Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Παρέλυσε γιατί τρύπησε τα αυτιά της...

Η 15χρονη Grace Etherington δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τρυπώντας τα αυτιά της θα παρέλυε το σώμα της. Η παράλυση προκλήθηκε από ένα μικρόβιο που τη μόλυνε αμέσως μετά το τρύπημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί, ούτε να μιλήσει.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο ο μόνος δίαυλος επικοινωνίας που είχε με τη μητέρα της ήταν το πετάρισμα των βλεφάρων της.

«Ήθελα να πω στη μαμά μου ότι την αγαπάω και μπορούσα να το κάνω μόνο με τα μάτια. Το να είμαι παγιδευμένη μέσα στο σώμα μου ήταν φρικτό. Η μαμά μου ήταν εκεί όλη την ώρα και με έσωσε», είπε η Grace.

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους γονείς της ότι ακόμα και αν επιβίωνε, υπήρχε πιθανότητα να μην περπατήσει ποτέ ξανά. Όμως μετά από πολύ προσπάθεια και κουράγιο η 15χρονη σηκώθηκε στα πόδια της, δείχνοντας τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής.

Η μητέρα της δήλωσε περήφανη και χαρακτήρισε την ανάρρωσή της ως «θαύμα». Περιέγραψε την περιπέτεια της κόρης ως ως τρομακτική αφού έβλεπε ένα δραστήριο παιδί, που λάτρευε το χορό, να αλλοιώνεται μέρα με τη μέρα.

Τελικά η 15χρονη Grace κατάφερε να κάνει και το όνειρό της πραγματικότητα αφού χόρεψε στο London's West End.
Πηγή:newsbeast.gr

Το “τρομο-πακέτο” της καλόγριας...

Λίγο ντροπή θα την ένιωσε μια καλόγρια γυναικείου μοναστηριού της Αχαϊας, η οποία είχε στείλει ένα δέμα σε φαντάρο. Μόνο που λόγω των ημερών, δυστυχώς, ανοίχτηκε ως ύποπτο για τρομοκρατία, και αποκαλύφθηκε πως αντί για τρομο-πακέτο, ήταν σεξο-πακέτο!
Και αυτό γιατί περιείχε μια επιστολή, “ιδανική” για να διαβάσει ένας φαντάρος στις απάλευτες νύχτες της σκοπιάς μαζί με ένα γυναικείο εσώρουχο για να συμπληρώσει την... ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας, όλα ξεκίνησαν όταν σε ταχυδρομικό γραφείο της Πάτρας εντοπίστηκε το επίμαχο δέμα που είχε αποστολέα την καλόγρια και παραλήπτη έναν στρατιώτη που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη.

Επειδή οι μέρες είναι επικίνδυνες, με εντολή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το δέμα ανοίχθηκε και οι αστυνομικοί αντί για εκρηκτικά, διάβασαν μια εκρηκτική επιστολή, με περιεχόμενο αυστηρώς ακατάλληλο δι' ανηλίκους, η οποία συνοδευόταν από ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα.

Πάντως, όπως έγραψε η εφημερίδα, η καλόγρια παρέλαβε το δέμα, αφού την ειδοποίησε το ταχυδρομικό γραφείο, χωρίς να τρέχει τίποτα.
Πηγή:cosmo.gr

Παπάς έκλεβε το παγκάρι για να πάρει τσόντες...

Το ποσό των 83.000 δολαρίων φέρεται πως έκλεψε Αμερικανός αγγλικανός ιερέας από την ενορία του ώστε να αγοράσει "ροζ" DVD, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων της Μασαχουσέτης.
Πρόκειται για τον Κι ΛεΜπλαν της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην περιοχή Χάβερβιλ (βορειοανατολικά των Ηνωμένων Πολιτειών) ο οποίος κατηγορείται πως πήρε συνολικά 83.000 δολάρια που προήλθαν από δωρεές πιστών και το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε για την αγορά πορνοταινιών.

Ο αιδεσιμότατος πήγε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Πενσιλβανία στο οποίο απευθύνονται όσοι ιερείς παρουσιάζουν προβλήματα συμπεριφοράς.
Πηγή:cosmo.gr

Τον έκανε βραστό...

Είχε εξαφανιστεί δυο μέρες από προσώπου γης ο 23χρονος Μπράιαν χωρίς να σηκώνει το κινητό του. Η κοπέλα του είχε ανησυχήσει τόσο πολύ ώστε έφτασε μέχρι το πατρικό του σε ένα χωριό έξω από το Μάντσεστερ.
Δυο μέρες αργότερα ο νεαρός εμφανίστηκε σπίτι της με κολάρο και ένα γύψο προσποιούμενος ότι είχε ατύχημα και βρισκόταν στο νοσοκομείο.
Η νεαρή φίλη του αφού τον φρόντισε, του μαγείρεψε και έκλαψε μαζί του!... τον άφησε να κοιμηθεί. Για κακή του τύχη όμως ο  23χρονος είχε ξεχάσει το κινητό του ενεργοποιημένο και έτσι άρχισε μια τρελή ιστορία που σπάνια βλέπουμε στα δικαστήρια.
Ο νεαρός δεν ήταν τραυματισμένος... Είχε ένα παθιασμένο ερωτικό διήμερο με μια νοσοκόμα. Για να μην βρει μια καλή δικαιολογία της ζήτησε να του βάλει ένα κολάρο καθώς και ένα γύψο στο πόδι ώστε να έχει τη δικαιολογία να βρίσκεται σε τακτά χρονικά διαστήματα μαζί της χωρίς να αντιληφθεί κάτι η κοπέλα του.
Ένα ερωτικό μήνυμα όμως την ώρα που κοιμόταν, από την καυτή νοσοκόμα, τίναξε τα σχέδιά του στον αέρα. Η νεαρή αφού έβρασε καυτό νερό μπήκε στο υπνοδωμάτιο και ενώ κοιμόταν τον έκαψε στο πρόσωπο.
Ο 23χρονος βρέθηκε στο νοσοκομείο και αφού ανάρρωσε έκανε μήνυση στην πρώην φίλη του, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.
Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δυο ετών σύμφωνα με τον εισαγγελέα της έδρας.
Η δίκη συνεχίζεται.
Πηγή:news247.gr