Μόλις περάσει αυτό το διάστημα, οι χειρουργοί πρέπει να θέσουν ξανά σε λειτουργία την καρδιά, διαφορετικά υπάρχει η πιθανότητα να υποστούν βλάβη ο εγκέφαλος ή άλλα ζωτικά όργανα.

Με τη βοήθεια της ίδιας αντλίας το αίμα επιστρέφει σε όλο το σώμα και επανακτεί τη φυσιολογική του θερμοκρασία, ενώ η καρδιά λειτουργεί πια μόνη της. Η πλήρης ανάρρωση διαρκεί μερικούς μήνες. Η μέθοδος έχει ήδη εφαρμοστεί σε ένα μωρό στη Βρετανία.

Πηγή:espressonews.gr

Συγκλονιστικό video όπου εμφανίζεται Μονόκερως...

Με επείγουσα ανακοίνωση του το επιστημονικό κέντρο του Οντάριο δίνει οδηγίες στους κατοίκους σε περίπτωση που τους πλησιάσει το θεωρούμενο ως ''μυθικό'' ον.

Μέχρι τη χθεσινή ημέρα ο Μονόκερως ήταν πλάσμα της ινδικής και της κινεζικής μυθολογίας.

Το περιέγραφαν ως ένα άγριο ζώο αδύνατο να πιαστεί, με τη μορφή αλόγου κι ένα κέρατο στο μέτωπο,που είχε μαντικές ικανότητες.

Σύμφωνα με τους θρύλους ο Μονόκερως ήταν το μυθικό ον που έφεραν τα πνεύματα πέντε πλανητών στη μητέρα του Κομφούκιου λίγο πριν τον γεννήσει.

Όμως το επιστημονικό κέντρο του Οντάριο δεν εξετάζει μύθους και δοξασίες,αλλά καρρέ καρρέ αναλύει το Video που τους έστειλε ένας πολίτης και στο οποίο ,έστω και για δευτερόλεπτα εμφανίζεται,όπως θα δείτε Μονόκερως.Ενδεικτικό του πόσο σοβαρά εξετάζεται το θέμα από την επιστημονική κοινότητα του Καναδά,είναι η ανακοίνωση τους,που μεταξύ άλλων συστήνουν ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες που τυχόν τον συναντήσουν.

Μεταφράζουμε αυτολεξεί :''Το επιστημονικό Κέντρο συστήνει στο κοινό προσοχή,μην κάνετε καμία απότομη κίνηση και μην προσπαθήσετε να το φωτογραφήσετε με flash.
Αν και στη μυθολογία ο μονόκερως περιγράφεται ως ήρεμο πλάσμα,δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει εάν συναντηθεί με κόσμο σε κάποιο δρόμο ή στην εθνική οδό''.

Μάλιστα το κέντρο ζήτησε και πήρε τη σχετική άδεια από τις αρχές και ήδη λειτουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή για πολίτες που εντοπίσουν τον Μονόκερω.
Πηγή:newsit.gr