Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ζευγάρι ''βαμπίρ'' ρούφαγε το αίμα άστεγου...

Οι ''αιώνια'' γοητευτικές και σαγηνευτικές φιγούρες της λαϊκής φαντασίας, οι βρικόλακες, φαίνεται να έχουν την τιμητική τους τον τελευταίο καιρό, γεγονός που αποτυπώνεται και στην τεράστια επιτυχία βιβλίων και ταινιών όπως το Twilight και το True Blood. Το πρόβλημα ξεκινάει όμως, όταν η ζωή προσπαθεί να μιμηθεί την τέχνη...
 Ένα νεαρό ζευγάρι στην Arizona συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενο για επίθεση σε άστεγο, ο οποίος λειτουργούσε σαν ζωντανή ''τράπεζα αίματος'' για τους δύο τους , που είχαν την πεποίθηση ότι είναι βαμπίρ...

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να κατηγορήσουν, την επιρροή που ασκούν στο αμερικανικό κοινό, θεάματα της pop κουλτούρας, όπως το Twilight και το True Blood.
Το θύμα, Robert Maley, διέμενε με τον Aaron Homer και την Amanda Williamson, και μαχαιρώθηκε από το ζευγάρι, όταν αρνήθηκε να συνεχίσει, να τους επιτρέπει να πίνουν το αίμα του!
Ενώ στην αρχή το ζευγάρι, αρνήθηκε την αποτρόπαια πράξη του, αργότερα ο Homer, παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον Maley, επειδή ο τελευταίος κορόιδεψε τη θρησκεία του.
Ο Maley, δήλωσε αργότερα στην αστυνομία, ότι το ζευγάρι τελούσε παγανιστικές τελετές ενώ προσπαθούσε να μιμηθεί πρακτικές των βρικολάκων.
Παραδέχτηκε δε, ότι τους είχε επιτρέψει και στο παρελθόν να πιουν το αίμα του.
Το ζευγάρι συνελήφθη για επίθεση με δόλο και παραποίηση στοιχείων.
Έχουν προηγηθεί και άλλες, τέτοιου είδους επιθέσεις στις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, το 1998, ο Rod Ferrell, ο οποίος υποστήριζε ότι ήταν ένα βαμπίρ, ηλικίας 500 ετών, μαζί με μια''ομάδα βρικολάκων'', που είχε ιδρύσει, σκότωσε ένα ζευγάρι, στη Florida.
Τότε, όλοι κατηγόρησαν για το έγκλημα, από παιχνίδια ρόλων με πρωταγωνιστές βαμπίρ, μέχρι τα μυθιστορήματα της Anne Rice γύρω από τη ζωή απέθαντων!
Επιπλέον, το 1986, ο John Brennan Crutchley, καταδικάστηκε για παρόμοια εγκλήματα.
Έμεινε γνωστός δε, ως ο ''βιαστής βαμπίρ'' αφού δολοφόνησε, περισσότερες από 30 γυναίκες, πίνοντας το αίμα τους, και κακοποιώντας τις σεξουαλικά.
Αυτά τα περιστατικά καταδεικνύουν, ότι δεν ευθύνεται αποκλειστικά ένα επιτυχημένο βιβλίο ή μια δημοφιλής ταινία, αλλά τα αίτια θα έπρεπε να αναζητηθούν στον ψυχισμό τέτοιων ατόμων.

Πηγή:cosmo.gr

Δέκα απίθανες ερωτικές ιστορίες...

Oι πιο αστείες και παράξενες ιστορίες σεξ του έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Από το ερωτικό παιχνίδι ενός με ένα ρακούν μέχρι τον ...βιαστή των πλαστικών κούκλων, απολαύστε τις πιο "κουφές" ερωτικές ιστορίες της χρονιάς, μέχρι τώρα.

1. Ένας 44χρονος άντρας στη Μόσχα πήγε εκδρομή στο δάσος για ένα διήμερο, μαζί με τα αδέρφια του. Όταν ένα βράδυ, όλοι έγιναν λιώμα, ο Αλεξάντρε Κιρίλοφ αποφάσισε να "αποπλανήσει" ένα ρακούν! Μόνο που δεν υπολόγισε ότι το ρακούν δεν είχε την ίδια όρεξη με αυτόν. Αφού δεν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά, το ρακούν τον δάγκωσε στο... ευαίσθητο σημείο. Οι γιατροί δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κολλήσουν το κομμένο κομμάτι στο πέος του.

2. Τον προηγούμενο μήνα, ένα νεαρό ζευγάρι επισκέφτηκε το κάστρο του Γουίνδσορ στη Μεγάλη Βρετανία, και αποφάσισε να προκαλέσει το κοινό, κάνοντας σεξ ολόγυμνοι στο γκαζόν των κήπων! Οι φρουροί το αντιλήφθηκαν είκοσι λεπτά αφού το προκλητικό ζευγάρι είχε προσφέρει ένα κανονικό live porno στους υπόλοιπους τουρίστες.

3. Οι αρχές στο Άμστερνταμ αποφάσισαν να βάλουν ειδικές πινακίδες που να υποδεικνύουν στους τουρίστες τα "σωστά" πάρκα αναψυχής για να μην τα μπερδεύουν με εκείνα που συνηθίζουν να κάνουν υπαίθριο σεξ οι ομοφυλόφιλοι. Ναι, κι όμως, υπάρχουν
δήμοι που ασχολούνται ακόμα και με αυτές τις... λεπτομέρειες.


4. Ένας 52χρονος πιλότος από το Σαν Φρανσίσκο ήθελε σώνει και ντε να δείξει στον υπόλοιπο κόσμο το εσωτερικό του πιλοτήριού του. Αποφάσισε, λοιπόν, να ανεβάσει στο Ίντερνετ ένα βιντεάκι που είχε τραβήξει το 2005, όπου μια Σουηδέζα πορνοστάρ του έκανε... στοματικό εν ώρα πτήσης. Φυσικά, κανείς δεν το βρήκε αστείο και αξιέπαινο και μετά από λίγο του αφαιρέθηκε η άδεια.

5. Ένας 51χρονος από τη Φλόριντα, έκανε τρίο με δύο πλαστικές κούκλες στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ, μέρα μεσημέρι! Παρόλο που οι μάρτυρες του θεάματος ήλπιζαν για περισσότερα, ο Τζορτζ Μπαρτούσεκ "έφαγε" έξι μήνες με αναστολή.

6. Άλλοι χαρακώνουν τον εαυτό τους και άλλες χαρακώνουν έναν άλλο! Μια γυναίκα στην Αγγλία, ονόματι Ντομινίκ θεώρησε απόλυτα πρέπον να χαράξει το όνομά της στον ώμο ενός άντρα που μόλις είχε κάνει one night stand μαζί του! Και μετά σου λένε ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν δεσμεύσεις...

7. Σε ένα sex party στην Αυστραλία, ένας από τους καλεσμένους πήρε πολύ θάρρος. Αφού επέμενε να κάνει σεξ με την οικοδέσποινα -ενώ εκείνη δεν ήθελε- ο οικοδεσπότης τον πέταξε κάτω από το μπαλκόνι! Παρόλο που έπεσε με το κεφάλι -που προφανώς δεν χρησιμοποιούσε εκείνη τη νύχτα- επέζησε!

8. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής Ντίνο Ντρπιτς πάντα είχε ως φαντασίωση να κάνει σεξ με τη γυναίκα του στη μέση του γηπέδου. Όταν, λοιπόν, ζήτησε να κλείσουν τα φώτα στο γήπεδο, μετά από μια προπόνηση, επιτέλους έκανε πραγματικότητα το όνειρό του. Όμως, δεν υπολόγισε ότι η γυναίκα του και μοντέλο του Playboy, Νίβες Κέλσιους, θα υπερηφανευόταν σε όλους για τα ερωτικά τους καμώματα και τώρα η ομάδα του τον έβαλε νούμερο ένα στη λίστα των μεταγραφών!

9. Ένα νοσοκομείο στις Η.Π.Α. ανακάλυψε έντρομο ότι το τηλέφωνο του στις σελίδες του χρυσού οδηγού είχε μπερδευτεί με το τηλέφωνο μιας ροζ γραμμής! Μήπως ήταν μήνυμα για τους αρρώστους να σκεφτούν την ερωτική θεραπεία;

10. Ένα νέο είδος βιαστή εμφανίστηκε στην Αυστραλία. Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος κάνει σεξ με όλες τις κοπέλες της πόλης -τουλάχιστον με όλες τις... πλαστικές κοπέλες. Ο άντρας αυτός έχει κάνει τρεις διαρρήξεις σε sex shops, έχει "βιάσει" τις κούκλες και τις έχει παρατήσει "αβοήθητες". Παρόλο που είναι προσεκτικός, έχει αφήσει πίσω του δείγμα DNA και οι αστυνομικές αρχές ελπίζουν να τον πιάσουν σύντομα.

πηγή:mens24.gr

''Ποιον είπες παππού μωρή'';

Ένας 70χρονος παρεξηγήθηκε επειδή η ταμίας του σουπερμάρκετ τον αποκάλεσε παππού και έγινε μέσα το ''έλα να δεις''...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εν λόγω ηλικιωμένος, αφού ολοκλήρωσε τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ κατευθύνθηκε στο ταμείο. Όταν έφτασε η σειρά του να πληρώσει, θυμήθηκε ότι κάτι είχε ξεχάσει να αγοράσει και έφυγε από το ταμείο. Όπως αναφέρει η ''dete.gr'', άφησε τα υπόλοιπα ψώνια εκεί και πήγε στο ράφι για να το πάρει. Μέχρις εδώ όλα ήρεμα...

Όπως ήταν φυσικό, ο 70χρονος έχασε τη σειρά του γιατί έπρεπε να εξυπηρετηθούν οι πελάτες που περίμεναν. Όμως, όταν επέστρεψε, η ταμίας θεώρησε σκόπιμο, είτε από ευγένεια είτε από σεβασμό, να τον εξυπηρετήσει και να μην τον αφήσει να περιμένει και πάλι στην ουρά. Έκανε όμως ένα μεγάλο ''λάθος'': Γύρισε στους πελάτες και είπε: ''Περιμένετε παρακαλώ να εξυπηρετήσουμε τον παππού''

Τι ήταν όμως, να το πει; Ποιος είδε τον παππού και δεν το φοβήθηκε! ''Ποιον είπες παππού, μωρή; Έλα να σου δείξω εγώ ποιος είναι ο παππούς''. Η ταμίας είχε μείνει άναυδη. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας καλοπροαίρετος χαρακτηρισμός εκ μέρους της θα ξεσήκωνε τον ηλικιωμένο και θα προκαλούσε την οργισμένη του αντίδραση.

Τελικά ο ηλικιωμένος πλήρωσε και απομακρύνθηκε από το σούπερ μάρκετ... έξαλλος! ''Άκους εκεί να με πει και παππού''

Πηγή:newsit.gr

Εξαγωγές ρεκόρ ελληνικού σπέρματος στην Αυστραλία...

Τα ''άδεια'' ταμεία των τραπεζών σπέρματος στην Αυστραλία,''τροφοδοτούνται'' ολοένα και περισσότερο από ελληνικό προιόν που προορίζεται για Αυστραλές, οι οποίες θέλουν να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Herald Sun,οι αιτίες της έλλειψης στη χώρα των καγκουρό, είναι δύο.

Η πρώτη είναι η αυστηρή της νομοθεσία, που απαγορεύει στους δωρητές σπέρματος να παραμείνουν ανώνυμοι και να αμείβονται και η δεύτερη είναι τόσο ευνόητη που για λόγους κατανόησης των Αυστραλών ανδρών, δεν την γράφουμε.

Πάντως τώρα εξηγείται γιατί όλες οι πόλεις της Αυστραλίας επιθυμούν απευθείας αεροπορικές συνδέσεις με τη χώρα μας και γιατί άλλαξε, υπερ μας η εικόνα του εμπορικού ισοζυγίου.

Αυτό που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί είναι το αν οι έλληνες μεγαλοεπενδυτές υπαχθούν στην ευεργετική ρύθμιση του fast track.

Πηγή:newsit.gr

Τον κρέμασαν και μετά απο 90 χρόνια τον αθώωσαν...

Η απίστευτη ιστορία έρχεται απο την Αυστραλία. Μετά απο 90 χρόνια ένας άνθρωπος που καταδικάστηκε και απαγχονίστηκε, δικαιώθηκε.

Τον Απρίλιο του 1922 ο Κόλιν Κάμπελ Ρός καταδικάστηκε σε απαγχονισμό όταν το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τη δολοφονία της 12χρονης Άλμα Τρίσκε, τον Δεκέμβριο του 1921. Ο Ρος τότε ισχυριζόταν τότε ότι ήταν αθώος, χωρίς, ωστόσο, να πείσει κανέναν.

Μετά απο πολύχρονες έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι οι τρίχες, που βρέθηκαν στον Ρος, δεν ανήκαν -τελικά- στο θύμα και το στοιχείο, πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η δίκη και η καταδίκη του, αποδομήθηκε.

Το πρωί της προσεχούς Δευτέρας ο πολιτειακός υπουργός Δικαιοσύνης, Ρομπ Χολς, θα παραδώσει τα οστά του Κόλιν Κάμπελ Ρος στους απογόνους του για να τα θάψουν δίπλα στον τάφο της μητέρας του η οποία τότε είχε ζητήσει να της επιτραπεί να κάνει χριστιανική ταφή στο γιο της, αλλά οι αρχές το αρνήθηκαν.

«Με την παράδοση των οστών διορθώνουμε ένα λάθος, που διαπράχθηκε. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δώσουμε πίσω στον Ρος τη ζωή που δεν έζησε», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Πηγή:newsit.gr

Βρήκε βίντεο και αξεσουάρ...

Μερικοί σύζυγοι αρέσκονται στο να κάνουν εκπλήξεις. Το ίδιο έκανε και ένας Βρετανός ονόματι Τάισον, ο οποίος γύρισε νωρίτερα από τη δουλειά με αποτέλεσμα η σύζυγός του να μην προλάβει να μαζέψει τα ερωτικά αξεσουάρ που είχε λίγο πριν χρησιμοποιήσει με την... ερωμένη της.

Στο νοσοκομείο με μώλωπες και σπασμένα τα δυο μπροστινά δόντια κατέληξε μια Βρετάνη η οποία έκρυβε τη διπλή ζωή της από τον ερωτικό της σύντροφο.
Ο Τάισον, του οποίου το επώνυμο δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα η αστυνομία του Μάντσεστερ όπου συνέβη το περιστατικό, αντέδρασε βίαια όταν συνειδητοποίησε ότι η σύντροφός της τον απατά.
Η είδηση δεν είναι ότι τον απατούσε ( συμβαίνει άλλωστε πολλές φορές σε ένα γάμο) αλλά ότι ήταν φετιχίστρια λεσβία και τον απατούσε με μια άλλη γυναίκα.
Το μυστικό αποκαλύφθηκε ο Τάισον  θέλοντας να μια μέρα να της κάνει έκπληξη έφυγε νωρίτερα από τη δουλειά του και πήγε σπίτι της.
Η νεαρή όμως εκείνη τη μέρα είχε καλέσει την ερωμένη της για παιχνιδάκια και μόλις λίγη ώρα νωρίτερα είχε φύγει από το σπίτι της. Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να μην έχει μαζέψει τα  αξεσουάρ της.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία, εξαγριώθηκε καθώς βρήκε κάτω από το στρώμα δονητές και λεσβιακές ταινίες πορνό.
"Φέρθηκα ψύχραιμα αλλά το αίμα μου  ανέβηκε το στο κεφάλι όταν βρήκα καλά κρυμμένο ένα ερασιτεχνικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η κοπέλα μου με τη φίλη της", δήλωσε ο Τάισον.
Ο νεαρός, που παρεμπιπτόντως ήταν τέσσερα χρόνια μαζί της και δεν είχε καταλάβει τίποτα, (μεγάλο σπίρτο) απαίτησε να μάθει τι συμβαίνει.
Η νεαρή απαθέστατη ( αυτό δήλωσε στην αστυνομία ο νεαρός) του απαντούσε με ύφος. Αποτέλεσμα αυτή να  βρεθεί στο νοσοκομείο… και αυτός να περάσει τη νύχτα του στο αστυνομικό τμήμα. Αναμένεται μήνυση της νεαρής.

Πηγή:news247.gr