Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Νησί πληρωμένου σεξ

Για πάνω από μισό αιώνα το νησάκι Κινμέν που ανήκε στην Ταϊβάν λειτουργούσε ως οργανωμένος οίκος ανοχής για το στρατό. Μετά από κύματα διαμαρτυρίας, έκλεισε και μετατράπηκε σε μουσείο.
Ένας παλιός οίκος ανοχής του στρατού της Ταϊβάν, που βρίσκεται σε οχυρωμένη νήσο σε μικρή απόσταση από τις κινεζικές ακτές και έχει σταματήσει να λειτουργεί από τη δεκαετία του ’90, ξεκίνησε να λειτουργεί ως... μουσείο.
Το μουσείο πήρε την ονομασία “Ειδικός οίκος τσαγιού”.
Η νήσος, στην οποία βρισκόταν ο οίκος ανοχής λειτουργούσε για πολύ καιρό ως στρατιωτική βάση, ενώ στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου είχαν φθάσει να στρατωνίζονται 100.000 οπλίτες.
Η νήσος αριθμούσε συνολικά 11 οίκους ανοχής. Προκειμένου να δικαιολογηθεί η ύπαρξη εκστρατευτικών οίκων ανοχής εκείνη την εποχή, ο στρατός υποστήριζε πως χωρίς τη λειτουργία τους, οι στρατιώτες θα ξεσπούσαν ερωτικά στον ντόπιο πληθυσμό και φυσικά στις γυναίκες.
Ο τελευταίος οίκος ανοχής στη νήσο έκλεισε τις πόρτες του το 1990, ιδιαίτερα μετά τις επικρίσεις από το φεμινιστικό κίνημα της χώρας.
Στο μουσείο που λειτουργεί εκτίθενται φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του χώρου, καθώς και τα εισιτήρια που έβγαζαν οι στρατιώτες περιμένοντας τη σειρά τους.
"Στόχος του μουσείου είναι να δώσει μία ιδέα για το πώς πραγματικά ήσαν εκείνοι οι επιλεγόμενοι στρατιωτικοί παράδεισοι και ποια ήταν η λειτουργία τους", τόνισε ο Χσιου Γινγκ Φαν, υπεύθυνος του Εθνικού Δρυμού της Κινμέν.
Καθώς τα τελευταία χρόνια οι τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στην Κίνα και την Ταϊβάν φαίνεται πως έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν, η νήσος Κινμέν έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε ένα αγαπημένο τουριστικό θέρετρο για τους Κινέζους.
 Πηγή:news247.gr

Μέλια στη μουσούδα

Η Honey (Μέλι) αποκαταστάθηκε. Γαμπρός το αφεντικό της, ένας 20χρονος Αυστραλός που αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση με μία σεμνή τελετή.
Έβαλε το κουστούμι του, τα γυαλισμένα του παπούτσια πήρε τη νύφη από το χέρι και πήγε στο τοπικό πάρκο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία και την παντρεύτηκε.

Η νύφη όμως δεν μια γυναίκα …είναι το πέντε ετών Λαμπραντόρ του 20χρονου Χόνοε Γκουίσο ο οποίος για να του δείξει την αγάπη του μάζεψε τους φίλους του, πήγαν στο πάρκο και τέλεσαν την περίεργη αυτή τελετή.

"Αυτό ήταν μια εκδήλωση που διοργάνωσα με τους φίλους μου απλά για να είμαστε μαζί. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Είμαστε όλοι καλοντυμένοι" και πρόσθεσε "Το θέμα είναι ότι στην πραγματικότητα δεν μπορεί κάνεις να παντρευτεί το σκύλο του".

Ο 20χρονος πρόσθεσε ότι, ενώ αγαπά το σκύλο του η σχέση τους είναι καθαρά "Πλατωνική" ελπίζοντας ότι κάνεις δε θα ενοχληθεί με την ασυνήθιστη αυτή κίνηση.
Πηγή:news247.gr