Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Εστειλε 7.000 e-mail για να βρει μια κοπέλα...

Την είχε συναντήσει σ' ένα πάρτι. Αλλά δεν μπορούσε να την βρεί. Ετσι, αποφάσισε να βρεί την συνάδελφό του στο υπουργείο στέλνοντας e-mail  σε όλους τους συναδέλφους του.
Ένας νεαρός υπάλληλος του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης στην Καμπέρα, έστειλε 7.000 ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails) σε όλους τους εργαζόμενους του υπουργείου προκειμένου να βρει μια κοπέλα που είχε συναντήσει σε ένα πάρτι.

Όλα άρχισαν το περασμένο Σάββατο, όταν ο νεαρός Στηβ Τάκερ παραβρέθηκε ως καλεσμένος σε ένα πάρτι στην πρωτεύουσα στο οποίο ήταν καλεσμένοι και άλλοι συνάδελφοί του από το υπουργείο.

Ένας εξ αυτών είχε πάρει μαζί του και την συγκάτοικό του με την οποία είχε μια ολιγόλεπτη κουβέντα ο νεαρός Στηβ.

Η κουβέντα όμως που άρχισαν δεν τελείωσε, λόγω ότι στη συζήτηση παρεμβλήθηκαν και άλλα άτομα, γεγονός που στέρησε στον νεαρό ενδιαφερόμενο να μάθει περισσότερα για την συγκεκριμένη κοπέλα που απ' ό,τι φαίνεται τον εντυπωσίασε.

Το μόνο που κατάφερε να μάθει για την ίδια, ήταν ότι την έλεγαν Ολίβια.

Το διάστημα που μεσολάβησε, μέχρι να επιστρέψει στην δουλειά, δεν κατάφερε ούτε στιγμή να την βγάλει από το μυαλό του. Ο έρωτας για την ψηλή καστανομάλλα κοπέλα ήταν κεραυνοβόλος.

Απ' ό,τι είπε ο ίδιος το μόνο που ήθελε ήταν να την συναντήσει και πάλι, και να τις πει ό,τι δεν πρόλαβε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησής τους στο πάρτι.

Έτσι αποφάσισε να στείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλους του υπαλλήλους του υπουργείου και να εξιστορεί τη συνάντηση μαζί της και όσα κατάφερε να μάθει γι' αυτήν.

Μεταξύ άλλων στο μήνυμα έγραφε ότι εργάζεται και αυτή στο υπουργείο Μετανάστευσης και ήλθε από το Σίδνεϊ στην Καμπέρα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Έγραψε επίσης ότι, αμέσως όταν την είδε ένοιωσε μια παντοδύναμη έλξη, αλλά δεν κατάφερε να της πει τίποτα γιατί στη συζήτηση που άρχισαν παρεμβλήθηκαν και άλλα άτομα.

Ζητούσε από τους συναδέλφους του αν τη γνωρίζουν να της μεταβιβάσουν το ενδιαφέρον του και να της πουν, αν θέλει, να επικοινωνήσει μαζί του.

Το e-mail του ρομαντικού νεαρού έχει γίνει θέμα συζήτησης και θετικών σχολίων σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ζήτησαν από το υπουργείο να μη διώξει τον νεαρό, που έκανε κατάχρηση στο ηλεκτρονικό σύστημα για μια προσωπική του υπόθεση.

Εκπρόσωπος του υπουργείου βιάστηκε να διευκρίνιση ότι ο κανονισμός της υπηρεσίας για την ενέργεια του νεαρού δεν προβλέπει την απόλυσή του.

Να θυμίσουμε εδώ ότι πριν από τρία χρόνια, ο νεαρός Πάτρικ Μόμπεργκ, από τη Νέα Υόρκη, είχε δημιουργήσει μια ιστοσελίδα αναζητώντας μια κοπέλα που είχε δει στο μετρό. Τελικά την βρήκε. Ήταν η Καμίλ Χάιτον από την Μελβούρνη.

Η Ολίβια που έψαχνε ο Στηβ Τάκερ στην Καμπέρα τελικά βρέθηκε αλλά αρνήθηκε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του ή να εκτεθεί στα μέσα ενημέρωσης.
Πηγή:newsit.gr

Έφαγαν, ήπιαν, έκαναν λογαριασμό 690 ευρώ και... έφυγαν!

Έμοιαζαν με ένα οποιοδήποτε ευκατάστατο νεαρό ζευγάρι που βγήκε για να δειπνήσει στο Λονδίνο. Πήραν ότι ήθελαν και μάλιστα ότι πιο ακριβό και την... έκαναν με ελαφρά!

Ο άνδρας και η γυναίκα, και οι δύο καλοντυµένοι, έφτασαν στο βραβευµένο µε αστέρι Μισλέν εστιατόριο «L’ Autre Pied» του Μαρλιλεµπόν, όπου είχαν κλείσει ένα τραπέζι για δύο. Παράγγειλαν τρία πιάτα, µια φιάλη ροζ σαµπάνιας Λαρµαντιέ (124 στερλίνες) και µια Μπολενζέ του 1997 (285 στερλίνες).

Στο τέλος θέλησαν να κάνουν τσιγάρο και οι σερβιτόροι τούς βοήθησαν να φορέσουν τα παλτά τους για να καπνίσουν στον δρόµο.

Οµως µερικά λεπτά αργότερα, µε µια τάρτα µε δαµάσκηνα και ένα µιλφέιγ µισοφαγωµένα στο τραπέζι τους, οι σερβιτόροι κατάλαβαν ότι το ζευγάρι δεν είχε πρόθεση να επιστρέψει ούτε βεβαίως να πληρώσει τον λογαριασµό των 572,74 στερλινών (σχεδόν 690 ευρώ).

«Εδώ και είκοσι χρόνια, ουδέποτε µας συνέβη κάτι τέτοιο» είπε η Λιονόρα Πόπατζ, διευθύντρια του εστιατορίου. Το ζευγάρι δεν έµοιαζε ύποπτο, εξήγησε, και ο λογαριασµός δεν ήταν υπερβολικός για τις προδιαγραφές του εστιατορίου. Ισως όµως να έπρεπε να είχε υποψιαστεί κάτι από το όνοµα «Λουπέν», µε το οποίο το ζευγάρι είχε κλείσει το τραπέζι, καθώς φέρνει στον νου τον µυθιστορηµατικό κλέφτη - τζέντλεµαν Αρσέν Λουπέν από τις αστυνοµικές νουβέλες του Μορίς Λεµπλάν. «∆εν είναι καθόλου αστείο» σχολίασε η Πόπατζ.
«Αυτό που µε εξοργίζει περισσότερο είναι πως θεωρούν ότι το ποσό δεν είναι τίποτε γι’ αυτό το εστιατόριο. Οµως αυτούς που έπληξαν πραγµατικά είναι τους σερβιτόρους».
Πηγή:newsit.gr

Σοφά ... συμπεράσματα

'Ένας παπάς αποφασίζει, ότι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι' αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.

-Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα
-Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό
-Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα
-και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.

Στο τέλος του κηρύγματος του ο παπάς δίνει τα αποτελέσματα της διαδικασίας αυτής:

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε
- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε
- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε
- αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.

Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε: "Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα από αυτήν την παραβολή;"

Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:

"ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!"

Σε κάποια ταμπέλα κάπου στην Αθήνα

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΑΡΗ.
ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ"
Κάποια επιγραφή:
"ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"
Πινακίδα:
"ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΣΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ"
Πινακίδα σε ταβέρνα :
"ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ"
Αγγελία:
"ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ, ΤΡΙΚΥΚΛΟ"
Πινακίδα σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσικλετών:
"DUCKS FOR RENT" (παπάκια για νοικίασμα)
Πινακίδα σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα:
ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ"
Σε κάποια πινακίδα στην Ασπροβαλτα:
"DOLOMATA ΓΙΑ FISHING"
Σε πινακίδα ουρητηρίων στην Καλαμάτα:
"ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ XEΣΤΡΑ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΕΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΣΑΚΙΑ ΣΑΣ"
Πινακίδα σε μαγαζί στην Δράμα:
"ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ"
Ταμπέλα σε κατάστημα στην Αθήνα:
"ΑΝΟΙΚΤΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΛΕΙΣΤΑ"
Ταμπέλα κάπου στην Αθήνα:
"ΠΡΟΣΟΧΗ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ. ΤΗΛ. 100"
Αγγελία σε εφημερίδα της Αθήνας:
"ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ" (αντί για Java)
Τίτλος ειδήσεων στο Alpha:
"ΓΙΑΓΙΑ 105 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΙΔΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ"
Κάποια ταμπέλα στην Αθήνα:
"ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ"
Σε καρτοτηλεφωνο με ηλιακό συλλέκτη:
"ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ"
Πινακίδα σε φράχτη κτήματος:
"ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ.
ΟΙ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

Μια φορά κι έναν καιρό...

Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα πολύ μικρό χωριουδάκι ζούσε μια γεροντοκόρη, 85 Μαΐων, που ήταν ακόμη παρθένα, παρόλα τα χρονάκια της. Ήταν πολύ περήφανη για το γεγονός ότι δεν είχε χάσει την παρθενιά της και επειδή καταλάβαινε ότι δεν είχε πολύ να ζήσει ακόμη, πήγε και βρήκε το νεκροθάφτη και του είπε ότι η επιθυμία της ήταν, όταν πέθαινε, να γράφανε πάνω στην ταφόπλακα τα εξής:
«Γεννήθηκε παρθένα, έζησε παρθένα και πέθανε παρθένα».
Κανόνισε και τους λογαριασμούς της μαζί του και έφυγε.
Όταν, μετά από ένα διάστημα, πέθανε η παρθένα, ο νεκροθάφτης είπε στους παραγιούς του τι ήθελε να της γράψουν πάνω στην ταφόπλακα κι έφυγε, για να τους αφήσει να κάνουν τη δουλειά.
Επειδή όμως βαριόντουσαν εκείνοι και βρήκαν την επιγραφή πολύ μεγάλη, σκάλισαν πάνω στην πέτρα:
«Επιστρέφεται χωρίς να ανοιχτεί».

Λαθραία...

Ένας τύπος με μηχανή , πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του .
Φρουρός : " Τι έχεις στους σάκους ; "
Τύπος : " Αμμο ! "
Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή , ψάχνει τους σάκους ... γεμάτοι άμμο . Ο τύπος τα μαζεύει , ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει . Μετά από δύο εβδομάδες , πάλι τα ίδια ...
Φρουρός : " Τι έχεις εκεί ; "
Τύπος : " Αμμο ! "
Φρουρός : " Κατέβα να σε ψάξουμε ".
Τα ίδια ... τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε .
Κάθε δύο εβδομάδες , επί έξι μήνες , οι έρευνες συνεχίστηκαν . Τελικά , μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε . Ωστόσο , τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει :
" Κολλητέ , μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω - κάτω . Δε θα πω τίποτα σε κανέναν ... τι λαθραία περνούσες απ τα σύνορα ; "
Κι ο τύπος απαντά :
" Μοτοσικλέτες " .