Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"Ο οδηγός του παιδόφιλου"

Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε στο Amazon από συγγραφέα με ψευδώνυμο, που δίνει συμβουλές σε παιδόφιλους για να αποφεύγουν τον νόμο, έχει ξεσηκώσει σάλο στο διαδίκτυο.
Σάλος έχει ξεσπάσει με ένα βιβλίο με παιδοφιλικό περιεχόμενο που πωλείται μέσω του γνωστού διαδικτυακού βιβλιοπωλείου Amazon στις ΗΠΑ.
Πρόκειται για το βιβλίο Pedophile's Guide to Love and Pleasure: a Child-lover's Code of Conduct- Οδηγός στην παιδοφιλία στην αγάπη και την ευχαρίστηση.
Ομάδες ανθρώπων σοκαρισμένοι από το περιεχόμενο του βιβλίου καλούν μέσω facebook και email να μποϊκοτάρει ο κόσμος την Άμαζον.
Όπως είναι ευρέος γνωστό το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο επιτρέπει στους συγγραφείς να προωθούν τα δικά τους βιβλία και  μοιράζεται τα έσοδα μαζί τους.
Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε η Άμαζον τόνισε ότι δεν  προωθεί τις εγκληματικές ενέργειες, αλλά την  αποφυγή της λογοκρισίας.
Ωστόσο οι συγγραφείς πριν προτείνουν προς πώληση ένα βιβλίο, καλούνται να διαβάσουν ένα σύνολο κατευθυντήριων γραμμών, οι  οποίες  απαγορεύουν το  προσβλητικό υλικό.
Από την πλευρά του ο  συγγραφέας, που αναφέρεται ως Φίλιπ Ε Γκρίβς ΙΙ, υποστηρίζει ότι οι παιδόφιλοι έχουν παρεξηγηθεί και φιλοδοξεί να προσφέρει τις συμβουλές του για να τους βοηθήσει να συμμορφωθούν  με το νόμο!!
Αυτή η δήλωση εξαγρίωσε περισσότερο τον κόσμο ο οποίος απαίτησε από την Amazon να αφαιρέσει το βιβλίο από το σάιτ.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου