Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ντραμς στον κόσμοΠαγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ο 56χρονος Mark Temperato είναι ο ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων ντραμς στον κόσμο τα οποία περιέχουν 340 κομμάτια.

Το αξιοσημείωτο με τα συγκεκριμένα ντραμς δεν είναι μόνο το μέγεθος αλλά και το γεγονός ότι ο επί τριάντα χρόνια καθηγητής μουσικής μπορεί να παίξει με όλα τα κομμάτια αν φυσικά κάτσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Το γιγαντιαίο μουσικό όργανο δε φτιάχτηκε από τη μία στιγμή στην άλλη αλλά χρειάστηκαν 35 χρόνια προκειμένου να μαζέψει τα κομμάτια που ήθελε και να τα τοποθετήσει σωστά.

Το συγκεκριμένο ρεκόρ εντάχτηκε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες του 2013.


Το i-phone 5 μπορεί να στραβώσει!Δείτε τι μπορεί να πάθει ένα iPhone 5. Εάν έχετε κρατήσει το τηλέφωνό σας στην πίσω τσέπη του παντελονιού σας, μπορεί να καμφθεί.
Αυτό συμβαίνει επειδή το iPhone 5 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και είναι ένα εύκαμπτο μέταλλο.Δείτε εδώ είναι μερικά παραδείγματα.
Για όλα έφταιγε το iPhone: Έπαθε σοκ όταν είδε το λογαριασμό του κινητού του!


Δεν πίστευε στα μάτια του ένας 26χρονος από τη Βρετανία όταν είδε το λογαριασμό του κινητού του τηλεφώνου. Όχι δεν ήταν ούτε 1.000, ούτε 2.000 ευρώ αλλά 19.000 λίρες, δηλαδή 23.000 ευρώ περίπου!

Ο Chris Bovis ήθελε να πιστέψει στην αρχή ότι επρόκειτο για πλάκα ή για λάθος, αλλά όταν του έκοψαν το τηλέφωνο συνειδητοποίησε ότι το «ραβασάκι» τελικά ήταν για εκείνον.

Εξοργισμένος επικοινώνησε με την εταιρεία στη Βρετανία και έμαθε ότι οι χρεώσεις ήταν για την υπερβολική χρήση του internet.

Η υπέρογκη κατανάλωση οφειλόταν όπως συνειδητοποίησε σε τεχνικό πρόβλημα του κινητού του, iPhone, και ο άνδρας αναγκάστηκε να το απενεργοποιήσει.

Πάντως τέλος καλό, όλα καλά καθώς η εταιρεία τελικά ζήτησε συγνώμη από τον χρήστη και μάλλον θα γλιτώσει το υπέρογκο ποσό.