Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

"Ο οδηγός του παιδόφιλου"

Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε στο Amazon από συγγραφέα με ψευδώνυμο, που δίνει συμβουλές σε παιδόφιλους για να αποφεύγουν τον νόμο, έχει ξεσηκώσει σάλο στο διαδίκτυο.
Σάλος έχει ξεσπάσει με ένα βιβλίο με παιδοφιλικό περιεχόμενο που πωλείται μέσω του γνωστού διαδικτυακού βιβλιοπωλείου Amazon στις ΗΠΑ.
Πρόκειται για το βιβλίο Pedophile's Guide to Love and Pleasure: a Child-lover's Code of Conduct- Οδηγός στην παιδοφιλία στην αγάπη και την ευχαρίστηση.
Ομάδες ανθρώπων σοκαρισμένοι από το περιεχόμενο του βιβλίου καλούν μέσω facebook και email να μποϊκοτάρει ο κόσμος την Άμαζον.
Όπως είναι ευρέος γνωστό το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο επιτρέπει στους συγγραφείς να προωθούν τα δικά τους βιβλία και  μοιράζεται τα έσοδα μαζί τους.
Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε η Άμαζον τόνισε ότι δεν  προωθεί τις εγκληματικές ενέργειες, αλλά την  αποφυγή της λογοκρισίας.
Ωστόσο οι συγγραφείς πριν προτείνουν προς πώληση ένα βιβλίο, καλούνται να διαβάσουν ένα σύνολο κατευθυντήριων γραμμών, οι  οποίες  απαγορεύουν το  προσβλητικό υλικό.
Από την πλευρά του ο  συγγραφέας, που αναφέρεται ως Φίλιπ Ε Γκρίβς ΙΙ, υποστηρίζει ότι οι παιδόφιλοι έχουν παρεξηγηθεί και φιλοδοξεί να προσφέρει τις συμβουλές του για να τους βοηθήσει να συμμορφωθούν  με το νόμο!!
Αυτή η δήλωση εξαγρίωσε περισσότερο τον κόσμο ο οποίος απαίτησε από την Amazon να αφαιρέσει το βιβλίο από το σάιτ.
Πηγή:news247.gr

Ψάρι που ζει… στη στεριά

Η φύση έχει πάντα τους τρόπους να μας εκπλήσσει. Ποτέ η υπάρχουσα γνώση δεν θα είναι αρκετή για να θεωρήσουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Ακόμα και αυτά που θεωρούνται δεδομένα, όπως «το ψάρι έξω από το νερό δεν ζει» είναι σχετικό. Γιατί υπάρχει ένα είδος ψαριού που συναντάται στην Αμερική, από τη Φλόριντα μέχρι τη Βραζιλία, διαφορετικό και με μήκος μόλις 75 mm. Αυτό λοιπόν το ψαράκι, είναι το σούπερ-ψάρι που αψηφεί μια παγκόσμια σταθερά, ίσως και δυο…

Πρόκειται για το mangrove rivulus που επιβιώνει έξω από το νερό για 66 ολόκληρες μέρες! Τις μέρες αυτές συνηθίζει να κρύβεται σε δέντρα (όπως κουφάλες δένδρων), αναπνέοντας μέσω του λεπτού του δέρματος!!!

Επιπλέον το σούπερ ψάρι αυτό-αναπαράγεται!!! Ναι, δημιουργεί –επειδή είναι και ερμαφρόδιτο- τους κλώνους του!

Πηγή:perierga.gr

Οι άνδρες λένε 1.092 ψέματα το χρόνο και οι γυναίκες 728...

Και λένε τα περισσότερα ψέματα και νιώθουν λιγότερες τύψεις για αυτά. Η έρευνα Βρετανών επιστημόνων έρχεται να διαψεύσει παταγωδώς την πεποίθηση ότι οι γυναίκες λένε τα περισσότερα ψέματα.
Συγκεκριμένα σε δείγμα 3.000 ανθρώπων, οι επιστήμονες βρήκαν ότι ο μέσος Βρετανός λέει τρία ψέματα την ημέρα, δηλαδή 1,092 τον χρόνο.

Αντιθέτως, μία μέση γυναίκα φαίνεται ότι λέει σχεδόν δύο την ημέρα, περίπου 728 ετησίως.

Επίσης, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να νιώσουν τύψεις, εάν δεν πουν την αλήθεια, σε αντίθεση με τους άνδρες.

Όσον αφορά τα ψέματα που λέμε, οι άνδρες δήλωσαν ότι συχνά λένε ψέματα στην σύντροφό τους σχετικά με τη σχέση τους με το αλκοόλ. Η φράση «δεν ήπια πολύ» είναι το δημοφιλέστερο ανδρικό ψέμα.

Το συνηθέστερο ψέμα των γυναικών είναι το «δεν έχω τίποτα, μια χαρά είμαι», που χρησιμοποιούν για να κρύψουν τα συναισθήματά τους.

Τα 10 πιο δημοφιλή ανδρικά ψέματα

1. «Όχι, μωρό μου. Δεν φαίνεσαι χοντρή με αυτό το φόρεμα»
2. «Πίνω ένα τελευταίο»
3. «Δεν έχω τίποτα σου λέω! Είμαι μια χαρά»
4. «Δεν είχα σήμα/μπαταρία»
5. «Αφού ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου πω ψέματα!»
6. «Αγάπη μου συγγνώμη. Δεν είδα την κλήση σου»
7. «Δεν έχω πιει τόσο πολύ!»
8. «Έρχομαι»
9. «Δεν ξόδεψα τόσα πολλά.»
10. «Δεν φαντάζεσαι πόση κίνηση είχε»

Τα 10 πιο δημοφιλή γυναικεία ψέματα

1. «Δεν έχω τίποτα, σου είπα. Καλά είμαι»
2. «Δεν είναι καινούριο αυτό. Το έχω εδώ και χρόνια. Δεν το θυμάσαι;»
3. «Αφού ξέρεις ότι δεν μπορώ να σου πω ψέματα»
4. «Το πήρα στις εκπτώσεις. Ήταν μεγάλη ευκαιρία»
5. «Έρχομαι»
6. «Δεν ξέρω που είναι. Δεν το ακούμπησα καν!»
7. «Φυσικά και είσαι ο καλύτερος (εραστής)!»
8. «Έχω φοβερό πονοκέφαλο»
9. «Υποσχέθηκα να βγω με τα κορίτσια! Και βαριέμαι!»
10. «Μόνο μ' εσένα περνάω καλά»

Τέλος στην ερώτηση της έρευνας αν υπάρχει αποδεκτό ψέμα; Το 84% των ανθρώπων πιστεύουν ότι υπάρχει. Τα τρία τέταρτα των συμμετεχόντων πιστεύουν ότι είναι καλύτερα να προτιμότερο να πεις ένα αθώο ψέμα από το να πληγώσεις τα αισθήματα κάποιου.

Πηγή:protothema.gr

Γραπτές εξηγήσεις για δονητή...

Στην μακρινή Αλαμπάμα των ΗΠΑ απαγορεύεται  η πώληση σεξουαλικών παιχνιδιών βάση του νόμου της πολιτείας. Ο νόμος είναι τόσο αυστηρός που ο καθ’ ένας ή κάθε μια που θέλει το παιχνίδι του ( από δονητή έως και λιπαντικό) οφείλει να δείξει την ταυτότητά του πιστοποιώντας την ηλικία του αλλά να εξηγήσει γραπτώς για πιο λόγο το χρειάζεται.
Ο μόνος λόγος αγοράς ενός τέτοιου είδους παιχνιδιού είναι ιατρικός …Άντε λοιπόν να αποδείξεις ότι θες ένα δονητή για ιατρικούς λόγους.


 Μην ανησυχείτε όμως βρέθηκε η λύση από μια τοπική αλυσίδα σεξουαλικών παιχνιδιών στο Χαντσβιλλ. Ο δαιμόνιος Σέρι Γουίλιαμς γνωρίζοντας τον αυστηρό νόμο της πολιτείας δημιούργησε το πρώτο Ντράιβ Ιν με σεξουαλικά παιχνίδια.

Το όνομα του μαγαζιού ονομάζεται Πλέζουρ και κάθε φόρα που περνάς με το αυτοκίνητό σου από εκεί μια όμορφη κοπέλα μέσα από τα φημε τζάμια του παράθυρου σε εξυπηρετεί παρέχοντάς σου γρήγορα και ποιοτικά το παιχνιδάκι που θες…
Πηγή:news247.gr