Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τρίκαλα: ''Καλό μεσημέρι, θα θέλατε να κάνουμε sex'';

Ένας νεαρός πήρε με τη σειρά τις πολυκατοικίες και άρχισε να χτυπάει τα κουδούνια, για να βρει γυναίκα διαθέσιμη για sex!

Όλα έγιναν στο κέντρο των Τρικάλων, το μεσημέρι της Τρίτης (02-11-2010). Σύμφωνα με την iliapress.gr, ένας νεαρός χτύπαγε κουδούνια πολυκατοικιών με σκοπό να βρει κάποια διαθέσιμη για sex! Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της οδού Κωλέττη, ένας άντρας περίπου 25 ετών χτύπαγε κουδούνια στα οποία αναγραφόταν γυναικεία ονόματα.

Σε δύο διαμερίσματα στα οποία απάντησαν οι γυναίκες, ο άγνωστος άνδρας τους είπε από το θυροτηλέφωνο «θέλετε να κάνουμε sex;». Οι δύο γυναίκες έκλεισαν το θυροτηλέφωνο, αλλά όταν ο νεαρός επέμεινε ειδοποίησαν την αστυνομία.

Άντρες της ασφάλειας Τρικάλων έσπευσαν στο σημείο, αλλά ο δράστης είχε απομακρυνθεί...
Πηγή:newsit.gr

Μητέρα ετών 10...

Μητέρα έγινε ένα κορίτσι 10 ετών στην πόλη Χερέθ της νότιας Ισπανίας!
Τόσο η κατάσταση της υγείας της νεαρής μητέρας όσο και του μωρού "είναι πολύ καλή» και έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, δήλωσε στους δημοσιογράφους η Μικαέλα Ναβάρο, αξιωματούχος της αυτόνομης κυβέρνησης της Ανδαλουσίας.
Δεν έκρυψε δε,την έκπληξή της για το γεγονός, που αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα Diario de Jerez.
Σύμφωνα με την Diario de Jerez, το κορίτσι γέννησε την προηγούμενη Τρίτη ένα μωρό βάρους 2,9 κιλών και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι Αρχές εξετάζουν τώρα αν η μητέρα και το παιδί ζουν σε ικανοποιητικές συνθήκες και αν μπορούν να παραμείνουν με την οικογένειά τους ή αν πρέπει να τις αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες. Περισσότερα στοιχεία για το φύλο του μωρού δεν έγιναν γνωστά, ωστόσο επισημάνθηκε ότι ο πατέρας είναι επίσης ανήλικος.
Πηγή:news247.gr

Πλούσιος πιτσαδόρος...

Νόμιζαν ότι τους κάνουν πλάκα, αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Πρόκειται για μια αγγελία στην Ιαπωνία την οποία γνωστής   εταιρείας αλυσίδας καταστημάτων πίτσας για εποχική απασχόληση που ζητά  "Προσλαμβάνεται άτομο άνω των 18 ετών. Παρέχεται στολή. Δεν απαιτείται εμπειρία. Μισθός: 31.000 δολάρια την ώρα!"
Η αγγελία είναι δημοσιευμένη από αλυσίδα πίτσας και στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης επετείου της άφιξής της στην χώρα, πρόκειται να προσλάβει έναν τυχερό με μισθό 31.030 δολάρια την ώρα, τον προσεχή Δεκέμβριο.
Ένας από τους εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας δήλωσε ότι περαιτέρω λεπτομέρειες θα δοθούν μετά τις 10 Νοεμβρίου. Ο ίδιος επεσήμανε "οποιοσδήποτε θέλει τη θέση θα πρέπει να υποβάλει αίτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Όσοι περάσουν στην επόμενη φάση θα υποβληθούν σε συνέντευξη." προσθέτοντας "Βασικά απευθύνεται σε οποιονδήποτε είναι άνω των 18 ετών. Δεν θα υπάρξουν ερωτήσεις σχετικά με την εκπαίδευση ή την εμπειρία".
Στο πλαίσιο της διαφημιστικής της εκστρατείας, η εταιρεία προσφέρει επίσης μια πίτσα δώρο σε οποιονδήποτε γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου φέτος, ημερομηνία που άνοιξε η εταιρία στην Ιαπωνία.
Το ωρομίσθιο στην Ιαπωνία για εποχική απασχόληση είναι κατά μέσο όρο στα 12,41 δολάρια.
Πηγή:news247.gr