Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

Δείτε πού βάζουν τους καπνιστές... οι Κινέζοι...

Ασύλληπτη ιδέα!!!
Όταν πήραμε αυτή τη φωτογραφία δεν ξέραμε πραγματικά αν πρόκειται για αστείο ή αν όντως συμβαίνει. Την ώρα που στην Ελλάδα το έχουμε κάνει μείζον ζήτημα και έχουμε φθάσει στο σημείο να κατηγορούμε την κυβέρνηση που απαγόρευσε το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους, δείτε τι κάνουν οι Κινέζοι:
Πηγή: markostv

Στο εδώλιο τετράχρονο κορίτσι...

Kινδυνεύει να καταδικαστεί καθώς όταν ήταν 4 ετών και 9 μηνών χτύπησε με το ποδήλατό της ηλικιωμένη που πέθανε τρεις μήνες αργότερα.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε σε δρόμο της Νέας Υόρκης όταν η μικρή Τζούλιετ Μπράιτμαν και ο φίλος της Τζέικομπ Κον έκαναν αγώνα με τα ποδήλατα στο πεζοδρόμιο μπροστά στις μητέρες τους, που τα συνόδευαν.

Η Τζούλιετ με το ποδήλατό της όμως έπεσε πάνω στην 87χρονη Κλερ Μένα και της προκάλεσε σοβαρά τραύματα που οδήγησαν στο θάνατό της. Ο γιος της γυναίκας μήνυσε τα παιδιά υποστηρίζοντας ότι υπήρξαν αμελή στο χειρισμό του ποδηλάτου τους και το δικαστήριο δέχτηκε τον ισχυρισμό καθώς όταν έγινε το περιστατικό ήταν πάνω από τεσσάρων χρονών. Σύμφωνα με τον νόμο της πολιτείας ωστόσο η εξάχρονη σήμερα Τζούλιετ μπορεί να διωχθεί κανονικά, γιατί μόνο όταν ένα παιδί είναι κάτω από 4 δεν μπορεί να του καταλογιστεί αμέλεια.

Το δικαστήριο έκρινε ακόμη ότι ο δικηγόρος της δεν προσκόμισε στοιχεία που να δείχνουν ότι το παιδί υστερούσε σε ωριμότητα ή σε εφυία, συνεπώς καταλάβαινε τις συνέπειες του να πέφτουμε με το ποδήλατο πάνω σε έναν άνθρωπο.
Πηγή: newsit.gr

Μεθυσμένο σπίτι...

 Μια πρωτότυπη διακόσμηση έκανε στο σπίτι του ένας 58χρονος χρησιμοποιόντας κουτάκια μπίρας.  Πρόκειται για τον Φίλιπ Μουρσπράτ  , συνταξιούχο οδηγό λεωφορείων , που  μετέτρεψε σε "Beernardo da Vinci", το  σπίτι και τον  κήπο του χρησιμοποιώντας   χιλιάδες κενά κουτιά μπύρας.
Πρώτη ύλη για τη δημιουργία αυτού του "Beernardo da Vinci" διακοσμημένου σπιτιού και κήπου είναι μεταλλικά κουτάκια μπύρας και αδιάβροχη κολλά
Ξεκίνησε το 2005 με ένα τείχος που είναι 11 μέτρων και έκτοτε έχει καλλωπίσει  βρύσες, μπάρμπεκιου ,αυλές και ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.
O 58χρονος  είπε πως η οικογένειά του  πάρει τα αδεία κουτάκια. "Αλλά διάφοροι  άνθρωποι έρχονται επίσης και μου τα  δωρίσουν αντί να τα πετάξουν", πρόσθεσε.
Πηγή:news247.gr