Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Φόρεμα- κινητό τηλέφωνο...

Το μίνι στενό μαύρο φόρεμα, που υποτίθεται ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της αποκτά πλέον και νέα χρήση: λειτουργεί ως κινητό τηλέφωνο!
Το λεγόμενο Μ-Dress επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν και να λαμβάνουν κλήσεις τοποθετώντας την κάρτα SΙΜ στην ειδική υποδοχή του φορέματος. Ετσι, μια γυναίκα που το φορά μπορεί να απαντά στο τηλέφωνο απλώς σηκώνοντας το χέρι της στο αυτί της και να το κλείνει, επαναφέροντας το χέρι στην αρχική του θέση.




Το φόρεμα- τηλέφωνο που κατασκεύασε η εταιρεία CuteCircuit με έδρα το Λονδίνο, θα χτυπά κάθε φορά που δέχεται κλήση και θα μπορεί να χρησιμοποιεί διαφορετικά ringtones ανάλογα με το ποιος καλεί. Θα μπορεί όμως να κάνει περιορισμένο αριθμό κλήσεων και σε συγκεκριμένους αριθμούς που θα έχουν προγραμματισθεί στην κάρτα εκ των προτέρων. Το φόρεμα θα κυκλοφορήσει μόνο σε μαύρο χρώμα, θα είναι φτιαγμένο από «καλό ύφασμα ζέρσεϊ που θα αγκαλιάζει το σώμα» και αναμένεται στην αγορά το 2011. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή πώλησής του.

Όταν τα δέντρα πεινάνε...

 Όσο περισσότερο μεγαλώνει ένα δέντρο, τόσο περισσότερο "κινδυνεύουν" τα αντικείμενα που βρίσκονται δίπλα ή πάνω του. Το αποτέλεσμα σε μερικές περιπτώσεις είναι αρκετά εντυπωσιακό, όπως στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζω.

 








Ο άνθρωπος αστραπή

Tο  υψηλότερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ παγκοσμίως, ύψους ενός εκατ. Δολαρίων ενδέχεται να πληρώσει ένας  Σουηδός οδηγός που "πιάστηκε" από την κάμερα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου στην εθνική οδό A12 μεταξύ της Βέρνης και της Λωζάνης να οδηγεί με 290 χλμ!
Ο 37χρονος, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα,  ξεπέρασε το όριο ταχύτητας κατά 170 χλμ. την ώρα με την σπορ Mercedes SLS AMG  του.
Η αστυνομία τον συνέλαβε λίγο αργότερα, όταν σταμάτησε σε ένα λόμπι  και αφέθηκε ελεύθερος μετά από ανάκριση.   Σύμφωνα με τον ελβετικό νόμο (το ίδιο συμβαίνει και στην Γερμανία) , το πρόστιμο καθορίζεται με βάση την οικονομική ευχέρεια του οδηγού και την ταχύτητα που καταγράφηκε.
Σύμφωνα λοιπόν με το νόμο η Mercedes SLS AMG του Σουηδού κατασχέθηκε και ενδέχεται να υποχρεωθεί να καταβάλει ημερήσιο πρόστιμο 3.400 δολαρίων για 300 ημέρες.
Εκπρόσωπος τύπου της τοπικής αστυνομίας δήλωσε για το πρόσφατο περιστατικό ότι "τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ταχύτητα των 290 χλμ. ανά ώρα". "Χρειάζονται 500 μέτρα για να σταματήσει κανείς", πρόσθεσε ο ίδιος.
Τον Ιανουάριο, επιδόθηκε πρόστιμο 290.000 δολαρίων σε Ελβετό οδηγό, ύψος ρεκόρ μέχρι στιγμής.

Ύπνος αγκαλιά με το τιμόνι

Ένα διαφορετικό ξενοδοχείο από τα άλλα στη Γερμανία προσφέρει ύπνο μέσα στο αγαπημένο σας αυτοκίνητο. Κάθε δωμάτιο κι ένα διαφορετικό μοντέλο..


Το ξενοδοχείο V8 στη Γερμανία είναι must για όποιους είναι λάτρεις των τεσσάρων τροχών καθώς αυτοκίνητα έχουν μετατραπεί σε κρεβάτια και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τη μάρκα που επιθυμούν.
Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τα αστέρια σαν αν βρίσκεστε σε drive in, ή ακόμα να απολαύσετε έναν ατάραχο ύπνο σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.



Όσοι πάλι δεν μπορείτε να ζήσετε λεπτό μακριά από τη χλιδή και τη πολυτέλεια ζητήστε τη σουίτα με το άνετο Ζέπελιν και με 312 λίρε τη βραδιά  απολαύστε τις υπηρεσίες της αφού έχει από σάουνα και τεράστια βεράντα με υπέροχη θέα.
Όπως αναφέρει ο ξενοδοχειακός υπάλληλος Heike Petzold όλοι θέλουν να μείνουν εδώ από μικρά παιδιά μέχρι σοβαροί επιχειρηματίες και ιδιαίτερα όσοι είναι λάτρεις των αυτοκινήτων καθώς τα δωμάτια έχουν διάφορες θεματικές όπως ένα drive in με Κάντιλακ και ένα πλυντήριο αυτοκινήτου με μια Μερσεντές.
Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο έχει 34 δωμάτια και τα αυτοκίνητα διακοσμούν από τη ρεσεψιόν μέχρι το εστιατόριο του ξενοδοχείου.



Μάλιστα εκτός από τις μοντέρνες λεπτομέρειες και τις αντίκες που πλαισιώνουν το χώρο, υπάρχουν και μερικά αυθεντικά αντικείμενα της αυτοκίνησης.

Η κατάρα της βασίλισσας

Έρευνες από τη Φεράρι για τα περιστατικά ανάφλεξης των μοντέλων 458 είτε μετά από τροχαία ατυχήματα είτε για άγνωστο λόγο. Δεν ανακάλυψαν τεχνικό πρόβλημα και η υπόθεση τείνει στο μυστήριο...


Όλοι ονειρεύονται μια μέρα να αποκτήσουν μια Ferrari. Το τελευταίο μοντέλο της Ιταλικής αρμάδας του Μαρανέλο, η FΕRRΑRΙ 458 που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης, κινδυνεύει να γίνει καταραμένο.
Δεν έχουν περάσει τρεις μήνες από την στιγμή που βγήκε το αυτοκίνητο στην παραγωγή και 11 συνολικά από αυτά έχουν καταστραφεί.
Πιο συγκεκριμένα  έξι Ferrari 458 συνδέονται με τροχαία ατυχήματα ενώ αλλά πέντε καταστράφηκαν  από πυρκαγιά.
Ένας εκπρόσωπος της Ferrari δήλωσε "Η Ferrari λαμβάνει πολύ σοβαρά υπ’ όψη της οποιοδήποτε περιστατικό σχετίζεται με τα αυτοκίνητα μας. Η εταιρεία διερευνά επί του παρόντος τα περιστατικά   πυρκαγιάς  του οχήματος. Δεν έχουμε διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα τεχνικής φύσης στο μοντέλο. Εξακολουθούμε  να ερευνούμε  την υπόθεση".

Έρωτας στον πάτο...

Το υποβρύχιο του κάπτεν Νέμο θυμίζει η νυφική σουίτα ξενοδοχείου στις Μαλδίβες, που βρίσκεται στον πυθμένα της θάλασσας, αλλά χωρίς φυσικά οι ένοικοι να μπορούν να ταϊσουν τα ψάρια.


Με έναν ευφάνταστο τρόπο αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακού συγκροτήματος να γιορτάσουν τον 5ο χρόνο λειτουργίας του, προσφέροντας στους νεόνυμφους πελάτες του μια…υποθαλάσσια ερωτική φωλιά.
Οι ιδιοκτήτες του Conrad Rangali Island Maldives Hotel στις Μαλδίβες προσφέρουν την απόλυτη νυφική σουίτα, η οποία είναι στην ουσία ένα υποθαλάσσιο δωμάτιο με θέα όχι τα αστέρια αλλά τους αστερίες και τα πολύχρωμα ψάρια του Ινδικού ωκεανού.
Στο όλο πακέτο μάλιστα περιλαμβάνεται βασιλικό πρωινό με σαμπάνια και θαλάσσιες δραστηριότητες.
Ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν έχουν ανακοινώσει πόσο θα κοστίζει όλο το εορταστικό πακέτο.

Γιαγιά υψηλής ταχύτητας

Μια 81χρονη που έτρεχε να προλάβει τον νεαρό εραστή της, έπιασε ταχύτητα 164 χιλιομέτρων την ώρα! Συνελήφθη και της αφαιρέθηκε το δίπλωμα. Δυστυχώς λόγω του θορύβου που προκλήθηκε, ο αγαπημένος της την εγκατέλειψε...

Κυνηγούσε τον εραστή της και έχασε το δίπλωμα οδήγησης για τουλάχιστον ένα χρόνο.  Πρόκειται για την Τζούντιθ Σλέϊντ, 81 ετών, η οποία συνελήφθη για παράβαση του ορίου ταχύτητας, καθώς έτρεχε με 164 χιλιόμετρα την ώρα!
Η 81χρονη έτρεχε  τόσο πολύ που δεν άκουγε καν τις σειρήνες του περιπολικού, που την κυνηγούσε επί τέσσερα χιλιόμετρα μέχρι να καταφέρει να την κάνει να σταματήσει.
Η ηλικιωμένη οδηγός, έτρεχε γιατί ακολουθούσε τον νεαρό εραστή της, που προπορευόταν. Τής επιβλήθηκε πρόστιμο 850 δολαρίων και αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης.
Όταν είχε συλληφθεί, τον περασμένο Ιούλιο, είχε δηλώσει "Περάσαμε (με τον εραστή της) το Σαββατοκύριακο στη Μιλτζούρα μαζί και φύγαμε με δύο αυτοκίνητα. Αν νομίζουν ότι με το να μου πάρουν την άδεια θα με σταματήσουν να οδηγώ, κάνουν μεγάλο λάθος".
Και πρόσθεσε πως τίποτε δεν θα τη χωρίσει από τον νεαρό εραστή της, ο οποίος έχει λιγότερα από τα μισά χρόνια της!
Όπως δήλωσε, όμως, τώρα η σχέση τους διαλύθηκε μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η σύλληψή της.

Σύλληψη παπαγάλου

"Τρέξε, τρέξε αλλιώς θα σε πιάσει η γάτα". Με αυτό το συνθηματικό ο Λορένζο ο παπαγάλος ειδοποιούσε εμπόρους ναρκωτικών, όταν παρείσακτοι έμπαιναν στο κρησφύγετό τους. Τελικά κατασχέθηκε, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής.


Έναν παπαγάλο χρησιμοποιούσαν ως τσιλιαδόρο, έμποροι ναρκωτικών στην πόλη Μπαρανκίγια της Κολομβίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ελ Εράλντο", το πουλί βοήθησε πολλούς κακοποιούς να ξεφύγουν, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιδρομής.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την Τετάρτη 300 αστυνομικοί έφτασαν σε σπίτι, για το οποίο υπήρχαν καταγγελίες ότι είχε μετατραπεί σε κρησφύγετο, εμπόρων ναρκωτικών και διαρρηκτών.
Πλησίασαν αθόρυβα, αλλά ο Λορένζο ο παπαγάλος, μόλις μπήκαν στο σπίτι, άρχισε να επαναλαμβάνει δυνατά: "Τρέξε, τρέξε, αλλιώς θα σε πιάσει η γάτα".
Πολλοί κακοποιοί, ακούγοντας τον συναγερμό που σήμανε ο Λορένζο, κατάφεραν να βγουν από την πίσω πόρτα και να διαφύγουν.
 Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το πουλί και το παρέδωσαν σε οργάνωση προστασίας των ζώων. Κατάφεραν επίσης να συλλάβουν τέσσερα άτομα ενώ μέσα στο σπίτι βρήκαν 250 μαχαίρια και 1000 δόσεις μαριχουάνας.

Ψεκασέ μου, μία μπλούζα

Τέλος στην αγωνία του πώς θα συνδυάσουμε την αγαπημένη μας μπλούζα με την καινούργια μας φούστα που δεν ταιριάζουν χρωματικά, αλλά και στο πώς θα ντυθούμε καλόγουστα, αλλά ταυτόχρονα και οικονομικά. Σε συνεργασία με επιστήμονες του Imperial College του Λονδίνου, ένα Ισπανός σχεδιαστής ρούχων έφτιαξε ρούχα από σπρέι. "Ψεκάστε, φορέστε, τελειώσατε" θα μπορούσε να είναι το logo της συλλογής των κορυφαίων δημιουργιών του έξυπνου σχεδιαστή και το βίντεο που ακολουθεί, το επιβεβαιώνει.

Το ρομπότ τα κατάφερε

Επιστήμονες προγραμμάτισαν ένα ρομπότ για τους 43 πεντάκις εκατομμύρια συνδυασμούς του κύβου του Ρούμπικ και το μηχανικό σαϊνι κατάφερε να τον λύσει σε 36'', αφήνοντας άφωνο το κοινό (Vid.)
Κάποιοι από εμάς έχουμε  πάθει εμμονή για να λύσουμε τον κύβο του Ρούμπικ. Το παιχνίδι φαίνεται να είναι απλό. Έχουμε έναν κύβο που  αποτελείται από 6 πλευρές διαφορετικού χρώματος και σκοπός μας είναι να κάνουμε κάθε πλευρά να έχει μόνο ένα χρώμα από κυβάκια.
Επιστήμονες κατάφεραν να  προγραμματίσουν  ένα ρομπότ και κατάφερε να τον λύσει μόλις σε 23 δευτερόλεπτα!
Το γεγονός έλαβε χώρα στο Νίουκαστλ μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων.
Οι επιστήμονες που προγραμμάτισαν το ρομπότ να λύσει τον κύβο τόνισαν "Ο συνολικός αριθμός διαφορετικών διατάξεων των πλευρών του κύβου είναι 43.252.003.274.489.856.000. Αυτό σημαίνει πως, αν θεωρήσουμε πως απαιτείται ένα δευτερόλεπτο για κάθε διαφορετική κίνηση, ο χρόνος που χρειάζεται για να δει κανείς όλες τις διατάξεις είναι 1,4 τετράκις εκατομμύρια έτη. Εμείς απλά προτείναμε την τέλεια λύση και προγραμματίσαμε το ρομπότ".
Ο Κύβος του Ρούμπικ εφευρέθηκε από τον Έρνο Ρούμπικ έναν Ούγγρο γλύπτη και καθηγητή αρχιτεκτονικής, το 1974. Είναι το παιχνίδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία, καθώς έχουν πουληθεί παγκοσμίως περισσότεροι από 300.000.000 κύβοι.

Στα 100 με πούρα και ουίσκι

Tο μυστικό της μακροζωίας του κου.Αρθουρ? "Κάντε ότι θέλετε". Και το εννοεί καθώς καπνίζει από τα 20, είναι 100 και εκτιμάται ότι έχει καταναλώσει 900 μπουκάλια ουίσκι και πάνω από 300.000 τσιγάρα! Στον πόλεμο εξερράγη δίπλα του μία χειροβομβίδα.

Έχει βρει το κλειδί  για την μακροζωία. Είναι ο Άρθουρ που για να γιορτάσει τα εκατοστά γενέθλια του κέρασε τα παιδιά του και τους φίλους του σε τοπική παμπ της Σούφολκ πίνοντας πέντε ποτηράκια παραπάνω!
Ο Αρθουρ έχει καπνίσει τον Αμαζόνιο και έχει πιει όλο το ουίσκι της νήσου Μαν αλλά αντέχει ακόμα. Και πώς να μην αντέξει; Το 1940 ανατινάχτηκε μια χειροβομβίδα δίπλα του και επέζησε.
Συνταξιούχος πλέον απολαμβάνει καθημερινά τα πούρα του και πίνει το αγαπημένο του ουίσκι  Macallan single malt.
Ο 62χρονος γιος του Πέτερ υπολογίζει ότι ο πατέρας του έχει καπνίσει τουλάχιστον 300.000 τσιγάρα και έχει καταναλώσει περισσότερα από 900 μπουκάλια ουίσκι.
Ο περήφανος Άρθουρ καπνίζει από τα 20 του ασταμάτητα και πριν πάει για ύπνο πάντα πίνει ένα ποτηράκι ουίσκι.
ο Άρθουρ έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στη Βρετανική Σάν όπου δήλωσε "Όταν με ρωτάνε πιο είναι το μυστικό της μακροζωίας απαντώ. Κάντε ότι θέλετε. Εγώ καπνίζω και πίνω από τα 20 μου."
Ο Πίτερ δήλωσε για τον πατέρα του « Τώρα καπνίζει μόνο πέντε με έξι τσιγάρα την ημέρα. Συνήθως τα πρωινά ανάβει την πίπα του.» και συμπληρώνει "Ο πατέρας μου είχε μια δύσκολη και σκληρή ζωή.  Έμεινε ορφανός σε μικρή ηλικία."
Έζησε τα παιδικά του χρόνια στον Καναδά. Επέστρεψε στην Μεγάλη  Βρετανία το 1940 για να καταταγεί στο στρατό και να πολεμήσει τους Ναζί κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.