Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Περίεργοι Νόμοι...

Μερικοί από τους πιο περίεργους νόμους από όλο τον κόσμο:

* Απαγορεύεται στη Γαλλία να ονομάσεις ένα γουρούνι Ναπολέων.
* Στην πολιτεία του Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, είναι παράνομο να μεθύσεις ένα ψάρι.
* Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μία έγκυος γυναίκα μπορεί νόμιμα να «κάνει την ανάγκη της» οπουδήποτε, ακόμα και στο κράνος ενός αστυνομικού, αν το ζητήσει η ίδια.
* Στην Ινδονησία, ο αυνανισμός τιμωρείται με θάνατο.
* Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας άντρας μπορεί να ουρήσει δημοσίως, με την προυπόθεση ότι «σημαδεύει» τον πισω τροχό του δικού του οχήματος και παράλληλα έχει το δεξί του χέρι πάνω στο όχημά του.
* Στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, οι ανύπαντρες γυναίκες που κάνουν πτώση με αλεξίπτωτο τις Κυριακές, μπορεί να φυλακιστούν.
* Στο Μπαχρέιν, ένας άντρας γιατρός μπορεί να εξετάσει τα γεννητικά όργανα μιάς γυναίκας, με την προυπόθεση ότι κατά τη διάρκεια της εξέτασης δε θα την κοιτάζει απευθείας, αλλά μέσω της αντανάκλασης ενός καθρέφτη.
* Στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, απαγορέυεται η μεταφορά όπλων μεγαλύτερα από 1,8 μέτρα.
* Στο Τορόντο του Καναδά, είναι παρανομο να οδηγείς αυτοκίνητο την Κυριακή, αν πρώτα έχεις φάει σκόρδο.
* Στο Ισραήλ, είναι παράνομο να σκαλίζεις τη μύτη σου την Κυριακή.
* Για όποια φάλαινα βρεθεί νεκρή στις βρετανικές ακτές το κεφάλι της ανήκει στο βασιλιά, ενώ η ουρά της στη βασίλισσα (σε περίπτωση που θέλει να χρησιμοποιήσει τα κόκαλα για τον κορσέ της).
* Στο Λονδίνο είναι παράνομο να μπει κανείς σε ταξί, αν υποφέρει από πανώλη.
* Στο Βέρμοντ οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν γραπτή άδεια από τον σύζυγό τους για να βάλουν ψεύτικα δόντια.
* Στο Μπάουλντερ του Κολοράντο είναι παράνομο να σκοτώσει κανείς πουλί μέσα στα σύνορα της πόλης, όπως επίσης και να έχει στην κατοχή του κατοικίδιο ζώο. Από νομικής πλευράς, όλοι οι κάτοικοι του Μπάουλντερ θεωρούνται «pet minders», δηλαδή φροντιστές των ζωών.
* Στην πόλη του Γιορκ μπορεί να σκοτώσει κανείς έναν Σκωτσέζο μέσα στο εσωτερικό των αρχαίων τειχών της πόλης, αλλά μόνο αν αυτός κρατάει στα χέρια του τόξο και βέλος.
* Στο Τσέστερ απαγορεύεται στους Ουαλούς άντρες να μπαίνουν στην πόλη πριν από το χάραμα και να μένουν μετά το ηλιοβασίλεμα.
* Στη Φλόριντα οι ανύπαντρες γυναίκες που κάνουν αλεξιπτωτισμό τις Κυριακές κινδυνεύουν με φυλάκιση.
* Στο Σαν Σαλβαδόρ οι μεθυσμένοι οδηγοί μπορεί να τιμωρηθούν εις θάνατον από το εκτελεστικό απόσπασμα.
* Στο Λονδίνο οι λεγόμενοι «Freemen» (μεσαιωνικός τίτλος) έχουν το δικαίωμα να οδηγούν τα πρόβατα κατά μήκος της «Γέφυρας του Λονδίνου» χωρίς να πληρώνουν κανένα φόρο.
* Στην Αγγλία όλοι οι άντρες άνω των 14 ετών οφείλουν να εξασκούνται στην τοξοβολία δύο ώρες την ημέρα.
* Στο Μαϊάμι είναι παράνομο να κάνει κανείς σκέιτμπορντ μέσα σε αστυνομικό τμήμα.
* Στο Λάνκασαϊρ κανένας δεν πρέπει να υποκινεί ένα σκύλο να γαβγίσει, εφόσον ένας αστυνομικός του έχει ζητήσει προηγουμένως να σταματήσει.
* Τα πλοία του βρετανικού ναυτικού που εισέρχονται στο λιμάνι του Λονδίνου θα πρέπει να παρέχουν ένα βαρέλι ρούμι στον αστυφύλακα του Πύργου του Λονδίνου.
* Στο Οχάιο είναι ενάντια στο νόμο να ψαρεύει κανείς μεθυσμένος.
* Στην Αλαμπάμα είναι παράνομο να οδηγεί κανείς με δεμένα μάτια.
* Σύμφωνα με τους βρετανικούς νόμους του 2006 για τη φοροδιαφυγή, είναι παράνομο να αποκρύψει κανείς από έναν εφοριακό στοιχεία που δεν επιθυμεί να γνωστοποιήσει. Αντιθέτως, δεν είναι υποχρεωμένος να του πει κάτι που πιστεύει ότι δεν υπάρχει λόγος να το γνωρίζει.
* Θεωρείται προδοσία να κολλήσει κανείς ανάποδα γραμματόσημο που απεικονίζει τον βασιλιά της Αγγλίας.
* Απαγορεύεται να πεθάνει κανείς μέσα στο βρετανικό κοινοβούλιο.
* Στο Λονδίνο απαγορεύεται στα ταξί να μεταφέρουν σκύλους που πάσχουν από λύσσα ή πτώματα.

Έκοψαν αυτιά ηλικιωμένης...

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης στο Περιστέρι, όπου ζούσε μόνη της, με στόχο να κλέψουν ό,τι αξίας βρουν στο σπίτι.

Η ηλικιωμένη είχε όλα κι όλα 60 ευρώ και τους τα έδωσε. Εκείνοι έκαναν άνω κάτω το σπίτι και τελικά πήγαν να αποχωρήσουν με το ελάχιστον ποσό που είχαν βρει.

Εκείνη τη στιγμή ο ένας διαπίστωσε ότι η άτυχη γυναίκα φορούσε χρυσά σκουλαρίκια, που όλο και κάποια αξία θα είχαν. Τα τράβηξε λοιπόν για να τα πάρει, κόβοντας έτσι τα αυτιά της και αφήνοντάς της γεμάτη αίματα.

Αμέσως μετά οι ληστές εξαφανίστηκαν ενώ η ηλικιωμένη τηλεφώνησε για τις πρώτες βοήθειες...

Σεξ με... γάιδαρο...

Σε κάθειρξη 14 ετών καταδικάστηκε 30χρονος στην Κένυα επειδή είχε σεξουαλικές επαφές με... γάιδαρο!

Ο Stephen Kipkemoi Rono, χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, παραδέχτηκε την ενοχή του, ενώ ζήτησε επιείκεια γιατί... παρασύρθηκε από δαίμονες και δεν είχε καθαρή σκέψη.

«Συγνώμη, ζητώ επιείκεια γιατί ήταν οι δαίμονες που με οδήγησαν σε αυτήν την πράξη. Ζω μόνος μου από τότε που με άφησε η γυναίκα μου και παντρεύτηκε άλλον άντρα», δήλωσε στο δικαστήριο.

Τι να κάνει ο άνθρωπος; Τον άφησε η σύζυγος και ξέσπασε τις ορμές του εκεί που βρήκε πρόχειρα... Μάλιστα, η τοπική αστυνομία τον συνέλαβε την ώρα της σεξουαλικής πράξης!

Πάντως, τα συμπαθή τετράποδα έχουν πολύ... σουξέ τελευταία: προ μηνών, ένας 66χρονος Άγγλος καταδικάστηκε μετά την ομολογία του ότι έκανε σεξ με γάιδαρο και άλογο!

Γενειάδα από… μέλισσες!

Για μια ακόμα χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Οντάριο ο διαγωνισμός για τη μεγαλύτερη γενειάδα, σχηματισμένη από… μέλισσες.

Παράτολμοι διαγωνιζόμενοι, αψήφησαν το φόβο τους για τα τσιμπήματα των μελισσών, έβαλαν στην αρχή στο λαιμό τους μια μέλισσα βασίλισσα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πρόσωπό τους γέμισε με εκατοντάδες εργάτριες μέλισσες!!!

Το θέαμα, άκρως εντυπωσιακό, αν και μετά το τέλος του διαγωνισμού όσοι πήραν μέρος θα έφυγαν με πολλά… τσιμπήματα.

Σοκ...σε οίκο ανοχής

Μια στιγμή πάθους σε οίκο ανοχής έστειλε... άψαλτο έναν 55χρονο φορτηγατζή! Όχι, η κοπέλα δεν τον έκανε να πετάει στα ουράνια με τα κόλπα της, αλλά ήταν... τραβεστί και ο πελάτης έπαθε έμφραγμα!

Ο 55χρονος Χ. Ρέινερ ήταν αποφασισμένος να νιώσει την χαρά του σεξ. Πήρε λοιπόν το μαγικό μπλε χαπάκι για να είναι ντούρος και βρέθηκε σε οίκο ανοχής περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Διάλεξε την κοπέλα που του άρεσε, μια 24χρονη δίμετρη κουκλάρα και κλείστηκε μαζί της στο δωμάτιο. Αφού συζήτησαν για κανένα 20λεπτο, όταν αποφάσισαν να κάνουν αυτό για το οποίο είχε κάνει τόσο δρόμο ο κ. Ρέινερ...

Η 24χρονη άρχισε σιγά σιγά να γδύνεται και ο 55χρονος να τρίβει τα χεράκια του για το κελεπούρι... Κάπου εκεί του ήρθε μια ζάλη όχι από την ομορφιά της κοπέλας, αλλά επειδή διαπίστωσε πως ήταν τραβεστί!

Οι υπεύθυνοι του οίκου ανοχής ειδοποίησαν ασθενοφόρο, όμως, ο κ. Ρέινερ είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή!

Έμφραγμα είπαν οι γιατροί...