Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Δέκα συμβουλές σε γυναίκες οδηγούς

1. Οι καθρέφτες του αυτοκινήτου δεν υπάρχουν για να φτιάχνετε το μακιγιάζ σας.
2. Η αριστερή λωρίδα δεν έχει όριο ταχύτητας 50 Χμ.
3. Η σωστή θέση οδήγησης δεν είναι αυτή που κολλάς το κάθισμα στο τιμόνι.
4. Υπάρχει και το φλας όταν θέλετε να στρίψετε.
5. Αργά δεν σημαίνει και με ασφάλεια.
6. Η ευθεία είναι πάντα ο συντομότερος δρόμος.
7. Στο παρκάρισμα σταματάμε πριν ακουμπήσουμε τον πίσω (το ίδιο ισχύει και για τον μπροστινό αλλά και για το ξεπαρκάρισμα).
8. Τα 12ποντα είναι για ακροβατικά, όχι για οδήγηση.
9. Το ταμπλό δεν είναι σύνθετο να το γεμίζετε με μπιμπελό.
10. Η πίσω εταζέρα δεν είναι ράφι σε κουκλόσπιτο.

Διακοπές για ''σκληροπυρηνικούς'' στο Τσερνόμπιλ

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας θα ανοίξει μέσα στο 2011 για τους τουρίστες την απαγορευμένη ζώνη των 30 χιλιομέτρων περιμετρικά του πυρηνικού εργοστασίου με στόχο να την μετατρέψει σε πυρηνική Ντίσνεϊλαντ.


Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση, η ραδιενέργεια στην περιοχή έχει επηρεάσει απίστευτα τα ζώα αφού έντομα όπως οι μέλισσες, οι πεταλούδες και οι ακρίδες απαντώνται σε μικρότερους αριθμούς στις μολυσμένες εκτάσεις, ενώ όλα τα ζώα παρουσιάζουν περισσότερες παραμορφώσεις από το μέσο όρο.

Στο δυστύχημα, τον Απρίλιο του 1986, σκοτώθηκαν ακαριαία 32 εργάτες και πυροσβέστες, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, 4.000 άλλοι έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο που αποδίδεται στη ραδιενέργεια ενώ άλλες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 25.000 νεκρούς.

Σήμερα, ξεναγοί από την Αρχή Ζώνης του Τσερνόμπιλ επιτρέπουν την πρόσβαση στην «απαγορευμένη» περιοχή σε περίπου 20-30 ανθρώπους καθημερινά, κατά τη θερινή περίοδο.

Ήδη ταξιδιωτικό γραφείο στον Καναδά προσφέρει στους πελάτες του διακοπές στο Τσερνόμπιλ, με ξεναγήσεις που διαρκούν περίπου πέντε με έξι ώρες και στις οποίες οι οδηγοί μετρούν με ειδικές συσκευές τα επίπεδα ραδιενέργειας.
Πηγή:newsit.gr

Η σύζυγος κοστίζει 60 δολάρια και η ερωμένη τα… διπλά

Τελικά αν απατάς τη σύζυγό σου πρέπει να έχεις και χοντρό πορτοφόλι. Σύμφωνα με πικάντικη έρευνα του AshleyMadison.com. η ερωμένη κοστίζει κάτι παραπάνω στον άτακτο σύζυγο από ότι η γυναίκα του!

Κάτι τα γκουρμέ εστιατόρια, κάτι τα ξενοδοχεία και ο άνδρας πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να διατηρήσει την παράλληλη σχέση.

Ο σύζυγος λοιπόν δαπανά σχεδόν 60 δολάρια το μήνα για τη σύζυγο του ενώ στο ρόλο του εραστή 125 δολάρια το μήνα.

Όπως αναφέρει η έρευνα τα τρία πιο δημοφιλή δώρα για τις συζύγους είναι άρωμα, προϊόντα μπάνιου και λουλούδια ενώ οι ερωμένες έχουν πιο ακριβά γούστα αφού θέλουν κοσμήματα, σπα και ακριβά εσώρουχα.
Πηγή:protothema.gr