Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Κουμπούρας καθηγητής...

Ο Νισάρ Αχμέντ είναι και επισήμως ο πρώτος ανίκανος καθηγητής. Το Γενικό Συμβούλιο Διδασκαλίας της Αγγλίας τον έκρινε ανίκανο να βελτιώσει περαιτέρω την δουλειά του με αποτέλεσμα να του απαγορεύσει δια βίου να διδάξει.
Τα μέλη του συμβουλίου ανέφεραν ότι ο 46χρονος Αχμέντ δε θα φτάσει ποτέ τις "απαιτούμενες προδιαγραφές" της διδασκαλίας και δεν μπορεί να εργαστεί ποτέ ξανά σε δημόσια σχολεία.
Σύμφωνα με την ετυμηγορία ο καθηγητής έχει σοβαρή επαγγελματική ανικανότητα και η ύπαρξή του στο σχολείο θέτει σε κίνδυνο τη μόρφωση των μαθητών.
Ο 46χρονος ήταν μάλιστα επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο O'Gaunt Community Technology College του Μπερκσάιρ, και τα μαθήματά του περί μάνατζμεντ ήταν απλά τραγικά.
Μάλιστα το σχολείο του που αριθμεί 450 μαθητές, του είχε δώσει δεύτερη ευκαιρία μπας και βελτιωθεί αλλά τζίφος, ο καθηγητής ήταν ανεπίδεκτος μαθήσεως.
Από το 2000 στην Αγγλία 13 καθηγητές έχουν κριθεί ακατάλληλοι αλλά είναι η πρώτη φορά που κάποιος καθηγητής παίρνει απαγορευτικό από τις μαθητικές αίθουσες δια παντός.
Ο Αχμέντ βρισκόταν υπό  επιτήρηση το Δεκέμβριο του 2008 αλλά  παραιτήθηκε λίγο μετά  αφότου έμαθε ότι η  υπόθεσή του θα εξεταζόταν από τους διοικητές.
"Έχω γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος. Είμαι βαθύτατα στενοχωρημένος  γι 'αυτό και δεν αξίζω να είμαι ο πρώτος  που πρέπει να διαγραφώ από το επάγγελμα δια παντός" σχολίασε ο ίδιος.
Πηγή:news247.gr