Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Τα έντεκα «αν»

Αν μπορείς να αρχίσεις τη μέρα σου χωρίς καφεΐνη,

Αν μπορείς να είσαι χαμογελαστός αγνοώντας πόνους και κούραση,

Αν μπορείς να μη διαμαρτύρεσαι και να μην κάνεις τους ανθρώπους να βαριούνται με τα προβλήματά σου,

Αν μπορείς να τρως το ίδιο φαΐ κάθε μέρα και να είσαι ευγνώμων γι' αυτό,

Αν μπορείς να καταλάβεις πότε οι αγαπημένοι σου είναι πολύ απασχολημένοι για να σου αφιερώσουν χρόνο,

Αν μπορείς να αδιαφορήσεις όταν οι άνθρωποι ξεσπάνε επάνω σου,

Αν μπορείς να δεχθείς κριτική και κατηγορίες χωρίς αντίσταση,

Αν μπορείς να αντιμετωπίσεις τον κόσμο χωρίς ψέματα και εξαπάτηση,

Αν μπορείς να νικήσεις το άγχος χωρίς ιατρική βοήθεια,

Αν μπορείς να χαλαρώσεις χωρίς αλκοόλ,

Αν μπορείς να κοιμάσαι βαθιά κάθε βράδυ...

...τότε κατά πάσα πιθανότητα είσαι ο οικογενειακός σκύλος.

Η λύση για πιο φτηνά Χριστούγεννα

Το ενυδρείο της πόλης Καμακούρα στην Ιαπωνία, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει με τον τρόπο της διακόσμησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Χρησιμοποίησε ένα ηλεκτροφόρο χέλι για να φωτίσει το δέντρο που έχει ύψος δύο μέτρα.

Από κάθε κίνηση που κάνει το χέλι, παράγεται μια μικρή ποσότητα ηλεκτρισμού, η οποία μαζεύεται σε δύο πάνελ αλουμινίου. Στη συνέχεια μεταφέρεται στα λαμπάκια του δέντρου και τα ανάβει!

Το ενυδρείο δεν σταματά εκεί και συνεχίζει την εξοικονόμηση ενέργειας, καλώντας τους επισκέπτες να χοροπηδούν πάνω σε μία εξέδρα που είναι συνδεδεμένη με ηλεκτρικά καλώδια και με αυτό τον τρόπο να τροφοδοτούν τον «Άγιο Βασίλη», που στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα ρομπότ που τραγουδάει και χορεύει.

Ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων του ενυδρείου δήλωσε: «Το χέλι κινείται χρησιμοποιώντας τους μύες του για να παράγει ηλεκτρισμό, έτσι θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε τους επισκέπτες σε θέματα ενέργειας, τους προτρέπουμε να κάνουν το ίδιο για να εκτελέσει κι ο Άγιος Βασίλης το έργο του»!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: pyles-tv

Η Σαντορίνη της Κορέας...

Ιδιαίτερα δραστήριος, ο Κορεάτης Στιβ Ζιεόν, μέλος της Ελληνοκορεατικής Επιτροπής Φιλίας, έχει παθιαστεί σε τέτοιο βαθμό με τη Σαντορίνη που αποφάσισε να τη "μεταφέρει" στη Σεούλ.
Το πιστό αντίγραφο της Σαντορίνης, βάσει των σχεδίων του, πρόκειται να δημιουργηθεί σε μια έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων που φρόντισε να εξασφαλίσει ο 50χρονος πριν από πολλά χρόνια.

Το φιλόδοξο αυτό σχέδιό του παρουσιάστηκε σε ανάγλυφη μακέτα σε τρεις Έλληνες βουλευτές, μέλη της Ελληνοκορεατικής Επιτροπής Φιλίας, που βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στη Σεούλ.
"Ξέρετε, κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα περίπου 40.000 Κορεάτες. Οι περισσότεροι για να παντρευτούν στη Σαντορίνη", σημείωσε ο Στιβ Ζιεόν στους Καρτάλη, Κουκοδήμο και Κοραντή, ξεδιπλώνοντας το σχέδιό του για το πιστό αντίγραφο της Σαντορίνης.

Μάλιστα, και πριν από ένα περίπου μήνα, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα", ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σπύρος Κουβέλης, είχε συζητήσει το κατά πόσο θα ήταν δυνατό να έρχονται χιλιάδες Κορεάτες οργανωμένοι στο γραφικό νησί και να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης.
Πηγή:news247.gr

Καρχαρίας έχει γίνει... «σκιά» του σωτήρα του

Επαγγελματίας ψαράς έσωσε από βέβαιο θάνατο έναν λευκό καρχαρία. Κι εκείνος καθημερινά τον ακολουθεί, αναζητώντας το χάδι και τη στοργή του!

Την απίστευτη ιστορία αγάπης και ευγνωμοσύνης, που υπερβαίνει ακόμη και τους νόμους της φύσης, έφερε στο φως γαλλικό περιοδικό. Ο Arnold Pointer, επαγγελματίας ψαράς από τη νότια Αυστραλία, απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία, που είχε παγιδευτεί στα δίχτυα του.

Τώρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ ασυνήθιστο πρόβλημα. Εδώ και δύο χρόνια τον συνοδεύει κάθε μέρα στο ψάρεμα, τρομάζοντας φυσικά τα υπόλοιπα ψάρια.

Κάθε φορά, που ο ψαράς σταματά τη βάρκα του, ο λευκός καρχαρίας, πλησιάζει και γυρίζει έτσι ώστε ο ψαράς να μπορεί να τον χαϊδέψει στην κοιλιά ή στο λαιμό και μετά κάνει τούμπες, κουνάει τα πτερύγια και βουτάει ξανά στο νερό με έκδηλη χαρά.
Πηγή:newsit.gr