Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Καλό Ταξίδι.....

Νιώθω μια απεραντη θλιψη για τα δυο παλικαρια που χαθηκαν. Καποιος τους περιμενε μετα τη βαρδια μα ποτε δε θα πανε. Δυο παλικαρια που σίγουρα είχαν τα δικά τους ονειρα για τη ζωή αλλα δυστυχώς καποιοι δεν τους επετρεψαν να κανουν τη δική τους προσπαθεια να τα πραγματοποιήσουν.

Μήλα γεμιστά με δημητριακά


Ιδανικό για πρωινό ή απογευματινό σνακ
Μία υπέροχη, εύκολη και πολύ θρεπτική, νηστίσιμη συνταγή με μήλα, μέλι, ταχίνι, κακάο και δημητριακά.  Όλα τα προϊόντα είναι 100% ελληνικά. Δεν έχει ζάχαρη, χρησιμοποιούμε το μέλι που είναι αγνό φυσικό προϊόν. Αντί για βούτυρο ή μαργαρίνη χρησιμοποιούμε ταχίνι που είναι αλεσμένο σουσάμι, θρεπτικό, υγιεινό, με πρωτεΐνες και βιταμίνη Ε. Είναι ιδανικό για πρωινό ή για δυναμωτικό απογευματινό σνακ.

Για 8 μερίδες

* 4 μήλα κόκκινα
* 200 γρ. (1 πακέτο) κριθαρένια παξιμάδια ολικής
* 100 γρ. δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης
* 100 γρ. Νιφάδες βρώμης
* 4 κουταλιές μέλι
* 4 κουταλιές ταχίνι
* 2 κουταλιές κακάο
* 4 κουταλιές φιλέ αμυγδάλου (αμύγδαλα ωμά κομμένα σε φέτες)
* Λίγο νερό

Θρυμματίζεις τα παξιμάδια στο γουδί ή το μούλτι.

Κάνεις το ίδιο με τα δημητριακά.

Βάζεις το ταχίνι, το μέλι και το κακάο σε ένα μπολ και τα βάζεις στα μικροκύματα για 30 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια ανακατεύεις με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει ένα πηχτό ομοιόμορφο μείγμα.

Προσθέτεις ελάχιστο αλάτι και λίγο χλιαρό νερό και ανακατεύεις.

Αυτό το μείγμα είναι ιδανικό και για το ψωμί το πρωί.

Ρίχνεις τα τριμμένα παξιμάδια, την βρώμη και τα θρυμματισμένα δημητριακά στο μείγμα με το κακάο, το ταχίνι και το μέλι.

Προσθέτεις και τις 3 κουταλιές αμυγδάλου.

Ανακατεύεις καλά αρχικά με κουτάλι και στη συνέχεια με τα χέρια.

Κόβεις τα μήλα στα δύο και τα αδειάζεις με ένα κουταλάκι ή με ένα κουτάλι παριζιέν (mellon baller).

Βάζεις μέσα σε κάθε μισό μήλο μία χουφτίτσα από την γέμιση. Πιέζεις και σχηματίζεις ένα μικρό βουναλάκι. Τοποθετείς τα γεμισμένα μήλα σε ένα ταψάκι και ρίχνεις από πάνω λίγο αμύγδαλο.

Ψήνεις για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Αφήνεις λίγο να κρυώσουν και σερβίρεις.

Αν θες μπορείς να προσθέσεις από πάνω μέλι ή λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα.

Πηγή: Μηλοσοφία

Το παιδί λύκος...

Η Supatra, είναι από την Ταϊλάνδη και είναι γνωστή ως το κορίτσι λύκος. Υποφέρει από υπερτρίχωση (Hypertrichosis) η οποία οφείλεται σε μια χρωμοσωμική ανωμαλία, που είναι γνωστή και ως σύνδρομο Ambras.

Η Supatra έχει τρίχες σε όλο της το πρόσωπο, τα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη. Ούτε οι θεραπείες λέιζερ δεν κατάφεραν να σταματήσουν την τριχοφυΐα.

Όσο μεγαλώνει οι τρίχες γίνονται πιο χοντρές και έτσι η μητέρα της αναγκάζεται να την… κουρεύει αρκετά συχνά!


Πηγή:newsbeast.gr

Αυτό θα πει επιχειρηματικό πνεύμα...

Την απίστευτη κατηγορία πως τοποθέτησε ζωντανά ποντίκια στα καταστήματα των ανταγωνιστών του αντιμετωπίζει ένας ιδιοκτήτης πιτσαρίας στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος λέγεται Nickolas Galiatsatos...

Με σκοπό να τους βγάλει εκτός ανταγωνισμού- ποιος θα ξαναπήγαινε να φάει αν το σχέδιό του είχε επιτυχία- ο Galiatsatos κατηγορείται πως είχε βρει αυτήν την αθέμιτη μέθοδο.

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας Nina's Bella Pizzeria στο Upper Darby, στην Πενσιλβανία, θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει  τόσο τις κατηγορίες όσο και την κατακραυγή από τους υπόλοιπους επιχειρηματίες της περιοχής...

Πηγή: newsbeast.gr

Τρίκαλα: Έχασε το δάχτυλό του στο γήπεδο!

Πρωτοφανές ατύχημα συνέβη την Κυριακή στα τελευταία λεπτά του αγώνα Β΄ Εθνικής μεταξύ του τοπικού ΑΟΤ και του Πανθρακικού.

Ένας 50χρονος φίλαθλος που παρακολουθούσε τον αγώνα στο γήπεδο των Τρικάλων για να έχει καλύτερη ορατότητα είχε ανέβει μέχρι τη μέση στα κάγκελα.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν πήγε να πατήσει στο έδαφος, η βέρα του πιάστηκε στη μυτερή κορυφή του κάγκελου από το οποίο κρατιόταν. Προσπαθώντας να τη βγάλει και από την πίεση του βάρους του σώματός του σύμφωνα με το kosmolarissa.gr, το δάχτυλο αποκόπηκε...

Ο άτυχος φίλαθλος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται. Δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να συγκολλήσουν το κομμένο του δάχτυλο.

Η διοίκηση των Τρικάλων εκφράζει με ανακοίνωσή της, τη λύπη της για το ατύχημα στον 50χρονο φίλαθλο, που σίγουρα δεν θα ξεχάσει με τίποτα τον συγκεκριμένο αγώνα.

Πηγή:newsit.gr