Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ο συνδυασμός της καταστροφής

Η προσπάθεια μιας γυναίκας να ξεκολλήσει το ακριβό της αυτοκίνητο, από το χιόνι κατέληξε στον... τοίχο ενός σπιτιού.
Για όσους, οι γυναίκες οδηγοί, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των πραγμάτων που φοβούνται περισσότερο στον μάταιο αυτό κόσμο(φίδια, ύψη, κλειστοί χώροι, ηλικιωμένοι οδηγοί), το παρακάτω βίντεο θα ενισχύσει τα επιχειρήματά τους.
Γυναίκα οδηγός στη Βρετανία κολλάει με το ακριβό αυτοκίνητό της στο χιόνι. Αρχικά γκαζώνει προσπαθώντας να ξεκολλήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα
Έτσι, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της στην κυριολεξία. Βγαίνει από το όχημα και το σπρώχνει, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περίμενε.
Η BMW ξεκολλάει μεν, αλλά καρφώνεται στον τοίχο σπιτιού και η οδηγός βυθίζεται στην απελπισία. Η προσπάθεια της γυναίκας καταγράφεται από έναν άνδρα, ο οποίος γελάει και σχολιάζει, όχι με ιδιαίτερα κομψό τρόπο.



Πηγή:news247.gr

Σέρρες: Στα δικαστήρια γιατί η μία έκλεβε τα στρινγκ της άλλης!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους η πρόεδρος και τα μέλη του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, που κλήθηκαν να λύσουν τη διαφορά δύο νεαρών κυριών από τις Σέρρες, που η μία έκλεβε τα ... στριγκ της άλλης.

Όπως αναφέρει το infoserres.gr, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η κατηγορούμενη αφαιρούσε από την απλώστρα της γειτόνισσας της, στρινγκ και άλλα εσώρουχα. Η ίδια, όχι μόνο δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τη μηνύτρια της πως αυτή έκλεβε τα δικά της εσώρουχα.

Αν και η πρόεδρος ζήτησε σε αυστηρό ύφος από τις κυρίες να δώσουν τα χέρια και να σταματήσουν τις αλληλοκατηγορίες για τις κλοπές των εσωρούχων, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο ένα ολόκληρο δικαστήριο να ασχολείται με στρινκγ και κιλότες, οι δύο πλευρές δεν έδειξαν διάθεση συμβιβασμού.

Τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, μετά από αίτημα της μηνύτριας αφού απουσίαζε ο δικηγόρος της.
Πηγή:newsit.gr