Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Σπιτική Μερέντα

 ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΕΡΕΝΤΑ

Υλικά:
  • 80 γρ. Κακάο
  • 180 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. βιτάμ
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • τριμμένο φουντούκι (προαιρετικά)
Στην πράξη:

Κοσκινίζουμε πολύ καλά το κακάο με την ζάχαρη άχνη. Ζεσταίνουμε το βιτάμ να λιώσει, όχι να «κάψει» όμως. Χτυπάμε πολύ καλά το βιτάμ με την ζάχαρη και το κακάο. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Αν θέλουμε να προσθέσουμε φουντούκια, πρέπει να τα χτυπήσουμε πολύ καλά στο μούλτι, να γίνουν «αλοιφή», πριν τα προσθέσουμε στο μείγμα μας.
Αδειάζουμε την μερέντα σε βαζάκια. Την διατηρούμε στο ψυγείο. Λίγο πριν την χρησιμοποιήσουμε, την βγάζουμε από το ψυγείο να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Πηγή: marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου