Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Η χιονάτη φιλούσε υπέροχα

Μια διαφορετική εκδοχή της Χιονάτης, είχαν την "ευκαιρία" να διαβάσουν τα παιδιά στην Κίνα. Λάθος μετάφραση από μεταπτυχιακό φοιτητή, την παρουσίαζε σε ερωτικά σχήματα με τους επτά νάνους!

Μια ερωτικού περιεχομένου εκδοχή του παραμυθιού η «Χιονάτη και οι επτά νάνοι» κυκλοφόρησε κατά λάθος Κινεζικός εκδοτικός οίκος.
Η Χιονάτη στη Κινεζική εκδοχή κάνει έρωτα με τους επτά νάνους! και αυτό οφείλεται στο ότι χάθηκαν στην μετάφραση…
Έτσι ο εκδότης αναγκάστηκε να αποσύρει τα  παραμύθια των αδελφών Γκριμ από τα ράφια, καθώς προκλήθηκαν αντιδράσεις από γονείς.
Το παραμύθι βρέθηκε στα ράφια τον περασμένο Οκτώβριο και περιλαμβάνει την ανά διατυπωμένη την  ιστορία της Χιονάτης η οποία ερωτοτροπεί με τους επτά νάνους.
Ο εκδοτικός οίκος, είπε ότι μπερδεύτηκε  γιατί  δεν μπορούσε να βρει την αρχική γερμανική έκδοση του βιβλίου για τη μετάφραση, και χρησιμοποίησε την  ιαπωνική.
"Περίπου 150 αντίτυπα του βιβλίου πουλήθηκαν και ζητήσαμε να ανακληθούν τα υπόλοιπα" τονίζει ο Λι Γίονγκ αναπληρωτής πρόεδρος  της εκδοτικής εταιρίας και προσθέτει "Καλέσαμε τους αναγνώστες μας να επιστρέψουν τα βιβλία καθώς δεν είναι υγιή για τα παιδιά".
Όσο άφορα τώρα τη μετάφραση από τα Ιαπωνικά δήλωσε "Δεν γνωρίζουμε Ιαπωνικά και έτσι δεν είναι δυνατό να κάνουμε σύγκριση, αλλά  έχουμε εμπιστοσύνη στο μεταφραστή, ο οποίος είναι μεταπτυχιακός φοιτητής."
 Πηγή:news247.gr

Κόστισε η ποικιλία στο σεξ

Να ανανεώσουν την βαρετή σεξουαλική τους ζωή προσπάθησε ζευγάρι από τη Σουηδία αλλά κατέληξαν στο νοσοκομείο.
Δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα σαδομαζοχισμού και υπό την επήρεια αλκοόλ ο 47χρονος σύζυγος χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό μαχαίρι έκοψε τα εσώρουχα της 36χρονης συζύγου του  ώστε να της ανεβάσει τη λίμπιντο όπως είπε αργότερα στην κατάθεσή του στην αστυνομία.
Μετά και κατά τη διάρκεια του σεξ  ο σύζυγος αποφάσισε να τοποθετήσει το μαχαίρι στο εσώρουχό του ώστε να το αρπάξει η γυναίκα του με τα δόντια!
Τα πράγματα όμως πήραν από το κακό στο χειρότερο καθώς κατά ένα περίεργο τρόπο έφτασε στο μηρό του με αποτέλεσμα η απρόσεκτη σύζυγος να τον μαχαιρώσει και να χάσει πολύ αίμα.
Αποτέλεσμα να καλέσει ασθενοφόρο και να βρεθεί στο νοσοκομείο της Βαστέρας στην κεντρική Σουηδία.
Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης ανέφερε  "Από ότι καταλάβαμε μετά την ανάκριση, πρόκειται για μια σεξουαλική πράξη που είχε αυτή την απρόοπτη τροπή".
Η σύζυγος αφού πέρασε κάποιες ώρες στο αστυνομικό  τμήμα βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της.
Πηγή:new247.gr