Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πλούσιος πιτσαδόρος...

Νόμιζαν ότι τους κάνουν πλάκα, αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Πρόκειται για μια αγγελία στην Ιαπωνία την οποία γνωστής   εταιρείας αλυσίδας καταστημάτων πίτσας για εποχική απασχόληση που ζητά  "Προσλαμβάνεται άτομο άνω των 18 ετών. Παρέχεται στολή. Δεν απαιτείται εμπειρία. Μισθός: 31.000 δολάρια την ώρα!"
Η αγγελία είναι δημοσιευμένη από αλυσίδα πίτσας και στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης επετείου της άφιξής της στην χώρα, πρόκειται να προσλάβει έναν τυχερό με μισθό 31.030 δολάρια την ώρα, τον προσεχή Δεκέμβριο.
Ένας από τους εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας δήλωσε ότι περαιτέρω λεπτομέρειες θα δοθούν μετά τις 10 Νοεμβρίου. Ο ίδιος επεσήμανε "οποιοσδήποτε θέλει τη θέση θα πρέπει να υποβάλει αίτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Όσοι περάσουν στην επόμενη φάση θα υποβληθούν σε συνέντευξη." προσθέτοντας "Βασικά απευθύνεται σε οποιονδήποτε είναι άνω των 18 ετών. Δεν θα υπάρξουν ερωτήσεις σχετικά με την εκπαίδευση ή την εμπειρία".
Στο πλαίσιο της διαφημιστικής της εκστρατείας, η εταιρεία προσφέρει επίσης μια πίτσα δώρο σε οποιονδήποτε γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου φέτος, ημερομηνία που άνοιξε η εταιρία στην Ιαπωνία.
Το ωρομίσθιο στην Ιαπωνία για εποχική απασχόληση είναι κατά μέσο όρο στα 12,41 δολάρια.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου