Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Σεξ (στο χιόνι) μπροστά σε κόσμο

Απόλαυσαν τις βόλτες τους στις χιονισμένες πλαγιές του Χελμού και στη συνέχεια γιόρτασαν τις επιδόσεις τους στο σκι κάνοντας σεξ μπροστά στους δεκάδες εκδρομείς του χιονοδρομικού κέντρου στα Καλάβρυτα, αψηφώντας τις πολικές θερμοκρασίες.

Το καυτό περιστατικό συνέβη παραμονές της Πρωτοχρονιάς, όταν το ερωτευμένο ζευγάρι πήγε στο χιονοδρομικό κέντρο για σκι. Η εντυπωσιακή κοπέλα και ο γοητευτικός νεαρός, αφού δοκίμασαν το ταλέντο τους στο χειμερινό άθλημα, κάποια στιγμή κάθισαν στο χιόνι για να ξεκουραστούν. Χαλαροί, χαρούμενοι, αλλά και επηρεασμένοι από το κλίμα των ημερών, άρχισαν να αγκαλιάζονται, να χαϊδεύονται και να φιλιούνται παθιασμένα.

Οι εκδηλώσεις του έρωτά τους στην αρχή δεν προκάλεσαν ιδιαίτερα σχόλια, αφού όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για... ελεγχόμενη «έκρηξη» πάθους δύο ερωτευμένων. Εκαναν λάθος, όμως, αφού η κατάσταση ξέφυγε εντελώς και το… ξαναμμένο ζευγάρι άρχισε να κυλιέται στην κυριολεξία μέσα στο χιόνι και να ερωτοτροπεί, αδιαφορώντας για το τσουχτερό κρύο και τα έκπληκτα βλέμματα των εκδρομέων που βρισκόντουσαν στο χιονοδρομικό κέντρο, οι οποίοι έμειναν να τους κοιτούν με ανοιχτό το στόμα.

Ο νεαρός άρχισε να βγάζει ένα-ένα τα ρούχα της κοπέλας του, μέχρι που εκείνη έμεινε με τα εσώρουχά της. Κατόπιν έβγαλε τα δικά του και άρχισαν να κάνουν σεξ σαν να ήταν μόνοι τους. Οσο περνούσαν τα λεπτά... το χιόνι έλιωνε από τις καυτές περιπτύξεις του ζευγαριού, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να νομίζουν ότι μάλλον πρόκειται για γυρίσματα κάποιας ταινίας. Ωστόσο, όσο και να έψαξαν για κάμερες και συνεργεία, δεν βρήκαν τίποτα.

Μετά το πρώτο σοκ κάποιοι από τους εκδρομείς, νεαρότερης ηλικίας, άρχισαν να γελούν και να σχολιάζουν ζωηρά αυτό που έβλεπαν. Κάποιοι άλλοι, όμως, που είχαν μαζί και τα παιδιά τους τα οποία με γουρλωμένα μάτια κοιτούσαν όλο απορία την «ακατάλληλη διά ανηλίκους» σκηνή, αποφάσισαν να επέμβουν και ζήτησαν από τους δύο ερωτευμένους να σταματήσουν, απειλώντας τους μάλιστα πως θα καλούσαν την αστυνομία.

Οταν το κλίμα άρχισε να μυρίζει μπαρούτι, αφού άρχισαν να αντιδρούν ολοένα και περισσότεροι, το ζευγάρι -εμφανώς ενοχλημένο- πήρε τα ρούχα του και προχώρησε προς το αυτοκίνητό του, όπου απόλαυσε το σεξ μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το περιστατικό προκάλεσε ποικίλα σχόλια στην περιοχή των Καλαβρύτων και έγινε το θέμα συζήτησης των ημερών.
Πηγή:espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου