Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Υπολογιστές στην Αρχαία Ελλάδα Vol.2...

Φάρσα σε γυναικείες τουαλέτες...

Στριπτίζ στην σκηνή του Dancing with the Stars - Πως αντέδρασε ο παρουσιαστής

Τι γίνεται όταν το ζευγάρι που διαγωνίζεται στο Dancing with the stars τα πετάει όλα και αρχίζει να ερωτοτροπεί live; Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα.. (προσοχή...μόνο άτομα άνω των 18 ετών!)


Ότι θα δείτε παρακάτω στο βίντεο έχει συμβεί στο Dancing with the Stars στην Βραζιλία. Οι λατίνοι χορευτές έχουν “ανάψει” για τα καλά το πλατό. Τα πετάνε σχεδόν όλα και αρχίζουν να ερωτοτροπούν χορεύοντας. Όμως λογάριασαν χωρίς τον... παρουσιαστεί!


Κανείς δεν περίμενε την αντίδραση του. Όμως πολλοί πλέον αμφισβητούν ότι το όλο περιστατικό δεν ήταν...στημένο!


Πηγή:newsit.gr

Ο δεύτερος κατακλυσμός του Νώε

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και πάλι και ο Θεός αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για το δεύτερο κατακλυσμό. Ως νέο Νώε έχρισε ένα καλοκάγαθο Έλληνα.

Ο Κύριος, λοιπόν,  φανερώθηκε στον νέο Νώε και του είπε:
«Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα.
Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη. Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.»

Και ο Θεός παραδίδει στον νέο Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό. Με φόβο Κυρίου παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό. «Θυμήσου», είπε ο Κύριος, «Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο».

Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον νέο Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.
»Νώε!» Ανακράζει, «Που είναι η Κιβωτός;»

«Συγχώρεσε με Κύριε», παρακαλά ο Νώε,« έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό.

Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή. Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια. Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή του, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία.

Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες. Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες.

Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες. Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.

Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος.

Μετά οι τοπογράφοι του Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο.

Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε.

Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής. Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους. Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη.

Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 - 6 χρόνια.»

Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα.

Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα.

«Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα καταστρέψεις όλα;»

Και απάντησε ο Θεός,
«Μπα, δε βαριέσαι. Το κάνει καλύτερα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!»

Αγόρια & Κορίτσια (Με μια πολύ αντικειμενική ΑΝΤΡΙΚΗ ματιά)...

ένα αγοράκι ντυμένο με μεγαλίστικά ρούχα = αντράκι
ένα κοριτσάκι ντυμένο με μεγαλίστικα ρούχα = πουτ@ν@κι

το αγόρι του δρόμου = μαγκάκι
το κορίτσι του δρόμου = πουτ@ν@.

ένας άντρας με πολλές γυναίκες = γόης
μια γυναίκα με πολλούς άντρες = πουτ@ν@.

ένας άντρας που εργάζεται ως μασέρ = φυσικοθεραπευτής
μια γυναίκα που εργαζεται ως μασέζ = πουτ@ν@.

ένας άντρας μετρ = ο επικεφαλής ενός εστιατορίου
μια γυναίκα μετρέσα = πουτ@ν@.

ένας άντρας ανήθικος = πολιτικός
μια γυναίκα ανήθικη = πουτ@ν@.

ένας κοινός άντρας = ένας αδιάφορος άντρας
μια κοινή γυναίκα = πουτ@ν@.

ένας εύκολος άντρας = ένας βολικός άνθρωπος
μια εύκολη γυναίκα = πουτ@ν@.

ένας άντρας αλήτης = ένας άντρας που δεν πατάει στο σπίτι του
μια γυναίκα αλήτισσα = πουτ@ν@.

ένας άντρας με πολλούς παράλληλους δεσμούς = μπερμπάντης
μια γυναίκα με πολλούς παράλληλους δεσμούς = πουτ@ν@

ένας άντρας που εγκαταλείπει την οικογένειά του = εν διαστάσει
μια γυναίκα που εγκαταλείπει την οικογένεια της = πουτ@ν@

ένας άντρας που ξενυχτάει στα μπουζούκια = γλετζές
μια γυναίκα που ξενυχτάει στα μπουζούκια = πουτ@ν@

ένας φτωχός άντρας που παντρεύεται μία πλούσια = φιλόδοξος
μια φτωχή γυναίκα που παντρεύεται έναν πλούσιο = πουτ@ν@

ένας άντρας που απατάει τη γυναίκα του = άντρας
μια γυναίκα που απατάει τον άντρα της = πουτ@ν@

ένας άντρας με προστάτη = άρρωστος
μια γυναίκα με προστάτη = πουτ@ν@

Οδηγίες για διαρρήκτες...

Ένα νέο βιβλίο, οδηγός για επίδοξους διαρρήκτες, κάνει πάταγο στην Ιαπωνία.
Σε καιρούς κρίσης και φτώχειας ένας επίδοξος Ιάπωνας κλέφτης, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως ευγενή και αθόρυβο διαρρήκτη, έγραψε βιβλίο δίνοντας συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να γίνει επιτυχημένος κλέφτης.
Μάλιστα ήδη τα πρώτα 10.000 αντίτυπα του βιβλίο με τίτλο "Επάγγελμα ληστής, ετήσιο εισόδημα 30 εκατ γιέν" έχουν εξαντληθεί τις πρώτες δέκα μέρες κυκλοφορίας του.
Ο Hajime Karasuyama, όπως είναι το ψευδώνυμο του καριερίστα διαρρήκτη, ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει την παράξενη δυνατότητα να μπορεί να  μαντεύει πού έχει κρύψει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τα χρήματα και τα πολύτιμα εν γένει αντικείμενά του και έτσι θέλει να δώσει μερικές συμβουλές στους επίδοξους ληστές, πως δηλαδή να παραβιάσουν ένα σπίτι και να φύγουν  χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα μην αφήνοντας κανένα ίχνος.
Ο Karasuyama τονίζει ότι βγάζει περίπου 270,000 λίρες το χρόνο- από τι άλλο βέβαια, από τις διαρρήξεις που κάνει.
Μεταξύ άλλων, ο επαγγελματίας διαρρήκτης παρέχει λεπτομέρειες για την τέλεια διάρρηξη ενώ αποκαλύπτει ότι εάν τοποθετήσει κανείς ένα μεγεθυντικό φακό ενάντια στη κλειδαρότρυπα μπορεί να δει τι γίνεται μέσα στο σπίτι.
Παράλληλα, συμβουλεύει τους επίδοξους ληστές πως καλό θα ήταν να αγοράσουν ένα υβριδικό αυτοκίνητο καθώς είναι πιο αθόρυβα. "Έτσι, θα φεύγουν από τον τόπο του εγκλήματος χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι", λέει.
Ο Karasuyama διηγείται  επίσης μερικές από τις θρυλικές ληστείες του όταν για παράδειγμα προσέλαβε έναν σοφέρ για να τον πάει στο υποψήφιο σπίτι που θα παραβίαζε ενώ ήταν ντυμένος με κοστούμι σαν αλλοτινός επιχειρηματίας.
"Δεν ήθελα να γίνω στόχος και έτσι επέλεξα μια εμφάνιση που δεν θα ήταν τόσο ύποπτη", αναφέρει χαρακτηριστικά.
Το βιβλίο πωλείται προς 1.200 γιεν ενώ ο εκδότης του αναφέρει πως το βιβλίο δεν απευθύνεται σε επίδοξους ληστές αλλά στους ιδιοκτήτες οι οποίοι οφείλουν να ξέρουν πως σκέφτεται ένας ληστής ώστε να προστατεύσουν καλύτερα τη περιουσία τους.
Πηγή:news247.gr

To σπίτι των ζώων...

Θα μπορούσε να ήταν η οικογένεια του Ιντιάνα Τζόουνς ή του Κροκοδειλάκια αλλά δεν είναι, είναι μια οικογένεια που απλά λατρεύει την άγρια φύση.

Ο Άλαν και η Χέδερ Χιούιτ εκτος από τα τρία τους παιδιά μεγαλώνουν μαζί με 80 εξωτικά ζώα. Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 80! Τα δωμάτια του σπιτιού έχον χωριστεί έτσι που σίγουρα το σπίτι θυμίζει ζωολογικό κήπο. Για παράδειγμα στη κουζίνα είναι τα ερπετά, με 20 φίδια, και άλλα 15 είδη, σε κάποιο άλλο δωμάτιο έχουν τα θηλαστικά κτλ.

Στο μακρύ κατάλογο των ζώων συγκαταλέγονται γενικά 25 θηλαστικά συν τα πουλιά και τα ασπόνδυλα. Το ζευγάρι αγαπά πολύ τη φύση και αποφάσισε να κάνει το σπίτι του καταφύγιο άγριων ζώων ενώ έχει διασώσει αρκετά ζώα.

Στο καταφύγιό τους φιλοξενούν 35 διαφορετικά είδη μεταξύ αυτών δύο σαύρες, 6 χαμαιλέοντες, δύο πύθωνες, τέσσερις ταραντούλες, δύο γιγαντιαίες χελώνες, δύο ρακούν και πολλά άλλα.

News247.gr Κόσμος Παράξενα
To σπίτι των ζώων
6Share

Πύθωνες, ταραντούλες, και αμέτρητα είδη ζώων, φιλοξενεί στο σπίτι της μια οικογένεια Βρετανών, που μοιάζει να ζει σε έναν αυτοσχέδιο ζωολογικό κήπο. Τα παιδιά τους το διασκεδάζουν αφάνταστα (Pic)
0 σχόλια | Σχολιάστε

Μαρίνα Χατζηδημητρίου Δημοσιεύτηκε: Νοέμβριος 28 2010 12:40 Ενημερώθηκε: Νοέμβριος 28 2010 12:46

Θα μπορούσε να ήταν η οικογένεια του Ιντιάνα Τζόουνς ή του Κροκοδειλάκια αλλά δεν είναι, είναι μια οικογένεια που απλά λατρεύει την άγρια φύση.

Ο Άλαν και η Χέδερ Χιούιτ εκτος από τα τρία τους παιδιά μεγαλώνουν μαζί με 80 εξωτικά ζώα. Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 80! Τα δωμάτια του σπιτιού έχον χωριστεί έτσι που σίγουρα το σπίτι θυμίζει ζωολογικό κήπο. Για παράδειγμα στη κουζίνα είναι τα ερπετά, με 20 φίδια, και άλλα 15 είδη, σε κάποιο άλλο δωμάτιο έχουν τα θηλαστικά κτλ.

Στο μακρύ κατάλογο των ζώων συγκαταλέγονται γενικά 25 θηλαστικά συν τα πουλιά και τα ασπόνδυλα. Το ζευγάρι αγαπά πολύ τη φύση και αποφάσισε να κάνει το σπίτι του καταφύγιο άγριων ζώων ενώ έχει διασώσει αρκετά ζώα.

Στο καταφύγιό τους φιλοξενούν 35 διαφορετικά είδη μεταξύ αυτών δύο σαύρες, 6 χαμαιλέοντες, δύο πύθωνες, τέσσερις ταραντούλες, δύο γιγαντιαίες χελώνες, δύο ρακούν και πολλά άλλα."Το να ζει κανείς με 80 ζώα είναι μια καταπληκτική εμπειρία", λέει ο 44χρονος Άλαν προσθέτοντας ότι δέχονται ζώα από την αστυνομία και το RSPCA αλλά και από απλούς ανθρώπους.

"Έχουμε αρκετοί δουλειά στο να χωρίζουμε τα θηράματα από τους θηρευτές", αναφέρει ενώ ομολογεί ότι τον δαγκώνουν συχνά οι ταραντούλες και τα φίδια.

Μάλιστα το καταφύγιο τους κοστίζει 20.000 λίρες το χρόνο ενώ δέχονται δωρεές και διεξάγουν φιλανθρωπίες αφού το ποσό είναι υψηλό.

Φυσικά τα παιδιά του ζευγαριού το διασκεδάζουν αφάνταστα. Όπως λέει ο μικρός Έντουαρντ "Εάν τελειώσω τα μαθήματά μου ο μπαμπάς με αφήνει να κρατήσω τον 4 μέτρων πύθωνα".
Πηγή:news247.gr