Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Έβγαλε με την τανάλια 13 από τα δόντια του...

Κατά εκατοντάδες Άγγλοι ασθενείς βγάζουν μόνοι τους τα δόντια τους διότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι οδοντίατροι του δημοσίου!

Ο 42χρονος βετεράνος πολέμου Ian Boynton καταγγέλει,φωτογραφιζόμενος με τα δόντια του στο χέρι, πως δεν είχε τα χρήματα για ιδιώτη οδοντίατρο και έτσι πήρε μόνος του τα μέτρα του και την τανάλια του.

Όπως λέει χαρακτηριστικά για την χειρουργική του μέθοδο: ''απλά τραβάς και ξανατραβάς μέχρι να ακούσεις το θόρυβο ότι κάτι έσπασε''.

Φαίνεται όμως πως ο βετεράνος πολέμου δεν είναι απλά ένας γραφικός που αποζητάει δημοσιότητα, αλλά ένας από τους χιλιάδες Βρετανούς που υποφέρουν ψάχνοντας για οδοντίατρο.

Ο λόγος είναι ότι εξαιτίας των περικοπών της κυβέρνησης, δεν ανανεώθηκαν πολλές συμβάσεις οδοντιάτρων του δημοσίου.

Μάλιστα ο Βρετανός υπουργός υγείας αναγνώρισε το πρόβλημα και χθες βράδυ υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα.
Πηγή:newsit.gr

Πως να περπατήσετε πάνω στο... νέρο...

Η υγρή ορειβασία "Liquid Mountaineering" όπως την ονομάζουν οι "εφευρέτες" της, είναι όπως δηλώνουν οι ίδιοι, ένα νέο άθλημα που επιχειρεί να πετύχει αυτό που ο άνθρωπος έχει προσπαθήσει να κάνει για αιώνες: να περπατήσει στο νερό, ή για να ακριβολογούμε: να τρέξει στο νερό. Το σπορ αυτό, αναπτύχθηκε από το μηδέν και μετά από ένα τυχαίο γεγονός, ανακαλύφθηκε ότι με τα σωστά αδιάβροχα υλικά, μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Εμένα πάλι μου κάνει για μια καλοστημένη viral διαφήμιση για αθλητικά παπούτσια...
Πηγή:psaxtiria.com

Φτιάξτε μόνοι σας ένα εκπληκτικό τρικ...

Η παραπάνω φωτογραφία με την πρώτη ματιά φαντάζει αδύνατο να είναι πραγματική. Κι όμως, πρόκειται για ένα τρικ το οποίο μπορείτε να το κάνετε κι εσείς στο σπίτι και να δημιουργήσετε αυτήν την κατασκευή που θα κάνει όλους να απορούν πως το φτιάξατε. (Δεν έχει να κάνει με οπτική γωνία, ούτε έχει κοπή-κολληθεί το ξύλο).
Δείτε τον τρόπο στο παρακάτω βίντεο.




Πηγή:psaxtiria.com