Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Mετατράπηκε σε σεξομανή...μετά από ατύχημα με το Wii

Μετά από ένα ατύχημα με το με το Wii την ώρα που έκανε γυμναστική η 24χρονη από το Manchester απέκτησε ένα σοβαρό και ενδιαφέρον πρόβλημα υγείας.
Η Amanda Flowers, υποστιρίζει ότι από τη μέρα που έπεσε από τη βάση ασκήσεων του Wii, μετατράπηκε σε σεξομανή!

Όπως δηλώνει, η παραμικρή δόνηση, ακόμα και από έναν φούρνο μικροκυμάτων που ζεσταίνει το φαγητό, μπορεί να την "ανάψει".

Η άτυχη κοπέλα πήγε στο γιατρό ο οποίος την πληροφόρησε ότι με την πτώση έπαθε ζημιά σε κάποιο νεύρο, το οποίο της προκάλεσε σύνδρομο σεξουαλικής υπερδιέγερσης.

Όπως δηλώνει η ίδια "Ξεκινάει με έναν μικρό πόνο χαμηλά και στη συνέχεια εξαπλώνεται σε όλο μου το σώμα, για να καταλήξει σε έναν οργασμό που με συνταράσσει".

Βίντεο με εξωγήινο...

Ένα video το οποίο υποτίθεται ότι καταγράφει έναν εξωγήινο κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Πριν ένα μήνα περίπου ανέβασαν ένα video στο youtube.com όπου υποτίθεται απεικονίζεται για πρώτη φορά ένας εξωγήινος!


Το περιστατικό συνέβη στις 7 Ιουνίου του 2010, στην πόλη Αλμπέρτα του Καναδά. Ηταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ακουσαν θορύβους που προέρχονταν από τον κήπο του σπιτιού τους.

Όπως αναφέρουν και στο βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα η μορφή ενός πλάσματος με μεταλλικό δέρμα, που περπατάει με περίεργο τρόπο, έχει μακριά χέρια με τρία δάχτυλα στη κάθε παλάμη και μοιάζει σαν να εξαφανίζεται κάποιες στιγμές.

Η τελική απόφαση για το πόσο αληθινό ή όχι είναι το παρακάτω οπτικό υλικό, την αφήνουμε σε εσάς! Η δική μας εντύπωση είναι ότι πρόκειται για κάποιο άνθρωπο, ο οποίος φοράει μια στολή "εξωγήινου" από αυτές που βλέπουμε τις απόκριες, να τρέχει πέρα δώθε σε έναν κήπο.

Τα κόκκινα Δάκρυα...

Ένας νέος μόλις 15 ετών από το Τέννεσι έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ιατρική κοινότητα εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης. Τρεις φορές την ημέρα το πρόσωπο του πλημυρίζει δάκρυα αίματος! Ξαφνικά αρχίζει  να τα βλέπει όλα... κόκκινα!



Η διάρκεια του φαινομένου δεν είναι σταθερή. Δύο - τρεις στάγόνες για αρχή αρκούν για να ξεσπάσει η μπόρα , η οποία μπορεί να βασανίζει τον μικρό για μια ώρα! Οι συμμαθητές του βλέποντας την αιματηρή εικόνα για πρώτη φορά, θεώρησαν οτι είναι δαιμονισμένος.

Έσωσαν μωρό με σακούλα σάντουιτς...

Η μικρή Lexi γεννήθηκε 14 εβδομάδες νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία, μόλις 396 γραμμάρια και οι γιατροί είπαν ότι είχε μόλις 1 στις 100 πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ήταν τόσο μικροσκοπική, ώστε το μόνο που θα μπορούσε να τη διατηρήσει στην κατάλληλη θερμοκρασία, ώστε να παραμείνει ζωντανή, ήταν μία σακούλα 15 εκατοστών από σάντουιτς.
Η 17χρονη μητέρα της δήλωσε: “Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν ξαναείδαν ποτέ ένα μωράκι τόσο πρόωρα γεννημένο να καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή”.





Είναι απίστευτο ότι το μόνο που θα μπορούσε να την κρατήσει ζεστή, ήταν ένα σακουλάκι σάντουιτς από το κυλικείο του νοσοκομείου.
Ακόμα και σήμερα πολλοί δεν πιστεύουν ότι μπορούσε να κρατηθεί στη ζωή.
Η μητέρα της και ο 24χρονος σύντροφός της τρόμαξαν πολύ όταν η 17χρονη υπέφερε από πόνο στο στομάχι.
Κάλεσαν το μαιευτήριο, ωστόσο, η νοσοκόμα με την οποία μίλησε η Rowberry, της είπε, να μην ανησυχεί και να ξαναπέσει για ύπνο.
Βρισκόταν στην 26η εβδομάδα.
Λίγη ώρα μετά κι αφού οι πόνοι της είχαν γίνει αφόρητοι, κάλεσαν ασθενοφόρο.
Η Lexi μεταφέρθηκε στο Birmingham Heartlands Hospital, όπου παρέμεινε για τρεις μέρες, πριν διακομιστεί στο Shrewsbury Royal Hospital και από κει στο Worcestershire Royal Hospital, όπου παρέμεινε για 11 εβδομάδες.
Η μικρούλα Lexi βγήκε από το...σακουλάκι της και κατ' επέκταση και από το νοσοκομείο στις 3 Σεπτεμβρίου και παραμένει μικρούλα, αφού είναι μόλις 11 εβδομάδων και βάρους λιγότερο από δύο κιλά.

Σουτιέν έκτατης ανάγκης...

Η Έλενα Μπόνταρ όμως βρήκε και άλλη χρήση στο στηθόδεσμο που δημιούργησε πέρα από την χρήση που όλοι γνωρίζουμε.
Παρουσίασε λοιπόν το "σουτιέν έκτακτης ανάγκης" δημιουργία της Ουκρανής ερευνήτριας που μπορεί να μετατραπεί και σε μάσκα για την προστασία από διαφορές θανατηφόρες επιθέσεις όπως χημικές ή βιολογικές.
Είναι ένα κλασικό σουτιέν το οποίο όμως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί να χωριστεί σε δυο κομμάτια και να δημιουργηθούν δυο μάσκες προσώπου. Είναι φτιαγμένο από ειδικό υλικό που μπορεί να φιλτράρει τις επιβλαβείς ουσίες.
Σύμφωνα με την εφευρέτη, δεν έχει σημασία το μέγεθος του στήθους που έχει η κάθε κυρία καθώς οι μάσκες είναι πλήρως ρυθμιζόμενες να σφραγιστούν στο ίδιο επίπεδο προστασίας.
Η παρουσίαση έγινε χθες βράδυ στο μουσείο του ΜΙΤ στη Μασαχουσέτη, όπου με τη βοήθεια της Έλενα 2 εθελοντές χρησιμοποίησαν το σουτιέν ως μάσκα αφού πρώτα το ξεκούμπωσαν με μια απλή κίνηση.
Ιδέα για τη δημιουργία του σουτιέν έκτακτης ανάγκης ήταν η πυρηνική καταστροφή του Τσερνομπίλ το 1986.
Μετά την επίδειξη η ιδία τόνισε "Αν οι άνθρωποι στο Τσερνομπίλ είχαν μια φτηνή και εύκολα διαθέσιμη μάσκα αερίων κατά τις πρώτες ώρες μετά την καταστροφή μπορεί να είχαν αποφύγει να αναπνεύσουν το ιώδιο-131, το οποίο προκαλεί ασθένειες".
Σύντομα αναμένεται να δημιουργηθεί μια συσκευή για άνδρες καθώς είναι δύσκολο να κυκλοφορούμε όλοι με ένα κόκκινο σουτιέν στο δρόμο περιμένοντας τον βιολογικό πόλεμο…

Η νέα μόδα στα αυτοκίνητα...

Ήρθε η νέα μόδα στην διακόσμηση των αυτοκινήτων. Ξεχάστε τα χνουδωτά ζάρια, τα δερμάτινα καθίσματα, τα πολύχρωμα φώτα....τώρα μπορείτε να στολίσετε το καμάρι σας και με βλεφαρίδες....αν θελετε να το κάνετε λίγο πιο ξεχωριστό. Τώρα, το κατά πόσο αυτό είναι χαριτωμένο ή κιτς.. περί ορέξεως...

Η Telegraph υποστηρίζει ότι το νέο must έχει ήδη μεγάλη πέραση στις γυναίκες οδηγούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Βρετανία.
Οι βλεφαρίδες τοποθετούνται ακριβώς πάνω από τα μπροστινά φώτα του αυτοκινήτου και για όσους δεν το θεωρούν αρκετό, υπάρχει και ... eyeliner!!!
Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής του εν λόγω αξεσουάρ, επισημαίνει πως αν κάποιος αποφασίσει να το αφαιρέσει κάποια στιγμή αργότερα, δε θα προκαλέσει καμία φθορά στο χρώμα του αυτοκινήτου.
Οι φίλοι -μάλλον φίλες- του αξεσουάρ αυτού έχουν μάλιστα δημιουργήσει ομάδα στο facebook, όπου αναρτούν φωτογραφίες από τα “στολισμένα” οχήματά τους.
Για όποιον ενδιαφέρεται, οι βλεφαρίδες κοστίζουν περίπου 16 και το “ασορτί” eyeliner περίπου 13 λίρες.

Μία θήκη για την προστασία του I-phone...

Θέλετε να προστατέψετε το αγαπημένο σας I-phone από τους επίδοξους κλέφτες ???
Δεν έχετε παρά να το τοποθετήσετε στην θήκη που ανακαλύψαμε για σας...

Περίεργες - Φρικιαστικές Πατούσες...

Θα σας ενοχλούσε αν αυτές οι πατούσες έπαιζαν μαζί σας το βράδυ ???