Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μωρό έπεσε από τον 7ο και έπεσε στην αγκαλιά περαστικού...

Ένα κοριτσάκι 15 μηνών επέζησε χθες χωρίς σχεδόν ούτε γρατζουνιά όταν έπεσε από διαμέρισμα του 7ου ορόφου στο Παρίσι.

Το μωρό έπεσε από το παράθυρο ενώ έπαιζε με την τετράχρονη αδελφή του χωρίς την επίβλεψη κάποιου μεγάλου, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ένας νεαρός είδε το μωρό την ώρα που άρχιζε να πέφτει και φώναξε στον πατέρα του, ο οποίος έτρεξε, άπλωσε τα χέρια του και το έπιασε μετά το γκελ που έκανε στην τέντα, γράφει η εφημερίδα "Λε Παριζιεν".

"Θα πρέπει να παίζει πολλά χρόνια ράγκμπι για να έχει αναπτύξει τέτοια ανακλαστικά", δήλωσε στην εφημερίδα ένας περαστικός που είδε το περιστατικό.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι δείχνει να μην έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και παρακολουθείται σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας στο βορειοανατολικό Παρίσι, δήλωσε ότι το μωρό είχε πραγματικά μεγάλη τύχη διότι, σε αντίθεση με αυτό που κάνει συνήθως, χθες το απόγευμα είχε αφήσει την τέντα ανοιχτή.

"Συνήθως την κλείνω για να μην πιάσει φωτιά γιατί συνηθίζουν να ρίχνουν πάνω της τις γόπες των τσιγάρων τους", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό i-tele.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε τέλος ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα δεν έχουν αποσαφηνιστεί. "Οι γονείς δεν ήταν παρόντες και είναι λίγο δύσκολο να μάθουμε ρωτώντας τα δύο κοριτσάκια, αν σκεφτεί κανείς την ηλικία τους", δήλωσε.
Πηγή:newsit.gr

Άνοιξε η γη...

Μια πόρτα γκαράζ και ένα αυτοκίνητο "ρούφηξε" ένας κρατήρας στη Γερμανία σταματώντας ακριβώς στην είσοδο των γύρω κατοικιών!

Το παράξενο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Σμάλκαλντεν και ο κρατήρας είχε διάμετρο 30 μέτρα και βάθος 20 μέτρα με τους επιστήμονες να μην είναι ακόμη σε θέση να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό.

Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν για περίεργους ήχους στις 3 τα ξημερώματα και όταν βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει διαπίστωσαν πως η γη είχε υποχωρήσει.

Η αστυνομία έδωσε εντολή για εκκένωση έξι οικημάτων ενώ οι τοπικές αρχές θα γεμίσουν το κενό με αμμοχάλικο.


Πηγή:cosmo.gr

Στην εκκλησία με... μπουλντόζα...

Πάνω σε σκαπτικό μηχάνημα έκανε την πρώτη του βόλτα ένα ζευγάρι Κινέζων κάνοντας στην άκρη την επιλογή κάποιου πολυτελούς αυτοκίνητου.

Μάλιστα, η μπουλντόζα ήταν στο πνεύμα της τελετής καθώς την είχαν στολίσει με λουλούδια και μπαλόνια δίνοντας μια... κιτς διάσταση. Πίσω από την κεντρική μπουλντόζα ακολουθούσαν και άλλες έξι διακοσμημένες με μπαλόνια.

Η ιδέα προήλθε από τον 35χρονο γαμπρό Zhang Zongqiang ο οποίο πουλάει αυτοκίνητα και θεώρησε ως πολύ οικονομική λύση το σκαπτικό μηχάνημα αντί μιας λιμουζίνας. Παρόλο που στην αρχή η 26χρονη Ye Yuzi ήταν τελείως αρνητική ως προς την υλοποίηση της ιδέας τελικά συμφώνησε να κάνει την πρώτη βόλτα ως παντρεμένη πάνω σε μια μπουλντόζα.

Φυσικά, δεν πέρασαν απαρατήτοι με τους περαστικούς και τους κατοίκους της επαρχίας Χενάν να έχουν βγει στο δρόμο και να παρακολουθούν άφωνοι την “πομπή”.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη δήλωσε η νύφη ωστόσο παραδέχτηκε ότι κρύωνε και φοβόταν μήπως πέσει από το μηχάνημα.

Τέλος, το ζευγάρι μοίρασε γλυκά στους τροχονόμους ευχαριστώντας τους για τη διευκόλυνση αφού λόγω της πομπής είχε προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Πηγή:cosmo.gr