Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Περιπέτειες για παντρεμένους...

Μια αμφιλεγόμενη τηλεοπτική διαφήμιση μιας ιστοσελίδας προκάλεσε την οργή παντρεμένων γυναικών  όταν προβλήθηκε στην Αμερική... και τώρα μπορεί να προκαλέσει το ίδιο στη Μεγάλη Βρετανία.
Πρόκειται για τη διαφήμιση της ιστοσελίδας Ashley Madison που όπως λένε οι επικριτές της ενθαρρύνει τα παντρεμένα ζευγάρια να απατήσουν ο ένας τον άλλο.
Το σάιτ  προσφέρει περιπετειούλες στους παντρεμένους και έχει φτάσει σήμερα να έχει 7 εκατομμύρια μέλη  στις ΗΠΑ την Αυστραλία και τον Καναδά.
Αυτή τη στιγμή γίνεται διαφημιστική εκστρατεία για να το μάθουν και οι κάτοικοι της  Μεγάλης  Βρετανίας. Ο ιδιοκτήτης του Ντάρεν Μόργκεστερν, έγγαμος πατέρας δυο παιδιών, ελπίζει να προσθέσει ένα εκατομμύριο Βρετανούς στον κατάλογό του.

Ο 43χρονος Ντάρεν εγκαινίασε την ιστοσελίδα του το 2002 η οποία πήρε  το όνομά της από τα δύο δημοφιλέστερα ονόματα που δίνουν οι Αμερικανοί στα κοριτσάκια τους.
Η ιστοσελίδα  έχει καταφέρει να αφήσει πίσω του ιστορικές ιστοσελίδες του είδους, όπως οι Married Secrets, Affair Match, Discreet Adventures, International House of Wives και να γίνει τόπος συνάντησης των απανταχού παντρεμένων που αναζητούν την τύχη τους στο σεξ και εκτός γάμου!
Το σύνθημα τους είναι "Η ζωή είναι σύντομη, απάτησε" και αυτή τη στιγμή προβάλλεται από τηλεοπτικούς σταθμούς των ΗΠΑ ανάμεσά τους το CNN και το Fox News.
Στη Μεγάλη Βρετανία  περίπου το 40% των παντρεμένων  έχουν απατήσει τους συντρόφους τους. Έτσι με ένα απλό κλικ θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα για να βρίσκουν πιο εύκολα αυτό που ψάχνουν αναφέρει ένας υπεύθυνος της ιστοσελίδας.
Και οι ιστορίες αυτών που έχουν χρησιμοποίηση τη σελίδα έως τώρα είναι πολλοί. Για παράδειγμα Ο 39χρονος Έκτορ, αναζητεί "μια έξυπνη και ελκυστική γυναίκα που δεν ντρέπεται να απολαμβάνει το κορμί της".
Ο 44χρονος Στίβεν, που διευθύνει μια εταιρεία συμβούλων, θα ήθελε να γνωρίσει μια γυναίκα που να της αρέσει το καλό φαΐ και το καλό κρασί, "με πιθανά έξτρα".
Η 36χρονη Τζούλι θέλει κάποιον που να κάνει τον σφυγμό της να κτυπάει δυνατά. Ο Μπεν, ένας πλούσιος παντρεμένος τραπεζίτης από τη Νέα Υόρκη θα ήθελε πολύ να κοιμηθεί με μια γλυκιά κοπέλα που λατρεύει τον άνδρα της.
Και η χρήση της είναι πραγματικά απλή. Οι επισκέπτες του, αφού καταχωρίσουν το προφίλ τους δίνοντας έμφαση και στις προτιμήσεις τους στο κρεβάτι, έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις σελίδες του και να εντοπίσουν πιθανούς ερωτικούς συντρόφους.
Το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι η ιστοσελίδα προσφέρει ασφάλεια και εργαλεία σε όλους όσοι έχουν ήδη αποφασίσει να απατήσουν τους συντρόφους τους.
Με περίπου 250 δολάρια μπορεί κανείς να αγοράσει 1.000 credits, τα οποία του δίνουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλες τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας όποτε και όσο θέλει.
Πηγή:News24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου