Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο "χαμόγελο" στον κόσμο...

Με άνοιγμα διαμέτρου 6,5 ιντσών, λογικό είναι ο Francisco Domingo Joaquim να είναι ο κάτοχος του ρεκόρ Guinness, για το μεγαλύτερο άνοιγμα στόματος στον κόσμο.




Σύμφωνα με την Telegraph και όπως φαίνεται και στο video, o 20χρονος από την Angola μπορεί να τοποθετήσει στο στόμα του, ένα κουτάκι αναψυκτικού 330ml, χωρίς την παραμικρή δυσκολία.

Ο Joaquim, επίσης γνωστός και ως "Chiquinho", εμφανίστηκε πρόσφατα σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή, όπου “μάγεψε” το κοινό, βάζοντας και βγάζοντας από το στόμα του ένα κουτάκι αναψυκτικού 14 φορές, σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Απίστευτο! Ο σκύλος λέει ''σ'αγαπώ''...

Δήμαρχος απαγόρεψε το μίνι...

Με πρόστιμα έως και 500 ευρώ προειδοποιεί ο δήμαρχος της ιταλικής πόλης Καστελαμάρε ντι Στάμπια ότι θα τιμωρεί τις σέξι και προκλητικές γυναίκες, οι οποίες προτιμούν τα χαμηλοκάβαλα τζιν ή τις καυτές, μίνι φούστες στην καθημερινότητά τους.
Η εκστρατεία υπέρ της ευπρέπειας αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, ενώ η απόφαση του δημάρχου θα υποβληθεί σε ψήφισμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Ο δήμαρχος της Καστελαμάρε ντι Στάμπια, Λουίτζι Μπόμπιο, επιχειρεί να επωφεληθεί των διευρυμένων εξουσιών που του παραχωρήθηκαν από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την καταστολή της αντικοινωνικής συμπεριφοράς.
Και αποφάσισε ότι οι μίνι φούστες και τα χαμηλοκάβαλα τζιν είναι ο πρώτος εχθρός που πρέπει να πολεμηθεί. Ο ίδιος εξηγεί ότι η απαγόρευσή τους επιχειρείται για την "αποκατάσταση της ευπρέπειας και της καλύτερης συνύπαρξης όλων μας" και οι  παραβάτες θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα από 25 έως 500 ευρώ.
Προερχόμενος από τις τάξεις του δεξιού Λαού της Ελευθερίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Λουίτζι Μπόμπιο δεν σχεδιάζει να απαγορεύσει μέχρι και την ηλιοθεραπεία, το ποδόσφαιρο σε δημόσιους χώρους, αλλά και την ανεξέλεγκτη βλασφημία.
Ωστόσο, αυτή η περίεργη αντίληψη για την ελευθερία κινήσεων και λόγου δεν παρατηρείται μόνο στη συγκεκριμένη πόλη. Σε άλλα προάστια της Ιταλίας έχουν απαγορευτεί οι πύργοι στην άμμο, τα φιλιά στο αυτοκίνητο, η τροφή σε αδέσποτες γάτες, τα ξύλινα τσόκαρα και η χρήση μηχανών για το κούρεμα του γκαζόν το Σαββατοκύριακο.
Πηγή:news247.gr