Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Rock Dog!


Γλίτωσε 7 φορές από θάνατο και κέρδισε το λαχείο





Θα μπορούσε να είναι υπόθεση ταινίας και μάλιστα «τραβηγμένη», όμως η ζωή του Frane Selak ξεπερνάει κάθε φαντασία.Ο Κροάτης, που από όλους χαρακτηρίζεται «ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου», όμως ο ίδιος νιώθει «άτυχος», γλίτωσε από βέβαιο θάνατο επτά φορές και μετά… έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας το λαχείο!!!

Οι περιπέτειες του ξεκίνησαν το 1962, όταν το τρένο, στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από τις ράγες και έπεσε στο παγωμένο ποτάμι. Έσπασε το χέρι του, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες πέθαναν.Το 1963 μπήκε για πρώτη και τελευταία φορά σε αεροπλάνο. Το αεροπλάνο έπεσε και οι 19 συνεπιβάτες του σκοτώθηκε, ενώ ο ίδιος γλίτωσε με μερικούς μώλωπες όταν άνοιξε η πόρτα δίπλα του!
 
Το 1966 το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε ένα ποτάμι, με αποτέλεσμα να πνιγούν οι υπόλοιποι 4 επιβάτες. Εκείνος βγήκε αλώβητος!Το 1970 και το 1973 το αμάξι του πήρε φωτιά την ώρα που το οδηγούσε. Πάλι δεν έπαθε τίποτα.
 
Το 1995 τον χτύπησε ένα λεωφορείο αφήνοντας τον αναίσθητο, ενώ το 1996 συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό. Το αυτοκίνητό του έπεσε από γκρεμό βάθους 300 μέτρων, όμως ο ίδιος κατάφερε -αλίμονο- να πιαστεί από ένα δέντρο και να ζήσει!!!

Ο επτάψυχος καθηγητής μουσικής μετά από όλα αυτά είχε κουράγιο να αγοράσει και λαχείο. Το 2001 ήταν η τυχερή του χρονιά. Κέρδισε 1 εκατ. δολάρια.Τι έκανε; Αγόρασε ένα ιδιωτικό νησί και επέλεξε να ζήσει εκεί απομονωμένος.Στα 81 του γνώρισε τον… έρωτα στα μάτια της 5ης συζύγου του.Τότε αποφάσισε να δώσει τα χρήματα στους συγγενείς του και να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος σε ένα φτωχικό σπιτάκι.
 
Κράτησε μόνο λίγα χρήματα για μια επέμβαση που έπρεπε να κάνει…«Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο πέρα από την Κατερίνα (την γυναίκα του)… Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι είμαι πολύ τυχερός που ξέφυγα από τόσες ατυχίες. Εγώ νιώθω ότι είμαι άτυχος που βρέθηκε σε τόσα ατυχήματα…», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του…

Πηγή: alexiptoto.com

Μπάρες λεμονιού σε 10'

ΥΛΙΚΑ για τη βάση:
280 γρ. αλεύρι
100 γρ. ζάχαρη
1 κ. γλυκού αλάτι
230 γρ. βούτυρο λιωμένο
2 βανίλιες

Για το "από πάνω"
2 λεμόνια
400 γρ. ζάχαρη
6 αυγά
90 γρ. χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ για τη βάση:

Ανάβετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά της βάσης και τα ανακατεύουμε με τον γάντζο. Στη συνέχεια όταν λιώσει το βούτυρο το βάζουμε στον κάδο, ανακατεύουμε λίγο ώσπου να ενωθούν τα υλικά και βάζουμε το μείγμα σε ένα στρογγυλό ή τετράγωνο ταψάκι διαμέτρου 26 εκατοστών. Καλό θα είναι να έχετε στρώσει το ταψάκι σας με αλουμινόχαρτο ώστε να μπορέσουμε αργότερα να αφαιρέσουμε το γλυκό εύκολα. Κάνετε με ένα πιρούνι μερικές τρύπες και το βάζετε στο φούρνο για κανένα μισάωρο. Αφαιρέστε και χαμηλώστε το φούρνο στους 160 βαθμούς.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ για το "από πάνω":

Κόψτε τα λεμόνια στα δυο και βγάλτε τα κουκούτσια. Ψιλοκόψτε τα και βάλτε το στο μπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη, τον έξτρα χυμό λεμονιού. Χτυπήστε και μετά προσθέστε τα αυγά. το αλάτι και το κορν φλάουερ και στο τέλος το βούτυρο λιωμένο. Τέλος, αδειάζουμε το μείγμα πάνω στην ψημένη βάση και ψήνουμε μέχρι να δέσει η κρέμα για 20 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Το βγάζουμε από το ταψάκι, το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με λίγη άχνη ζάχαρη.
8 κ. γλυκού κορν φλάουερ
1/2 κ. γλυκού αλάτι
90 γρ. βούτυρο λιωμένο


Πηγή: http://www.megatv.com/proinomou/

Μαγικά σύννεφα… μινιατούρες!

perierga.gr - Μαγικά σύννεφα... μινιατούρες!Η φωτογράφος Sarah Ann Wright λέει χαρακτηριστικά ότι απαθανατίζει στο φακό της τη «διασκέδαση και τα όνειρα»! Άλλωστε, οι μικροσκοπικές λευκές μάζες φαίνεται να επιπλέουν μαγικά πάνω από ένα φλιτζάνι ή ένα ποτήρι, ακόμη ανάμεσα σε δυο χέρια που… εκτοξεύουν τη βροχή και το χιόνι.


perierga.gr - Μαγικά σύννεφα... μινιατούρες!«Τα πάντα είναι… αληθινά. Η βροχή στο γυαλί είναι λακ και οι νιφάδες που βλέπετε φτιάχνονται από ψεύτικο χιόνι αναμεμειγμένο με νερό…Τα σύννεφα είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι… Το Photoshop το χρησιμοποίησα για να σβήσω το χέρι μου από την εινόνα», λέει η φωτογράφος.

perierga.gr - Μαγικά σύννεφα... μινιατούρες!Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και μοιάζει να ξεπήδησε μέσα από παιδικό παραμύθι ή έναν τόπο απόκοσμο, που μόνο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας θαυμάζουμε. «Η διαδικασία ήταν επίπονη αλλά και μαγική», συμπληρώνει η Sarah και… ιδού η μαγεία!





Πηγή: http://www.inews.gr




Γάτες με τρομαχτικό βλέμμα!



Πηγή: http://www.piperies.gr

«Χειραψία» βρέφους με γιατρό την ώρα της γέννας!


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία, που δείχνει ένα μωράκι την ώρα της γέννας να αρπάζει το δάχτυλο του γιατρού.

Ο τρισευτυχισμένος πατέρας Randy περιγράφει στο 3TV News τη στιγμή που ενώ η γυναίκα του γεννούσε με καισαρική ο γιατρός τον φώναξε και του είπε 'Έλα να δεις. Το μωρό μου "άρπαξε το δάχτυλο" Τότε αμέσως απαθανάτισε τη στιγμή με την φωτογραφική μηχανή.

Οι γονείς ανέβασαν την φωτογραφία στο προφίλ τους στο Facebook και έτσι πλέον έχει διαδοθεί σε όλο τον κόσμο.
Το μωράκι γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου και είναι υγιέστατο.

«Χειραψία» βρέφους με γιατρό την ώρα της γέννας!

  Πηγή: http://www.pamepreveza.gr/News/

Σβήσιμο φωτιάς με τον πιο κουλ τρόπο