Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Βρήκε βίντεο και αξεσουάρ...

Μερικοί σύζυγοι αρέσκονται στο να κάνουν εκπλήξεις. Το ίδιο έκανε και ένας Βρετανός ονόματι Τάισον, ο οποίος γύρισε νωρίτερα από τη δουλειά με αποτέλεσμα η σύζυγός του να μην προλάβει να μαζέψει τα ερωτικά αξεσουάρ που είχε λίγο πριν χρησιμοποιήσει με την... ερωμένη της.

Στο νοσοκομείο με μώλωπες και σπασμένα τα δυο μπροστινά δόντια κατέληξε μια Βρετάνη η οποία έκρυβε τη διπλή ζωή της από τον ερωτικό της σύντροφο.
Ο Τάισον, του οποίου το επώνυμο δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα η αστυνομία του Μάντσεστερ όπου συνέβη το περιστατικό, αντέδρασε βίαια όταν συνειδητοποίησε ότι η σύντροφός της τον απατά.
Η είδηση δεν είναι ότι τον απατούσε ( συμβαίνει άλλωστε πολλές φορές σε ένα γάμο) αλλά ότι ήταν φετιχίστρια λεσβία και τον απατούσε με μια άλλη γυναίκα.
Το μυστικό αποκαλύφθηκε ο Τάισον  θέλοντας να μια μέρα να της κάνει έκπληξη έφυγε νωρίτερα από τη δουλειά του και πήγε σπίτι της.
Η νεαρή όμως εκείνη τη μέρα είχε καλέσει την ερωμένη της για παιχνιδάκια και μόλις λίγη ώρα νωρίτερα είχε φύγει από το σπίτι της. Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να μην έχει μαζέψει τα  αξεσουάρ της.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία, εξαγριώθηκε καθώς βρήκε κάτω από το στρώμα δονητές και λεσβιακές ταινίες πορνό.
"Φέρθηκα ψύχραιμα αλλά το αίμα μου  ανέβηκε το στο κεφάλι όταν βρήκα καλά κρυμμένο ένα ερασιτεχνικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η κοπέλα μου με τη φίλη της", δήλωσε ο Τάισον.
Ο νεαρός, που παρεμπιπτόντως ήταν τέσσερα χρόνια μαζί της και δεν είχε καταλάβει τίποτα, (μεγάλο σπίρτο) απαίτησε να μάθει τι συμβαίνει.
Η νεαρή απαθέστατη ( αυτό δήλωσε στην αστυνομία ο νεαρός) του απαντούσε με ύφος. Αποτέλεσμα αυτή να  βρεθεί στο νοσοκομείο… και αυτός να περάσει τη νύχτα του στο αστυνομικό τμήμα. Αναμένεται μήνυση της νεαρής.

Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου