Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Sex σε φέρετρο...

Αγαπημένη της ταινία σίγουρα θα είναι το «Twilight», ενώ θα είναι από τους λίγους ανθρώπους που θα διασκεδάζουν σε... κηδείες. Σε αυτά τα συμπεράσματα μπορεί να καταλήξει κανείς ακούγοντας την ιστορία μίας γυναίκας από την Κομοτηνή, η οποία ακούει νεκρώσιμες μελωδίες όταν κάνει σεξ και μάλιστα μέσα σε φέρετρο!!!

Οι ερωτικές προτιμήσεις της ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ύστερα από την ακραία αντίδραση του τελευταίου εραστή της. Ουρλιάζοντας ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες να τον βγάλουν από το διαμέρισμα της γυναίκας, η οποία τον είχε κλειδώσει ζητώντας του να πραγματοποιήσει τις ακραίες επιθυμίες της.

Οι δυο τους γνωρίζονταν αρκετό καιρό, αλλά δεν είχαν προχωρήσει την σχέση τους καθώς η 35χρονη, όπως ισχυριζόταν, δεν ήθελε να κάνει βιαστικά βήματα. Όταν επιτέλους ήρθε η στιγμή να κάνουν το «μεγάλο» βήμα, η γυναίκα κάλεσε τον σύντροφο της σπίτι της, ο οποίος θα το επισκεπτόταν για πρώτη φορά.

Χτυπώντας το κουδούνι ο ήχος του, ήταν περίεργη ψαλμωδία αλλά εκείνος δεν έδωσε σημασία. Όταν του άνοιξε, εκείνος μπήκε μέσα και αντίκρισε παντού κεράκια αναμμένα, αλλά και λιβάνια. Όταν κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα, δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε την γυναίκα γυμνή να έχει ξαπλώσει μέσα σε ένα φέρετρο και να του ζητάει να την πλησιάσει για να της εκπληρώσει τις ερωτικές της φαντασιώσεις. Εκείνος φυσικά πανικοβλήθηκε, φοβήθηκε ακόμα και για την ίδια του τη ζωή και προσπάθησε να φύγει από το σπίτι.

Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, οι γείτονες της γυναίκας μίλησαν για έναν άνθρωπο απλό, καλλιεργημένο, όμορφο και ολίγον σνομπ. Δεν θα μπορούσαν με τίποτα να καταλάβουν τις προτιμήσεις «αλά οικογένεια Άνταμς», που είχε.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου