Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πουλά πραγματικά ανθρώπινα μέλη μέσω internet - 22.000 το κρανίο...

Η αγορά ενός ολόκληρου ανθρωπινού σώματος κοστίζει περίπου 70.000 ευρώ και ο κορμός ξεκινά από 55.644 ευρώ.

Ο Γκύντερ φον Χάγκενς, ο γερμανός ανατόμος που έγινε διεθνώς γνωστός από την έκθεση Body World, στην οποία εκτίθεντο πλαστικοποιημένα ανθρώπινα σώματα, τώρα πουλά μέσω του διαδικτύου μέλη ανθρώπων και ζώων ακόμα και ως κοσμήματα.

Η πρωτοβουλία αυτή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από τη γερμανική εκκλησία η οποία τον κατηγόρησε ότι υποβαθμίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η αγορά ενός ολόκληρου ανθρωπινού σώματος μέσω της ιστοσελίδας www.plastination-products.com κοστίζει περίπου 70.000 ευρώ, ο κορμός ξεκινά από 55.644 ευρώ και οι κεφαλές κοστίζουν περί τα 22.000 ευρώ και στην τιμή περιλαμβάνεται η συσκευασία και τα έξοδα αποστολής.

Όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες αλλά θέλουν να αποκτήσουν ένα ανθρώπινο μέλος μπορούν να αγοράσουν διάφανες εξαιρετικές λεπτές φέτες σώματος έναντι 115 ευρώ το τεμάχιο.

Ωστόσο αυτά τα γνήσια ανθρώπινα μέλη- τα οποία έχουν υποστεί ειδική διαδικασία πλαστικοποίησης, κατά την οποία έχει αφαιρεθεί το νερό των ιστών και το λίπος για λόγους συντήρησης-δεν είναι διαθέσιμα σε όλους.

Μόνο "πιστοποιημένοι χρήστες" που μπορούν να καταθέσουν έγγραφη απόδειξη ότι θα χρησιμοποιήσουν τα μέλη αυτά για έρευνα, διδασκαλία ή για ιατρικούς λόγους μπορούν να παραγγείλουν και να τα προμηθευτούν.

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν ανήκουν στις προαναφερθείσες κατηγορίες μπορούν προμηθευτούν αντίγραφα των πραγματικών μελών που αποκαλούνται "Anatomy Glass", τα οποία το διαδικτυακό κατάστημα περιγράφει ως "υψηλής πιστότητας ακρυλικό γυαλί που πάνω του είναι τυπωμένες οι λεπτές φέτες σώματος".

Κοσμήματα που έχουν κατασκευαστεί από μέρη σώματος ζώων όπως περιδέραια από λωρίδες σάρκας αλόγου, βραχιόλια από ουρά καμηλοπάρδαλης και σκουλαρίκια από πέη βουβαλιών θα διατίθενται από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση.

Αυτές οι διαδικτυακές πωλήσεις έχουν προκαλέσει την οργή της θρησκευτικής κοινότητας της Γερμανίας. Σε κοινή ανακοίνωση τους ο επίσκοπος των προτεσταντών Ούλριχ Φίσερ και των καθολικών Ρόμπερτ Τσέλιτς τις καταδίκασαν ενώ οι εμπνευστές τους υποστηρίζουν ότι "σπάνε τα ταμπού".

Ο 65χρονος φον Χάγκενς δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί. Η δημόσια νεκροψία που είχε πραγματοποιήσει το 2002 μπροστά σε θεατές και μεταδόθηκε απ' ευθείας από την τηλεόραση είχε προκαλέσει τη γενική αποδοκιμασία στη Γερμανία, όπως και η περιοδεία της έκθεσης του Body World το 2004.
Πηγή:newsit.gr

Παντρεύεται τον... εαυτό της

Κατά το: "Ο άνδρας της ζωής μου είμαι εγώ", που είχε πει η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τσεν Γουέι-γι από την Ταϊβάν αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της.

Η Τσεν Γουέι-γι πόζαρε στο φωτογράφο με το υπέροχο λευκό νυφικό της, προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων και νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της.

Μόνο που δεν υπήρχε γαμπρός καθώς η Τσεν θα παντρευτεί τον...εαυτό της.
Απογοητευμένη από τους άνδρες που έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει και υπό την κοινωνική πίεση, η 30χρονη υπάλληλος γραφείου από την Ταϊπέι, θα δώσει τον επόμενο μήνα μία δεξίωση προς τιμήν ενός μόνο ανθρώπου...της ιδίας.

"Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τί να κάνω;", λέει η Τσεν.

"Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω ότι θα μπορέσω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης".

Ο γάμος της, που θα στοιχίσει 5.675 δολάρια, διαφημίστηκε μέσω του διαδικτύου και απέσπασε 1.800 θετικά σχόλια.
Και βέβαια μετά το γάμο θα υπάρξει και ο μήνας του μέλιτος για την Τσεν, η οποία θα πάει ταξίδι μόνη της στην Αυστραλία.
Πηγή:newsit.gr

''Εγκλωβίστηκε'' το χέρι του στην λεκάνη

Στην πιο ντροπιαστική θέση βρέθηκε Κινέζος,υπάλληλος γραφείου,αφού χρειάστηκε βοήθεια από πυροσβέστες μετά τη φαεινή ιδέα που είχε να βάλει ''χέρι'' στη λεκάνη για να βρει το κινητό του.

Ο γκαφατζής Κινέζος μόλις είχε ''επισκεφτεί'' την τουαλέτα και ..ανασκουμπωνόταν για να επιστρέψει στο γραφείο του.Προφανώς όμως το κινητό του αρνήθηκε να τον ακολουθήσει καθώς γλίστρησε από την τσέπη του και βούτηξε στη λεκάνη.

Χωρίς κανένα δισταγμό και γάντι,ο πρωταγωνιστής της βρώμικης ιστορίας μας,έβαλε αμέσως το χέρι όσο πιο βαθειά μπορούσε στη λεκάνη στην απέλπιδα προσπάθεια να επανακτήσει το κινητό του.

Το χέρι του όμως σφήνωσε και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής,που ήρθαν γέλασαν και έσπασαν τη λεκάνη για να απεγκλωβίσουν το ''μουλιασμένο'' χέρι που γύρισε άπραγο από τη λεκάνη αφού το κινητό του είχε ''προωθηθεί'' στο δίκτυο αποχέτευσης.


Πηγή:newsit.gr

Έβαλαν με την βία έγκυο 8 μηνών να κάνει έκτρωση...

Σοκ από την είδηση ότι οι αρχές ανάγκασαν μια 36χρονη έγκυο στον όγδοο μήνα να κάνει έκτρωση γιατί παραβίασε τον...νόμο!

Κι όμως αυτό συνέβη στην Κίνα. 12 αξιωματούχοι της κινεζικής αρχής μπήκαν στο σπίτι της 36χρονης Xiao Aiying. Αφού την χτύπησαν, την κλώτσησαν στο στομάχι και μετά την τράβηξαν με το ζόρι ενώ αυτή ούρλιαζε από τους πόνους σε νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί πήραν την κοπέλα και της χορήγησαν με ένεση ναρκωτικά για να τραυματίσουν και να σκοτώσουν το αγέννητο παιδί της που είναι 8 μηνών.

Η Xiao Aiying επέτρεψε στις κάμερες να την φωτογραφήσουν στο νοσοκομείο δείχνοντας τους μώλοπες που της προκάλεσε η βιαιότητα των αξιωματούχων της κινεζικής αρχής.

Η ίδια ίσως χρειαστεί και επέμβαση για να της αφαιρέσουν κομμάτια τους πλακούντα που έχουν μείνει ακόμη μέσα της.

Ο σύζυγος της έχει υποστεί σοκ από το τι έγινε στην γυναίκα του. Το ζεύγος έχει μια κόρη 10 ετών και περίμενε με λαχτάρα το δεύτερο τους παιδί.

Σύμφωνα με έναν απαράδεκτο νόμο που ψήφισε η κινεζική βουλή πριν από δύο χρόνια απαγορεύεται πλέον στις οικογένειες να κάνουν περισσότερα από ένα παιδί.

Οι υπεύθυνοι είχαν ενημερώσει τον σύζυγο της 36χρονης ότι δεν μπορούν να αφήσουν να ζήσει αυτό το παιδί αφού ήδη έχουν μια κόρη. Όμως το ζευγάρι επιθυμούσε να έχει άλλο ένα παιδί. Η απάνθρωπη αυτή πράξη των αξιωματούχων αλλά και της ίδιας της κινεζικής κυβέρνησης κάνει τον γύρο του κόσμου αφού η γυναίκα βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυομοσύνης της και της συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν ένα σκουπίδι.

Οι περισσότερες οικογένειες στην Κίνα επιτρέπετε να έχουν μόνο ένα παιδί αφού οι αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν την αύξηση του πληθυσμού στην χώρα που έχει φτάσει στο 1,3 δισεκατομμύρια πολίτες. Μάλιστα όσοι παραβούν τον νόμο υπάρχει και πρόστιμο 25.000 στερλινών!

Για όσους δεν έχουν χρήματα όπως η 36χρονη Xiao και ο σύζυγος της, τότε οι αρχές του αναγκάζουν να προχωρήσουν σε έκτρωση ενώ δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν και βία.

Πηγή:newsit.gr

Καγκουρό πέθανε από υπερβολική δόση...

Ένα μαρσιποφόρο, πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ καθώς και χαπιών ecstasy, σε πάρτυ που έγινε σε ξενοδοχείο, στην Ιρλανδία.
Για το περιστατικό, ανακρίνεται ένας ιδιοκτήτης τσίρκου, από τις αρμόδιες αρχές.

Το καγκουρό, αφέθηκε ελεύθερο, στο ξενοδοχείο, ενώ εθεάθη, ανάμεσα στους 150 θαμώνες του χώρου.

Φιλοζωικές οργανώσεις, διενεργούν έρευνες, μετά από κατηγορίες για την κακομεταχείριση του ζώου.

Ο Alexander Scholl, ιδιοκτήτης του Αυστραλιανού Σούπερ Τσίρκου του Sydney, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε δύο καγκουρό, τον Skippy και το Sydney, αλλά αρνήθηκε ότι κάποιο από αυτά, πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι ''νομίζουν ότι ήταν ένα από τα δικά μου καγκουρό, αλλά δεν ήταν. Ποτέ δεν θα άφηνα το ζώο μου, ελεύθερο σε ένα κλαμπ, καθώς αυτά τα μέρη είναι εξαιρετικά θορυβώδη. Αν το ζώο είναι νεκρό, από χάπι ecstasy, τότε δεν ανήκει σε μένα. Τα δικά μου καγκουρό είναι σώα και αβλαβή.'' υπογράμμισε, ο Scholl και έδειξε στους αστυνομικούς τα ζώα του.

Η οργάνωση του Δουβλίνου για την πρόληψη της βίας στα ζώα, δήλωσε ότι έλαβε αρκετές διαμαρτυρίες, από άτομα που βρίσκονταν στο πάρτυ.

Ένας εκπρόσωπος της οργάνωσης είπε πως ''σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του πάρτυ, ένα μαρσιποφόρο, αφέθηκε ελεύθερο στην πίστα χορού. Ακόμα μας ανέφεραν ότι, μετά το πάρτυ, το ζώο πέθανε, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί βέβαια, οπότε το βασικό είναι να βρούμε το ζώο και να δούμε αν είναι καλά.''

Θαμώνες του πάρτυ, θα καταθέσουν τις μαρτυρίες τους, ώστε να εξιχνιαστεί η υπόθεση.
Πηγή:cosmo.gr

Η μακρύτερη γάτα του κόσμου...

Το ρεκόρ Guinness διεκδικεί μια...γάτα, καθώς έχει μήκος παραπάνω από ενάμιση μέτρο!
Η ιδιοκτήτρια της γάτας, Robin Hendrickson, και ο σύζυγός της, ήρθαν σε επαφή με ειδικούς για τα ρεκόρ Guinness, επειδή οι φίλοι τους και οι συγγενείς τους, επανειλημμένα σχολίαζαν το απίστευτο μέγεθος της γάτας.

Η γάτα, με το όνομα Stewie, είναι 5 ετών και ανήκει στη ράτσα Maine Coon, ενώ η προηγούμενη γάτα-κάτοχος του ρεκόρ, άνηκε και αυτή στην ίδια ράτσα.

Η οικογένεια της γάτας, δεν έχει αποφασίσει ακόμα πως θα χειριστεί τη δημοσιότητα που απέκτησε το αγαπημένο τους κατοικίδιο, αλλά θα ήθελε να έχει προτάσεις για διαφημίσεις προϊόντων για γάτες.
Πηγή:cosmo.gr

Επιτηρητής σεξομανών...

Σίγουρα αν δουλεύεις σε ξενοδοχείο, θα πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή και κατανόηση, καθώς μερικοί πελάτες έχουν κάπως...περίεργες απαιτήσεις. Πόσο ήρεμος όμως πρέπει να είναι ένας άνθρωπος, για να αντιδράσει με ψυχραιμία στην απαίτηση σεξουαλικά εθισμένων να τους προσέχει για να μην παραστρατήσουν;

Η λίστα με τις πιο παράλογες απαιτήσεις, από θαμώνες ξενοδοχείων, δόθηκε στη δημοσιότητα από την αλυσίδα ξενοδοχείων, Best Western, και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ξεχωριστά κρεβάτια για σκύλους, reiki για ζώα καθώς και επιτηρητή για σεξουαλικά εθισμένους!

Ακόμα στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και ένα ιδιωτικό δωμάτιο, το οποίο απαίτησε μια ομάδα αντρών, οι οποίοι ήθελαν να φορέσουν ανενόχλητοι νυχτικά μωρών!

Μια άλλη ομάδα ταξιδιωτών, δεν καταδεχόταν να φάει τίποτα που δεν είχε μπλε χρώμα, ενώ μια εταιρεία απαίτησε...εκπαίδευση τσίρκου για όλους τους υπαλλήλους της.

Ένας άλλος πελάτης, ο οποίος θα διοργάνωνε ένα συνέδριο κηπουρών, ζήτησε να περιποιηθεί τους κήπους του ξενοδοχείου.

Αλλά, στην πρώτη θέση των πιο εξωφρενικών αιτημάτων, παραμένει η απαίτηση μιας ομάδας εθισμένων στο σεξ, οι οποίοι συμμετείχαν σε πρόγραμμα θεραπείας, και ζήτησαν ατομικά δωμάτια για το κάθε μέλος αλλά και έναν υπάλληλο του προσωπικού να τους αποτρέπει από σεξουαλικές επαφές!
Πηγή:cosmo.gr