Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Έχασε το πόδι της, από τσίμπημα κόκορα...

Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε για να ταϊσει τις κότες της και βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν αγριεμένο κόκορα...

Ο λόγος για μία γυναίκα από την Αχαΐα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου. Οπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος" με βάση το ιστορικό που έχουν στα χέρια τους οι γιατροί του νοσοκομείου, η γυναίκα σηκώθηκε -όπως κάθε πρωί- για να ταΐσει τις κότες της.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν φόρεσε τα κατάλληλα παπούτσια και όταν μπήκε στο χώρο, ο αγριεμένος κόκορας της επιτέθηκε και κατάφερε να την τσιμπήσει στο δάχτυλο! Η γυναίκα σφάδαζε από τον πόνο, αλλά δεν πήγε σε γιατρό! Με όσες δυνάμεις είχε πήγε στο σπίτι της και περιποιήθηκε το τραύμα βάζοντας ιώδιο.

Όμως στη συνέχεια αποδείχτηκε πως αυτό δεν ήταν αρκετό. Προφανώς το ράμφος του κόκορα είχε μολυνθεί από κάποιο μικρόβιο και αυτό ήταν αρκετό για τη δραματική συνέχεια της ιστορίας της άτυχης γυναίκας. Το βράδυ σήκωσε πυρετό. Η μόλυνση εξελισσόταν ραγδαία και όταν έφθασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά.

Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά και είπαν στους συγγενείς της πως η μόνη λύση ήταν ο ακρωτηριασμός του ποδιού. Κάτι που συνέβη. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε το πόδι της από ένα «ράμφισμα» κόκορα.
Πηγή:newsit.gr

Διπλώστε εύκολα τα μπλουζάκια σας...

Ένας ιδιαίτερα έξυπνος όσο και απλός τρόπος για να διπλώνουμε τα μπλουζάκια. Το δοκιμάσαμε και είναι ιδιαίτερα λειτουργικό.

Έζησε 28 χρόνια με chopstick στο στομάχι του...

Χειρούργοι στη Σανγκάη, αφαίρεσαν με επέμβαση, ένα ξυλάκι φαγητού, από το στομάχι 50χρονου Κινέζου άντρα, μετά από 28 χρόνια!

Ο άντρας, με το όνομα Zhang, είχε ζήσει δεκαετίες με το ξυλάκι στο στομάχι του, καθώς δεν του είχε προκαλέσει ιδιαιτέρα προβλήματα στην υγεία του.

Ο Zhang, πίστευε μάλιστα, ότι είχε χωνέψει τελείως το ξυλάκι, μέχρι τη στιγμή που εμφάνισε στομαχικά προβλήματα και αναγκάστηκε να επισκεφτεί έναν γαστρεντερολόγο.

Οι γιατροί, ανακάλυψαν τα υπολείμματα από το chopstick, και το αφαίρεσαν με μια μικρή τομή στο στομάχι του.

Δεν έχει διευκρινιστεί γιατί ο άντρας κατάπιε το chopstick, δήλωσε μόνο ότι ήταν σε ευαίσθητη συναισθηματική κατάσταση τότε.
Πηγή:cosmo.gr

ΝΕΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΦΕΤΙΧ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

Δένονται με την τσάντα...

Μεγάλη επιτυχία στην αγορά σημειώνει το νέο φετίχ των νεαρών κοριτσιών και κυρίως των αφηρημένων. Όσες, λοιπόν, φοβούνται ότι φεύγοντας από το μπαρ μπορεί να ξεχάσουν εκεί την τσάντα τους, τώρα βρήκαν τη λύση χάρις στα τσαντάκια με χειροπέδες.

Οι χειροπέδες κρέμονται από το φερμουάρ της τσάντας, και το τσαντάκι είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει ένα κινητό τηλέφωνο, τα κλειδιά του σπιτιού και ένα πορτοφόλι.

Τα τσαντάκια, μάλιστα, διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια και κοστίζουν μέχρι και 245 ευρώ.

Τα ονόμασαν Barfly ώστε να γίνεται αντιληπτό σε ποιές γυναίκες απευθύνεται.

Πίσω από την επιχειρηματική αυτή κίνηση κρύβεται και ένας καλός σκοπός: η εταιρία που σχεδιάζει τις τσάντες θα δωρίσει τμήμα των εσόδων από την πώλησή τους σε οργάνωση για τα δικαιώματα των γυναικών στην Ινδία, που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.
Πηγή:news247.gr