Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ice Cold κιλοτάκια από την Ιαπωνία...

Οι Ιάπωνες βρήκαν έναν ενδιαφέρων τρόπο για την καταπολέμηση της υπερβολικής αύξησης της θερμοκρασίας το καλοκαίρι. Δημιούργησαν αυτόματες μηχανές πώλησης, οι οποίες πουλούν παγωμένες κιλότες(!) έναντι 1.000 γεν. (περίπου 11.5 δολάρια).


Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο κατασκευαστής του εν' λόγω πωλητή, δηλώνει ότι το εσώρουχό είναι επίσης κατάλληλο για να φορεθεί στο κεφάλι. Εμένα με συγχωρείτε αλλά η φαντασία μου είναι περιορισμένη...


Πληρώνεται για να...τρώει !!!

Ο λόγος για την Σάσυ Τόμας. Είναι 32 ετών και ζυγίζει 153 κιλά. Αυτό που κάνει όλη μέρα είναι να τρώει ότι βρει μπροστά της. Σοκολάτες, χάμπουργκερ, πατατάκια, πίτσες, γλυκά, να πίνει αναψυκτικά και να βγάζει...φωτογραφίες. Γιατί; Μα για να τις δώσει σε αυτούς που την πληρώνουν για να τρώει.


“Υπάρχουν άνδρες που θέλουν τη γυναίκα ξανθιά, με ωραία πόδια και μεγάλο στήθος. Άλλοι τις προτιμούν αδύνατες. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που θέλουν την γυναίκα...πληθωρική! Έ αυτή είμαι εγώ” λέει γελώντας η Σάσυ.
Η Σάσυ βγάζει πάνω από 2.000 λίρες Αγγλίας το μήνα πουλώντας βιντεάκια και φωτογραφίες της ενώ τρώει και χαϊδεύει την 63 ιντσών κοιλιά της!

Η ίδια δήλωσε ότι ξοδεύει κάθε εβδομάδα 150 λίρες μόνο για φαγητό.
Το μεγαλύτερο γεύμα που έχει φάει ένα βράδυ είναι: τρεις μεγάλες πίτσες, ένα πλήρες μενού από κινέζικο, σοκολάτες και παγωτό!

“Από όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου πάντοτε ήμουν γεματούλα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου χοντρό ή παχύσαρκο απλά είμαι πληθωρική γυναίκα με χαρίσματα...” λέει χαριτολογώντας.

Και γιατί άλλωστε να αισθάνεται άσχημα αφού βγάζει πολύ καλά λεφτά κάνοντας αυτό που της αρέσει... Να τρώει!

Έβαψε ροζ τη γάτα...

Μετά από τη Μέρι Μπέιλ  που έριξε ζωντανό ένα γατάκι στα σκουπίδια για να "κάνει πλάκα", άλλη μια Βρετανίδα η  22χρονη Νατάσα Γριγκόριους έβαψε ροζ το δικό της για να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών της!
Η εφημερίδα "Σαν" βρήκε και συνομίλησε μαζί της και οι απόψεις της μόνο οργή και θλίψη μπορούν να προκαλέσουν.
Η Νατάσα βρήκε τη γάτα παραμελημένη στο δρόμο και αποφάσισε να το κάνει δικό της. Βλέποντας μια εκπομπή στην τηλεόραση στην οποία διαφήμιζαν χρώματα μαλλιών χωρίς χρωστικές ουσίες αποφάσισε ότι θα ήταν καλή ιδέα να της μοιάζει.


 Την ονόμασε Κίτι και όπως δήλωσε ήθελε  να είναι βαμμένο με το αγαπημένο της χρώμα.
"Το ροζ είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Μου ταιριάζει και το λατρεύω" και προσθέτει "Μου φαίνεται μια καλή ιδέα να είναι ροζ η Κίτι. Πάντα ήθελα ένα ροζ ζώο!!"
Όσον αφορά στον τρόπο βαφής η Νατάσα θεωρεί ότι ήταν πολύ ασφαλής.
"Διάβασα τις οδηγίες. Δεν υπήρχε κάποια ουσία  που θα μπορούσε να βλάψει άνθρωπο ή  ζώο. Ήξερα ότι δεν ήταν τοξικό και έτσι αποφάσισα να τη βάψω".

Από το Facebook στο κρεβάτι...

Ούτε χρόνο να φάει… δεν είχε ο 60χρονος Κλίβ Γουόρθ που ισχυρίζεται ότι έκανε έρωτα με περισσότερες από 1500 γυναίκες τις οποίες γνώρισε μέσω του διαδικτύου.
Ο πρώην ανθρακωρύχος δήλωσε ότι τις 300  κοπέλες,  τις γνώρισε από το facebook, ενώ τις υπόλοιπες τις γνώρισε από άλλα κοινωνικά δίκτυα.


Ήταν τόσο απροκάλυπτα σεξομανής που το Facebook αναγκάστηκε να του διαγράψει το λογαριασμό, κάτι που είχε συμβεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν.
Σήμερα ο Κλίβ έχει δημιουργήσει νέο λογαριασμό με όνομα Κάρολ Πίτερς  και εμφανίζει τη φωτογραφία του μοντέλου Κάρολι Ρόμπινσον.
Το ίδιο συνέβη και το 2004 όταν τον έδιωξαν από το datingdirect.com μετά από χιλιάδες παράπονα γυναικών που τις ενοχλούσε.
Μέχρι τα 80 του έχει πολύ δουλειά να κάνει…

Σφηκοφωλιά σε μέγεθος Smart

Τη μεγαλύτερη  σφηκοφωλιά της Βρετανίας  ανακάλυψε ιδιοκτήτης  μια παμπ στο Σαουθάμπτον. Ζουν μισό εκατομμύριο έντομα και είναι τόσο μεγάλη όσο ένα Σμάρτ!
Ο ελεγκτής υγειονομικού  Σέαν Γουέλεν έφτασε στη σοφίτα της παμπ μετά από τηλεφώνημα του έντρομου ιδιοκτήτη για να ελέγχει την κατάσταση.
Ο ίδιος δήλωσε  "Ήταν τρομακτικό. Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο. Είμαι όμως εκπαιδευμένος να τις αντιμετωπίζω. Έβαλα μουσική στο  iPod  μου και ξεκίνησα την δουλειά. Σκότωσα όλες τις σφήκες, αλλά η φωλιά είναι ακόμη στη σοφίτα όπου θα μείνει για να διαλυθεί."
Εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που πήγαν στην παμπ ανέφεραν ότι είναι η μεγαλύτερη που έχει ανακαλυφθεί  σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 50 χρόνια.
Ο Ντάιβιντ Μπάλντοκ δήλωσε "Είναι σίγουρα μια  τεράστιο φωλιά και σίγουρα αποτελεί ρεκόρ. Δεν έχω δει ποτέ μου μια φωλιά τόσο μεγάλη. "
Η φωλιά είναι  15 φορές μεγαλύτερη από τον μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου. Η δεύτερη μεγαλύτερη ανακαλύφθηκε σε ένα αγρόκτημα στη Νέα Ζηλανδία το 1963.


Πως να τεστάρετε έναν αερόσακο...

Αυτός ο τρόπος τεσταρίσματος, σίγουρα δεν πρόκειται να υιοθετηθεί από τους κατασκευαστές.

Οι ατρόμητες Αίγες...

Αυτές οι ευρωπαϊκές αίγες συχνάζουν στο φράγμα της πόλης Brescia της Ιταλίας. Κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που έρχονται σε αυτό το σημείο. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έρχονται εδώ για να εξασκήσουν τις ικανότητες ισορροπία τους. Πάντως, όποιος κι αν είναι ο λόγος, το θέαμα που προσφέρουν είναι αρκετά εντυπωσιακό.