Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Παγωμένοι σταλαγμίτες στο σπήλαιο Oswald Muggendorf, Γερμανία

 


 Πηγή: www.lifo.gr

Έκανε το φάντασμα για να μην πληρώσει

 Σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος, προκειμένου να μηχανευτεί τρόπο για να μην πληρώσει αντίτιμο για ένα πάρκινγκ;

Την απάντηση δίνει το παρακάτω βίντεο, που δείχνει μια Κινέζα το βράδυ, η οποία δεν θέλει να πληρώσει το αντίτιμο, για αυτό το «παίζει» φάντασμα.

Η γυναίκα σταμάτησε με το αυτοκίνητό της μπροστά στην μπάρα και αφού φόρεσε μία μάσκα για να θυμίζει το τρομακτικό κοριτσάκι της ταινίας «Τhe Ring», κατάφερε να τρέψει σε φυγή τον φύλακα, που τα είδε όλα.

Έτσι, παίζοντας το φάντασμα, εκφόβισε τον φύλακα και μπόρεσε να σηκώσει την μπάρα και να φύγει με το αυτοκίνητό της, γλιτώνοντας μερικά γουάν.

Πηγή: www.strange-news.gr


Γράμμα μέσα σε μπουκάλι διέσχισε... ωκεανό!

 

 Όταν ο Κάντι Σκοτ απόφασισε να γράψει ένα γράμμα, να το βάλει σε ένα μπουκάλι και να το πετάξει στη θάλασσα, σίγουρα δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν κάποιος παραλήπτης και μάλιστα πολύ μακριά.  

Ο 9χρονος Βρετανός πέταξε το μπουκάλι στη Βόρεια Θάλασσα και αυτό, αφού ταξίδεψε 16 μήνες και διέσχισε περισσότερα από 15.000 χιλιόμετρα, ξεβράστηκε στις δυτικές ακτές της Αυστραλίας.

Ο νεαρός μαθητής έγραψε σε ένα χαρτί το μήνυμά του τον Αύγουστο του 2011 και το έβαλε μέσα σε ένα μπουκάλι το οποίο στη συνέχεια πέταξε στη θάλασσα στην ανατολική παραθαλάσσια πόλη Σάντερλαντ της Βρετανίας.Το μπουκάλι βρήκε σε παραλία του Περθ της Αυστραλίας ο 25χρονος Μάθιου Έλαμ, όπως έγραψε η Sydney Morning Herald.

"Είναι πρωτοφανές ! Ακόμη και το γεγονός ότι διέσχισε τη Μάγχη είναι εντυπωσιακό", δήλωσε ο πατέρας του αγοριού, Τέρι Σκοτ σε εφημερίδα στη Βρετανία.

Πηγή: www.newsit.gr

Μικρός Ηρακλής! Κροκοδειλάκιας ετών 3

 

Ο ατρόμητος πιτσιρικάςονομάζεται Τσάρλι Πάρκερ και δε φοβάται να τα βάλει με έναν κροκόδειλο. Παίζει μαζί του, κολυμπάει μαζί του, τον σηκώνει, τον γυρνά, τον ρίχνει στο νερό!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Πέρυσι, σε ηλικία δυο ετών, ο Τσάρλι είχε κάνει... καλά ένα βόα 2,5 μέτρων!

Η οικογένεια του Τσάρλι, εδώ και πολλές γενιές, είναι ιδιοκτήτρια του Ballarat Wildlife Park στη Βικτώρια της Αυστραλίας.

Μοιραία, ο πιτσιρίκος έχει μεγαλώσει ανάμεσα σε φίδια, σαύρες κι άλλα στοιχεία της άγριας ζωής. Και έχει μάθει να συνυπάρχει μαζί τους. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή: http://www.newsit.gr