Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Βάτραχος σε μπουκάλι κρασιού...

Η Isolde Beesley διαμαρτυρήθηκε ότι, καθώς σέρβιρε τους καλεσμένους της το λευκό ισπανικό κρασί, Moscatel de Valencia, σε ένα από τα ποτήρια έπεσε ένα βατραχάκι, στο μέγεθος νυχιού.


 Η ίδια υποστηρίζει ότι υπέφερε από στομαχόπονο, αφού δεν είδε έγκαιρα το μικροσκοπικό αμφίβιο και πρόλαβε να πιει αρκετό από το κρασί.

Η κα Beesley δήλωσε στην Telegraph, ότι αγόρασε το κρασί έναντι 3,58 λιρών στις 23 Δεκεμβρίου του 2009 και το άνοιξε λίγες ημέρες αργότερα.

Η ίδια ανέφερε στο περιοδικό Decanter, ότι έστειλε το μπουκάλι ώστε να γίνει έλεγχος σε όσο κρασί είχε απομείνει και διαμαρτυρήθηκε στην εταιρεία παραγωγής, από την οποία ζήτησε να το αποσύρει από το εμπόριο δια παντός.

Προσέλαβε μάλιστα και δικηγόρο, ώστε να κινηθεί δικαστικά εναντίον της εταιρείας, την οποία κατηγορεί για πώληση προϊόντων, ακατάλληλων για κατανάλωση.

Εκπρόσωπος της Asda ανέφερε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί το πώς μπήκε το αμφίβιο στο μπουκάλι.

“Είναι από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο οποιοδήποτε αντικείμενο, να εισχωρήσει σε μπουκάλι κρασιού, κατά τη διαδικασία παραγωγής του. Απλά δεν μπορεί να συμβεί.

Κατά συνέπεια, κάπως, κάπου μεταξύ της εμφιάλωσής του στην Ισπανία και του ανοίγματος και σερβιρίσματός του, ο μικροσκοπικός και ανεπιθύμητος καλεσμένος μας, βρήκε τον τρόπο να μπει στο ποτήρι”, δήλωσε ο ίδιος.
Πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου