Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Διαζύγιο κατά λάθος...

Τι το ήθελε ένας μουσουλμάνος να κάνει πλάκα λέγοντας στη γυναίκα του τρεις φορές σε χωρίζω στο Skype. Τώρα, σύμφωνα με το ισλαμικό νόμο το ζευγάρι είναι χωρισμένο και η γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να παντρευτεί να κάνει σεξ με έναν άλλο άνδρα να τον χωρίσει και μετά να ξαναπαντρευτεί τον πρώτο της σύζυγο.
Ο Νταρούλ Ουλούμ Ντεομπαντί από το Κατάρ είπε πως ήθελε να κάνει ένα αστείο μη γνωρίζοντας καλά το Ισλάμ.
Ο απαρηγόρητος άνδρας ζήτησε τη συμβουλή μιας θρησκευτικής σχολής στο διαδίκτυο λέγοντας ότι είπε στη σύζυγό του τρεις φορές  "talak, talak, talak" (Σε χωρίζω, σε χωρίζω , σε χωρίζω"). Όπως είπε δεν ήξερε τη βαρύτητα που έχει η φράση και τώρα έχει βρεθεί σε αδιέξοδο.
Δυστυχώς η σχολή του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι αφού όταν πει κάποιος στη γυναίκα του τη φράση σε χωρίζω τρεις φορές τότε γίνεται απαγορευμένη για αυτόν. Δεν έχει το δικαίωμα να τη δεχτεί πίσω ούτε να ξαναπαντρευτούν χωρίς ένας δεύτερο γάμο. Μετά το πέρας τριών μηνών που λέγεται iddah η γυναίκα πρέπει να παντρευτεί όποιον θέλει εκτός από αυτόν,
Έτσι, το ζευγάρι θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έξι μήνες για να ξαναπαντρευτεί ενώ εκείνος θα πρέπει να χωνέψει το γεγονός ότι εκείνη θα παντρευτεί και θα κάνει σεξ  με κάποιον άλλο.
Πηγή:news247.gr

Είχαν ορμές και ορμή...

Στην Αυστραλία τα πράγματα έχουν αγριέψει πάρα πολύ. Τα τελευταία πέντε χρόνια τουλάχιστον 47 καταγγελίες έχουν γίνει σε νοσοκομεία της χώρας  όπου ατίθασες και σεξουαλικά καυτές νοσοκόμες κατηγορούνται ότι φλερτάρουν ασθενείς.
Αυτή η προκλητική κατάσταση ανάγκασε το  νεοσυσταθέν συμβούλιο  Υγείας της Αυστραλίας να εκδώσει νέους κανόνες  δεοντολογίας με τους οποίους  απαγορεύεται ρητά το φλέρτ από το νοσηλευτικό προσωπικό.
Η παραβίαση των κανονισμών μπορεί να καταλήξει στην οριστική απόλυση αναφέρει ο νέος κανονισμός. Επίσης απαγορεύονται  βάσει του κώδικα τα σεξουαλικά υπονοούμενα, και τα  αστεία που περιέχουν "κακές" λέξεις.
Έτσι οι νοσοκόμες έχουν προειδοποιηθεί ότι σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι των τμημάτων τους της ακούσουν να  συζητούν με τους ασθενείς πτυχές της  προσωπικής ζωής τους κάτι τέτοιο θα  μπορούσε να ερμηνευθεί ως σεξουαλική παραβίαση.
Ακόμα και αν ένας ασθενής συναινεί ή είναι αυτός που ξεκινά τα  σεξουαλικά υπονοούμενα , είναι ευθύνη της νοσοκόμας να διατηρεί τα επαγγελματικά όρια.
Πηγή:news247.gr