Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ανατίναξε την Πέιλιν...

Δεν άντεξε να βλέπει τη Σάρα Πέιλιν να χορεύει σε ριάλιτι, άρπαξε την καραμπίνα του και ανατίναξε την τηλεόραση ένας 66χρονος Αμερικανός που συνελήφθη, καθώς μετά τράπηκε σε φυγή αφήνοντας τη σύζυγό του χωρίς TV.

Ένας άνδρας ανατίναξε την τηλεόρασή του με το κυνηγετικό του  όπλο καθώς δεν άντεξε να βλέπει την Σάρα Πέιλιν και την κόρη της Μπίστολ  να  χορεύουν σε ένα ριάλιτι.
Πρόκειται για τον 67χρονο αγρότη Στίβεν Κόγαλ από την πολη του Μάντισον ο οποίος αφού "δολοφόνησε" την τηλεόραση παράτησε το σπίτι και τη σύζυγό του και έφυγε.
Όταν έφτασε η αστυνομία στην αγροικία  αντίκρισε την 66χρονο σύζυγό του Τζάνισε η οποία τον  έψαχνε ολάνοιχτης. Τελικά βρέθηκε την επομένη και πριν τον συλλάβουν εξήγησε στους αστυνομικούς ότι ανατίναξε την τηλεόραση την ώρα που παρακολουθούσε το «Dancing with the Stars».
Όπως αποδείχτηκε ο 67χρονος ήταν μεθυσμένος και πάσχει από διπολική διαταραχή. Σήμερα κατηγορείται για αλόγιστες απειλές σε δεύτερο βαθμό και εξαφάνιση και μπορεί να καταδικαστεί μέχρι 10 έτη.
Η σύζυγός του δήλωσε στην αστυνομία ότι ο άνδρας της επέστρεψε στο σπίτι περίπου στις 6:30 σχεδόν μεθυσμένος καθώς γύριζε από ένα μπαρ. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ήπιε άλλη μια μπύρα και στη συνεχεία παρακολούθησαν το σόου.
"Τον είδα ξαφνικά να πετιέται από την καρέκλα του όταν είδε τις Πειλιν να χορεύουν. Έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 20 λεπτά. Κρατούσε την καραμπίνα του. Σημάδεψε την τηλεόραση και την ανατίναξε."
Τώρα το θέμα είναι, το πρόβλημα το έχει ο 66χρονος, η αμερικανική TV, ή η Σάρα Πέϊλιν είναι πράγματι ανυπόφορη;
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου