Ένα Ιστολόγιο που περιέχει όλα τα τρελά, απίστευτα, επικίνδυνα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο...

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πάνω απ' όλα το αλκοόλ

Να το ρίξει λίγο έξω θέλησε ένα ζευγάρι Ισπανών, ωστόσο δεν υπολόγισε τον ξενοδόχο… δηλαδή το ανήλικο παιδί τους.
Το ζευγάρι φάνηκε να βάζει πάνω από την επιμέλεια του παιδιού τους, την ανάγκη για διασκέδαση και αποφάσισε να εγκαταλείψει στο αυτοκίνητο το μικρό, για να πάει να πιει ένα ποτηράκι.
Οι γονείς του μάλιστα είχαν την φαεινή ιδέα να πουν στο παιδί ότι πηγαίνουν να του αγοράσουν ένα γλυκό και ότι σε λίγα λεπτά επιστρέφουν.
«Το παιδί εντόπισε αστυνομική περίπολος στις 03.00 το πρωί της Κυριακής να κλαίει και να έχει ξεπαγιάσει από το κρύο, μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Μάλιστα, το ανήλικο παιδί απέκρυψε στους αστυνομικούς όλη την αλήθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι γονείς μου, με άφησαν μέσα στο αυτοκίνητο για να πάνε να μου πάρουν ένα γλυκό».
Λίγο αργότερα η μητέρα του παιδιού έφθασε στο χώρο που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, εμφανώς μεθυσμένη και τραυλίζοντας προσπαθούσε να εξηγήσει ότι ήπιε ένα ποτηράκι και δεν συνειδητοποίησε ότι πέρασε η ώρα.
Στη συνέχεια εντοπίστηκε και ο πατέρας του παιδιού σε ντισκοτέκ της περιοχής, επίσης μεθυσμένος.
Οι γονείς συνελήφθησαν και παραπέμπονται με την κατηγορία της εγκατάλειψης ανηλίκου, ενώ το παιδί παραδόθηκε σε μια θεία της μητέρας του.
Πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου