Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μπύρα... 750 ευρώ

Δε θα έλεγες ότι είναι και ... για χόρταση η θεωρούμενη ως ακριβότερη μπύρα του κόσμου, η οποία είναι φτιαγμένη από νερό από τους παγετώνες της Ανταρκτικής και ένα μπουκάλι της στοιχίζει 750 ευρώ. Γι' αυτό άλλωστε και κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση των 30 μπουκαλιών.
“Είναι υπέροχο να πουλάς το ακριβότερο μπουκάλι μπύρας στον κόσμο, αλλά είναι και για καλό σκοπό”, δήλωσε ο Αυστραλός ζυθοποιός, Τζον Στόλγουντ, ο οποίος ανέλαβε την παρασκευή της.

“Νομίζω ότι στο μέλλον οι μπύρες που θα κοστίζουν πάνω από 800 δολάρια δεν θα είναι απλώς μοναδικές, αλλά τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατίθενται για καλούς σκοπούς”, τόνισε ο ίδιος.

Τα έσοδα από την πώλησή "Nail Ale" θα δοθούν στην αμφιλεγόμενη μαχητική περιβαλλοντική οργάνωση “Sea Shepherd”, που αγωνίζεται για να σταματήσει τα ιαπωνικά φαλαινοθηρικά.

Μέλη της οργάνωσης σύντομα θα αναχωρήσουν για την έβδομη αποστολή τους στην Ανταρκτική.

“Ευτυχώς πλέον η ακριβότερη μπύρα του κόσμου πωλείται με στόχο τη διάσωση των φαλαινών και δεν είναι... μια μπύρα με πολύ αλκοόλ και νεκρά ζώα”, είπε ο Στόλγουντ, αναφερόμενος στη βρετανική μπύρα “The End of History”, με περιεκτικότητα 55% αλκοόλ, η κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, σε 11 μπουκάλια, τυλιγμένα σε... κουφάρια μικρών ζώων, που πωλήθηκαν προς 545 ευρώ έκαστο!
Πηγή:cocmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου