Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Διακοπές σε φάρο; Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σκέφτεται τον ..."φαρικό τουρισμό"


 

Η βαριά βιομηχανία της χώρας μας είναι ο τουρισμός,λένε. Και φαίνεται ότι σ΄ αυτή τη βιομηχανία μπορεί να ενταχθεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας,μέσω του Πολεμικού Ναυτικού! Πώς;

Το επιτελείο του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Ελευσινιώτη προωθεί νόμο ,που επαναπροσδιορίζει το σύνολο του κανονιστικού πλαισίου για το Φαρικό Δίκτυο της χώρας.

Για πρώτη φορά, θεμελιώνεται ο θεσμός του Αναδόχου Φαρικού Δικτύου, ένας θεσμός που θα επιτρέψει την οικονομική συμβολή των ιδιωτών στη συντήρηση, την επισκευή, την ανάδειξη και την ελεύθερη πλέον πρόσβαση των πολιτών στον μοναδικό παγκοσμίως δίκτυο φάρων που διαθέτει η ελληνική επικράτεια.

Στόχος να δούμε την υλοποίηση του Φαρικού Τουρισμού όπως σε κάποιες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία που έχουν προωθήσει σημαντικά αυτό το είδους τουρισμού, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη, τόσο για τη χώρα τους, όσο και για τις τοπικές κοινωνίες που βρίσκονται πλησίον των Φάρων.  

Πηγή: http://www.onalert.gr

Πουλάνε... στοιχειωμένο καθρέφτη!

 

Κακοτυχία, οικονομικά προβλήματα, αρρώστιες και εφιάλτες έφερε ένας... στοιχειωμένος καθρέφτης σε δυο συγκάτοικους που ζουν στο Λονδίνο. 

Ο ομογενής, Σωτήρης Χαραλάμπους, και ο Τζόζεφ Μπιρτς, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο... μαρτύριο και να πουλήσουν τον “δαιμονικό” καθρέφτη σε κάποιον... θαρραλέο!

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που παραχώρησαν στη “Daily Mail”, ο 34χρονος Χαραλάμπους και ο 20χρονος Μπιρτς απέκτησαν την αντίκα, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους τον παραχώρησε. Από τότε, ξυπνούσαν τα βράδια με εφιάλτες και ένιωθαν “μαχαιριές” στο σώμα τους.

Έτσι, αποφάσισαν να τον πουλήσουν στο eBay για 100 λίρες, ενημερώνοντας βέβαια τους υποψήφιους αγοράστες για τα προβλήματα που μπορεί να τους προκαλέσει. Μέχρι στιγμής, περίπου 20.000 άτομα έχουν δει την αγγελία, αλλά μόνο ένας έχει εκφράσει ενδιαφέρον να τον αγοράσει με σκοπό να τον κάνει δώρο στην πρώην του!

Ο Σωτήρης Χαραλάμπους υποστήριξε: “Νομίζω ότι κάποιος δολοφονήθηκε μπροστά σε αυτόν τον καθρέφτη, γι' αυτό και στοιχειώνει το σπίτι μας. Ένας ειδικός στις αντίκες μάς πρότεινε την τιμή πώλησης, αλλά θα θέλαμε να επισκεφτούμε και κάποιον που ασχολείται με την παραφυσική”.

Από την πλευρά του, ο Τζόζεφ είπε: “Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι κάποιος μας έκανε βουντού ή μαύρη μαγεία, αλλά μετά αρχίσαμε να βλέπουμε μέσα στον καθρέφτη περίεργες σκιές”. 
 
Πηγή: Newsit.gr

Καλωσήρθατε στη νεραϊδοχώρα!


Souvlaki Wars! To νέο παιχνίδι με κάρτες που θα σε καθηλώσει!

 

Στο Souvlaki Wars, οι παίχτες αναλαμβάνουν το ρόλο ιδιοκτητών ψητοπωλείων, σερβίροντας τους πελάτες τους με γύρο και σουβλάκι!

 Το "Οικογενειακό"

 Το αριστοκρατικό σουβλατζίδικο "Le Souvlache"
 
Σουβλατζίδικο "Θανάσης", γιατί ο παλιός είναι αλλιώς!

Ο σκοπός τους είναι να αυξήσουν την φήμη και τη πελατεία τους, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες!

Οι παίχτες θα προσπαθήσουν με τις κάρτες φαγητού που έχουν, να εξυπηρετήσουν τους πελάτες. Πριν όμως γίνει αυτό κάρτες με απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλα και τα αντίπαλα "σουβλατζίδικα" θα προσπαθήσουν με τις δικές τους κάρτες να σας σαμποτάρουν!

Οι κάρτες απρόσμενων γεγονότων θα αλλάξουν τα δεδομένα!

Οι πελάτες εξυπηρετούνται με την σειρά, οπότε αν κάποιος πελάτης δεν εξυπηρετηθεί, η σειρά των πελατών μένει πίσω και το σουβλατζίδικο δεν κερδίζει περισσότερα λεφτά,  ενώ η φήμη του μπορεί να χειροτερέψει!

 Εξυπηρετήστε τους πελάτες σας και αυτοί θα σας ανταμείψουν!

Ένα οικογενειακό παιχνίδι για 2 έως 4 παίχτες, που σίγουρα θα το ευχαριστηθεί και όλη η παρέα! Μια παρτίδα θα διαρκέσει 30 λεπτά ενώ σίγουρα ένα από τα κρυφά σας όνειρα (ιδιοκτήτης σουβλατζίδικου), γίνεται πραγματικότητα!

Διατίθεται στα Ελληνικά.

Πηγή: http://www.fantasyshop.gr