Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Όλα είναι μια αυταπάτη...

Μη σας ξεγελά η εικόνα, δεν υπάρχει κανένα κενό όλα είναι μια ψευδαίσθηση. Δεν άνοιξε ξαφνικά η γη να μας καταπιεί. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης που κοσμεί θεματικό πάρκο στη Κίνα.
Το αριστούργημα του τρισδιάστατου αυτού δρόμου ανήκει στον καλλιτέχνη Κέρτ Γουένερ. Μάλιστα, έχει κάνει ιδιαιτέρως διάσημο το θεματικό πάρκο με χιλιάδες επισκέπτες τη μέρα.


Στις αμερικανικού τύπου ζωγραφιές συμπεριλαμβάνονται επίσης μούσες να κολυμπούν σε μια λιμνούλα σε δρόμο της Λουκέρνης, μια σκηνή από την Ημέρα της κρίσης σε μια μεσαιωνική πλατεία και προσφάτως μια εικονική αναγεννησιακή πόλη πάνω σε πεζοδρόμιο της Μπετόνα της Ιταλίας.

5 αληθινές προτάσεις γάμου που πήγαν στραβά...

Η γυναίκα που κατάπιε το δαχτυλίδι
Όταν ο Ριντ Χάρις αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του, Κέιτλιν, μάλλον δεν το σκέφτηκε πολύ. Καταρχήν, την πήγε στα Wendy's. Ποιος κάνει πρόταση γάμου σε εστιατόριο junk food; Μετά σκέφτηκε να κρύψει το δαχτυλίδι μέσα σε ένα μίλκσεϊκ. Μετά κάλεσε και τις φίλες της, και μία από αυτές την προκάλεσε να δουν ποια θα πιει πρώτη το μίλκσεϊκ! Όλοι φαντάζεστε το αποτέλεσμα. Η Κέιτλιν κατάπιε το μονόπετρο και έτρεξαν στο νοσοκομείο για να της το βγάλουν. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και οι δύο τους πρόκειται να παντρευτούν κανονικά τον Ιούνιο. Όταν θα έχει πολλή ζέστη και τα μίλκσεϊκ λιώνουν...

Το μονόπετρο που πέταξε στον ουρανό
Ένας Λονδρέζος θέλησε να εντυπωσιάσει την κοπέλα του με το να κρύψει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 12.000 ευρώ μέσα σε ένα μπαλόνι με ήλιο. Μπορεί κάποιοι από εμάς να μην θεωρούμε τόσο καλή ιδέα να βάλεις ένα αντικείμενο αξίας μέσα σε κάτι που μπορεί να σου... φύγει, αλλά μάλλον ο εν λόγω κύριος δεν το σκέφτηκε. Αφού έφυγε από το μαγαζί με τα μπαλόνια, φύσηξε αέρας και του πήρε μακριά το μπαλόνι. Πανικοβλημένος, βλέποντας το μπαλόνι να το "σκάει" μαζί με τα... λεφτά του, το κυνήγησε για δύο ώρες με το αυτοκίνητο του, αλλά εκείνο στο τέλος εξαφανίστηκε στον ορίζοντα. Μετά, η κοπέλα του, έδειξε πολλή επιείκεια: δεν θέλει να τον παντρευτεί αν δεν της πάρει καινούριο δαχτυλίδι...

Η πρόταση γάμου που σήμανε συναγερμό για επίθεση... UFO
Όταν ένας άντρας στη Γερμανία, θέλησε να βάλει τη φαντασία του στην πρόταση γάμου που ήθελε να κάνει στην κοπέλα του, πολλοί πήραν την αστυνομία για να πουν ότι είδαν... εξωγήινους. Ο άντρας είχε φωτίσει το βραδινό ουρανό με 50 λαμπάκια, τα οποία οι αυτόπτεις μάρτυρες νόμιζαν ότι είναι φώτα από UFO! Κανένας δεν έμαθε ποιο ζευγάρι κρύβεται πίσω από αυτό το γεγονός, αλλά η αστυνομία διαβεβαίωσε όλους ότι η γυναίκα είπε το ναι!

Ο άντρας που έριξε το δαχτυλίδι κάτω από τη γέφυρα
Ο καθηγητής Ντον Γουόλινγκ είχε σχεδιάσει να κάνει πρόταση γάμου στην φίλη του, Τζίνα Πελικάνι, πάνω στον πεζόδρομο πάνω στη γέφυρα του Μπρούκλιν στη Ν. Υόρκη. Μόνο που τη στιγμή που ήταν έτοιμος να προφέρει την πρόταση, σκόνταψε και το δαχτυλίδι του έπεσε μέσα σε μια σχισμή και κατέληξε στον αυτοκινητόδρομο από κάτω! Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, ο Γουόλινγκ διαβεβαίωσε τη μέλλουσα γυναίκα του, ότι θα κάνει τα πάντα για να το βρει! Το παράξενο είναι ότι το...βρήκε και το έδωσε για φτιάξιμο για να φύγουν οι γρατσουνιές και το διαμάντι να αποκτήσει την παλιά του λάμψη! Ο ίδιος είπε μετά ότι όταν ξαναδώσει το μονόπετρο στην κοπέλα του, θα το κάνει στην ασφάλεια του σπιτιού του!

Η ... δεύτερη γυναίκα που κατάπιε το δαχτυλίδι
Θυμάστε εκείνη που κατάπιε το μονόπετρο που ήταν μέσα σε ένα μίλκσεϊκ; Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι η μόνη! Μια Κινέζα λιποθύμησε αφού κατάπιε κατά λάθος το δαχτυλίδι αρραβώνων της, το οποίο είχε κρύψει το αγόρι της μέσα σε μια τούρτα! Ευτυχώς κι εκείνη πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να το βγάλουν ανέγγιχτο από το στομάχι της! Όταν ξύπνησε, είπε το πολυπόθητο "ναι" στον αγαπημένο της.

5.000 ευρώ για να αλλείψετε με λάδι νεαρές γυναίκες...

Ζητούνται νέοι και νέες για να περάσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σε μια γαλλική παραλία αλείφοντας με αντηλιακό τις πλάτες ωραίων νεαρών γυναικών και ανδρών. Η αμοιβή είναι 5.000 ευρώ.
Η παραθαλάσσια πόλη Σαμπλ ντ΄ Ολόν στη Δυτική Γαλλία άρχισε χθες την αναζήτηση των υποψηφίων για τη «δουλειά του καλοκαιριού». Το δημοφιλές θέρετρο στον Νομό Βαντέ, νότια της Βρετάνης, αναζητεί μέσω Ίντερνετ δύο «creamers», όπως τους περιγράφει χρησιμοποιώντας την αγγλική λέξη. Η δουλειά τους θα είναι να περάσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στην παραλία με 30.000 δείγματα αντηλιακής λοσιόν.


Οι τέλειοι υποψήφιοι πρέπει να είναι νέοι και ωραίοι και να έχουν λίγες ιατρικές γνώσεις. Πρέπει επίσης να ξέρουν να διασκεδάζουν και να είναι ικανοί να διοργανώνουν δραστηριότητες στην παραλία. Τα καθήκοντά τους θα είναι παρόμοια με αυτά των ναυαγοσωστών. Αντί όμως να σώζουν ανθρώπους από πνιγμό, θα τους σώζουν από τα ηλιακά εγκαύματα, ενώ τα παιδιά θα έχουν προτεραιότητα. Τίποτε δεν θα εμποδίζει τους «creamers» να προσφερθούν να αλείψουν τα προϊόντα τους στο «επάνω μέρος της πλάτης και των χεριών» ωραίων ενηλίκων, γυναικών και ανδρών, που κινδυνεύουν να ψηθούν από τον ήλιο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να μιλούν γαλλικά, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι Γάλλοι. Οι λεπτομέρειες δημοσιεύονται στον ιστότοπο www. lejobdelete. com («le job de l΄ ete» σημαίνει στα γαλλικά «καλοκαιρινή δουλειά»). Οι υποψήφιοι έχουν περιθώριο έως τις 26 Μαΐου για να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και ένα βίντεο 45 δευτερολέπτων, στο οποίο να εξηγούν ή να δείχνουν γιατί είναι οι κατάλληλοι για τη δουλειά. Οι δύο υποψήφιοι που θα προκριθούν θα αμείβονται με 850 ευρώ την εβδομάδα επί έξι εβδομάδες, από τις 10 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου- θα λάβουν δηλαδή συνολικά 5.100 ευρώ.

Οι γυναίκες απόκτησαν το δικό τους ξενοδοχείο...

ο Δελχί έχει αποκτήσει την φήμη ως μια από τις πιο επικίνδυνες πόλεις της Ινδίας για τις γυναίκες (και δεν είναι η μόνη). Γι' αυτό, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τυχόν ανησυχίες στο μυαλό των γυναικών που ταξιδεύουν μόνες, το Hotel Imperial μετέτρεψε τον 3ο όροφο του ξενοδοχείου ειδικά για τις ανύπαντρες γυναίκες ονομάζοντάς τον Eliza.
Ασφαλώς υπάρχουν και τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας που περιλαμβάνουν επιπλέον κάμερες CCTV στους διαδρόμους και έξω από κάθε δωμάτιο, και στην αίθουσα check-in. (ελπίζω όχι και στα δωμάτια ;-) )

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείο γνωρίζουν ότι πέντε τοις εκατό των πελατών τους είναι γυναίκες μόνες, ως επί το πλείστον επαγγελματίες που ταξιδεύουν από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και αυτό το ποσοστό ολοένα αυξάνεται.

Οι τιμές για τα δωμάτια στο Eliza είναι 280 δολάρια την βραδιά, όσο δηλ. και τα υπόλοιπα δωμάτια. (μην τα θέλουμε όλα δικά μας).

Βαλσαμωμένη μπύρα...

Η ακριβότερη μπύρα του κόσμου, διατίθεται σε θήκες από βαλσαμωμένα ζώα, κάτι που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από τις φιλοζωϊκές οργανώσεις. Κοστίζει πάνω από 850 δολάρια και περιέχει απόσταγμα από καρπούς αγριοκυπαρισσιού.
Η πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο μπορεί να γίνει δική σας με 855 δολάρια, καθώς περιέχει έλαια από αγροκυπαρίσι, από τα ψηλά βουνά της Σκωτίας, αλλά -το πλέον περίεργο- εμφιαλώνεται μέσα σε μπουκάλια τοποθετημένα σε βαλσαμωμένα ζώα!


Η ξανθιά Βελγική μπύρα με 55% αλκοόλ, φέρει το όνομα The End of History. Κατασκευασμένη από την BrewDog, που έχει τη βάση της στη Σκωτία, η μπύρα είναι εμποτισμένη με φρέσκο άρκευθο και τσουκνίδες από τα βουνά της Σκωτίας και αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας μια ακραία τεχνική κατάψυξης.

Όπως δήλωσε ο συνιδρυτής της εταιρείας Τζέιμς Γουάτ "αυτή η μπύρα θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις άλλες μπύρες". Η εταιρεία έχει δεχθεί σκληρή κριτική από φιλοζωικές οργανώσεις οι οποίες διαμαρτύρονται έντονα για αυτή την αποτρόπαια κίνηση. "Είναι ανούσιο να χρησιμοποιεί κανείς νεκρά ζώα, τη στιγμή που θα έπρεπε να εξυμνούμε τα ζωντανά" υποστηρίζουν χαρακτηρίζοντας την ιδέα διαστροφική.

Νηπιαγωγός ψέκαζε τα παιδιά για να μην ... βρωμάνε...

Δασκάλα σε βρεφονηπιακό σταθμό απολύθηκε γιατί «ψέκαζε» τα παιδιά με αποσμητικό χώρου, κρατούσε αυτά που λερώνονταν με τα βρώμικα ρούχα τους, ενώ τα ανάγκαζε να πλένουν τα χέρια τους με απολυμαντικό.
Η 48χρονη Ελίζαμπεθ Ντέιβις κατηγορήθηκε ότι «ταπείνωνε» τα ανήλικα, ηλικίας από 3 έως 6 ετών, αφού, μεταξύ άλλων, έβαζε τους μαθητές της να κάθονται πάνω σε εφημερίδες μέχρι να έρθουν οι γονείς τους να τα πάρουν.
Όπως ήταν φυσικό, ο διευθυντής του σχολείου Hafod Primary School στη Νότια Ουαλία «έδιωξε» την Ντέιβις, που έχει 20χρονη εμπειρία στην εκπαίδευση και έπαιρνε μισθό 34.000 λίρες.
Ωστόσο, για 18 μήνες ακόμα θα πληρώνεται κανονικά, ενώ παράλληλα θα διεξάγεται έρευνα για τις καταγγελίες.

Του έραψε στην κυριολεξία το στόμα...

Συνελήφθη 20χρονος άνδρας από την Taiwan, με την κατηγορία ότι έραψε το στόμα ενός γνωστού του, προκειμένου να σταματήσει να μιλάει για μια διαφωνία τους για χρήματα.
Ο φερόμενος ως δράστης, με τη βοήθεια φίλων του ακινητοποίησε το θύμα και με μία βελόνα και κλωστή έραψε τα χείλη του άτυχου άνδρα, ο οποίος, όπως μετέδωσε η τοπική τηλεόραση, είχε εκθέσει τον θύτη, καθώς έλεγε σε όλο τον κόσμο ότι του χρωστάει χρήματα.
Οι κραυγές του άτυχου άνδρα ξεσήκωσαν τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Άνδρες του τοπικού τμήματος έφθασαν επί τόπου και συνέλαβαν το δράστη.