Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Γιαγιά υψηλής ταχύτητας

Μια 81χρονη που έτρεχε να προλάβει τον νεαρό εραστή της, έπιασε ταχύτητα 164 χιλιομέτρων την ώρα! Συνελήφθη και της αφαιρέθηκε το δίπλωμα. Δυστυχώς λόγω του θορύβου που προκλήθηκε, ο αγαπημένος της την εγκατέλειψε...

Κυνηγούσε τον εραστή της και έχασε το δίπλωμα οδήγησης για τουλάχιστον ένα χρόνο.  Πρόκειται για την Τζούντιθ Σλέϊντ, 81 ετών, η οποία συνελήφθη για παράβαση του ορίου ταχύτητας, καθώς έτρεχε με 164 χιλιόμετρα την ώρα!
Η 81χρονη έτρεχε  τόσο πολύ που δεν άκουγε καν τις σειρήνες του περιπολικού, που την κυνηγούσε επί τέσσερα χιλιόμετρα μέχρι να καταφέρει να την κάνει να σταματήσει.
Η ηλικιωμένη οδηγός, έτρεχε γιατί ακολουθούσε τον νεαρό εραστή της, που προπορευόταν. Τής επιβλήθηκε πρόστιμο 850 δολαρίων και αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης.
Όταν είχε συλληφθεί, τον περασμένο Ιούλιο, είχε δηλώσει "Περάσαμε (με τον εραστή της) το Σαββατοκύριακο στη Μιλτζούρα μαζί και φύγαμε με δύο αυτοκίνητα. Αν νομίζουν ότι με το να μου πάρουν την άδεια θα με σταματήσουν να οδηγώ, κάνουν μεγάλο λάθος".
Και πρόσθεσε πως τίποτε δεν θα τη χωρίσει από τον νεαρό εραστή της, ο οποίος έχει λιγότερα από τα μισά χρόνια της!
Όπως δήλωσε, όμως, τώρα η σχέση τους διαλύθηκε μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η σύλληψή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου