Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τα σαγόνια του κροκόδειλου...

 Από βέβαιο θάνατο γλίτωσε ένα μικρό ελεφαντάκι στη Νότια Αφρική, όταν μη γνωρίζοντας ακόμα τους κινδύνους της ζούγκλας θέλησε να πιει νερό στο ποτάμι με αποτέλεσμα να το αρπάξει ένας κροκόδειλος.



Ο κροκόδειλος αιχμαλώτισε το μικρό ελεφαντάκι δαγκώνοντας την προβοσκίδα του το οποίο άρχισε να καλεί σε βοήθεια την αγέλη του, η οποία έσπευσε σύσσωμη δίνοντας μια προβοσκίδα βοηθείας.

Έτσι, το ελεφαντάκι σώθηκε ενώ ο κροκόδειλος έμεινε με την όρεξη. Μάλιστα αφού βεβαιώθηκε η οικογένειά του ότι ήταν καλά, διέσχισαν όλοι μαζί το ποτάμι ενώ ο κροκόδειλος έγινε καπνός.
Την απίστευτη αυτή στιγμή κατάφερε να απαθανατίσει ένας ερασιτέχνης φωτογράφος, από τη Νότια Αφρική, ο Τζόχαν Όπερμαν.
"Οι ελέφαντες έτρωγαν χορτάρι, έπιναν νερό και χαλάρωναν όταν ο κροκόδειλος άρπαξε τη προβοσκίδα του μικρού", είπε ο 38χρονος προσθέτοντας ότι από όσα έχει ακούσει κάτι τέτοιο είναι σπάνιο αφού οι κροκόδειλοι συνήθως δεν επιτίθενται σε ελέφαντες.
"Όταν ο κροκόδειλος επιτέθηκε στο ελεφαντάκι ολόκληρη η αγέλη έκανε σαν τρελή, οι ελέφαντες άρχισαν να τρέχουν πάνω κάτω, κάνοντας θόρυβο και έπειτα έτρεξαν να σώσουν το μικρό", ανέφερε.

Μάλιστα τόνισε πως δεν πίστευε ότι τελικά είχε καταφέρει να βγάλει μια καλή φωτογραφία από το γεγονός αφού άρχισε να βγάζει αμέτρητες φωτογραφίες όταν άρχισε η δράση.
 Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου